RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znamo svi koje su to ovde koje ce svakoj naci manu, pa makar prevrnuli internet naopacke u potrazi za jednom slikom na kojoj ne izgleda tip-top. :lol:
Opusteno. ;)

Kažeš ti,koji ženi za koju pretpostavljaš da nema ono jedino vredno što ženu čini ženom,s*se,napišeš ovakvu "uvredu"::lol:
Da ti malo razmisliš zašto kod žena nisu iste kao i kod ostalih sisara,nego su stalno "primetne",shvatio bi koliko si podložan manipulaciji,da ne kažem glup.:mrgreen:
Da ne kazem koliko si jadna tj. koliko ti prica o nekim emociajma sluzi za vadjenje posto sise nemas, jadna li si...hahahahaha... e to je tuzno. :sad2: :rotf:

Šta si očekivao,da ću da te ubeđujem da "vredim" po tvojim merilima,i onda bismo mogli dalje da razgovaramo? Tebi,prepostavljam "gospodinu" savršenom?
Nikada nikoga nisam pitala kako izgleda,da bih ljudski razgovarala sa njim.Primitivcu!:rtfm:

Lucija i Snupi se tuku. :lol:

Ma otkud brate...odavno se ne obazirem na njene smorne komentare. Neka se svadja sama sa sobom.
Jeste, ima to sigurno crno na lobe da sam ovde negde napisao da je jedino sto vredi na zenema sisa. Smesno, na takve gluposti najbolji odgovor je ignorisanje. ;)

- - - - - - - - - -

:lol: to nam radi emocija al ja mislim da ona to vise radi iz zezanja :)

Ima njih nekoliko standardnih.

To šta ti imaš sa Emocijom je tvoja stvar. Te bljuc namig komentare proslijedi.

Neka hvala, nemam ja nista sa njom.

Ma otkud brate...odavno se ne obazirem na njene smorne komentare. Neka se svadja sama sa sobom.
Jeste, ima to sigurno crno na lobe da sam ovde negde napisao da je jedino sto vredi na zenema sisa. Smesno, na takve gluposti najbolji odgovor je ignorisanje. ;)

Eh, te sise...bez njih nista... a sve se lazete i jos dodju muskarci u pokusaju i ubedjuju vas kako im nisu bitne...pa se onda vesaju na svaki mali bregic cim se ponudi prilika. Ali dobro, niti sam ja Frojd, niti strucan u tom naucnom smislu...cisto iz iskustva... kad uhvatite svoje sise i kad imate za sta da se uhvatite - ma budete srecninje od mene...a to znaci nesto.... ali mozda meine jebbe Jetlag pa sam tripujem, ahahaha... :lol:

Prijatan dan pivce! Imam pametnija posla.:bye:

P.S.
Naravno da nemaš sa mnom ništa,kako bi i mogao da imaš? Kada nemam s*ise.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ima njih nekoliko standardnih.

sta ne valja ti emocija :roll:

ja sam cuo da je haos riba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back