ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
E kad bi joj islo samo u guzicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i visoka bi mogla biti guzata
dva tri ručka, dvije tri večera, ko rumena jabuka da bude: )
Znamo svi koje su to ovde koje ce svakoj naci manu, pa makar prevrnuli internet naopacke u potrazi za jednom slikom na kojoj ne izgleda tip-top.
Opusteno.![]()

Da ti malo razmisliš zašto kod žena nisu iste kao i kod ostalih sisara,nego su stalno "primetne",shvatio bi koliko si podložan manipulaciji,da ne kažem glup.![]()
Da ne kazem koliko si jadna tj. koliko ti prica o nekim emociajma sluzi za vadjenje posto sise nemas, jadna li si...hahahahaha... e to je tuzno.![]()
![]()

Lucija i Snupi se tuku.![]()
to nam radi emocija al ja mislim da ona to vise radi iz zezanja
![]()
To šta ti imaš sa Emocijom je tvoja stvar. Te bljuc namig komentare proslijedi.
Ma otkud brate...odavno se ne obazirem na njene smorne komentare. Neka se svadja sama sa sobom.
Jeste, ima to sigurno crno na lobe da sam ovde negde napisao da je jedino sto vredi na zenema sisa. Smesno, na takve gluposti najbolji odgovor je ignorisanje.![]()
Eh, te sise...bez njih nista... a sve se lazete i jos dodju muskarci u pokusaju i ubedjuju vas kako im nisu bitne...pa se onda vesaju na svaki mali bregic cim se ponudi prilika. Ali dobro, niti sam ja Frojd, niti strucan u tom naucnom smislu...cisto iz iskustva... kad uhvatite svoje sise i kad imate za sta da se uhvatite - ma budete srecninje od mene...a to znaci nesto.... ali mozda meine jebbe Jetlag pa sam tripujem, ahahaha...![]()

Naravno da nemaš sa mnom ništa,kako bi i mogao da imaš? Kada nemam s*ise.Neka hvala, nemam ja nista sa njom.

Ma otkud brate...odavno se ne obazirem na njene smorne komentare. Neka se svadja sama sa sobom.
Jeste, ima to sigurno crno na lobe da sam ovde negde napisao da je jedino sto vredi na zenema sisa. Smesno, na takve gluposti najbolji odgovor je ignorisanje.
- - - - - - - - - -
Ima njih nekoliko standardnih.
Neka hvala, nemam ja nista sa njom.
Jos madjarica.

U blajbijevom kontextu.
Širite dezinformacije...
Pozdrav i vama.![]()
Ko, ja ili Leon?

sto nisi madjarica?
ja sam cuo a cini mi se da si se i kacila
a pa to moze da bude samo nesporazum misim i za mene svi misle da sam svaba a ja nemam svabski pasosTi naročito.
- - - - - - - - - -
Nisam,samo živim u Mađarskoj.
Eto vidis, ja sam tu nesto onda pogresno povezao. A dobro bi ti bilo za imidz da si madjarica.

Eto vidis, ja sam tu nesto onda pogresno povezao. A dobro bi ti bilo za imidz da si madjarica.

))