RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema ona uopste bebiface al dobro sta cu sa zenom da diskutujem sta muskarce pali

bas to je malo rasnija po meni deluje ko najmanje 25

a celulite ne vidim pre bi reko da je u pokretu i da je slabo svetlo i senka

Ova devojka je slatka i fina al nije ribetina, nem pojma, ja kontam da je ribetina neka da pozelis da je pocepas ko Panta pitu a ne da je mazis i mazis :think:
Mora dima malo "opasnije" crte lice a ne baby face :D
Ono, vi muskarci biste mogli tako da pocepate verovatno 99% zenske populacije, vas mali ionako nema mozga :zcepanje:
Energija je ono sto neku zenu cini ribetinom u odnosu na ostale i lepse i zgodnije zene :D

- - - - - - - - - -

A vi kako te :D?
E nek si im objasnila. Kad nemaju pojma, tu nam poturaju neke ribiće u pokušaju ko da mi ne znamo bolje od njih šta se njima sviđa. :lol:

nema ona uopste bebiface al dobro sta cu sa zenom da diskutujem sta muskarce pali

Ma naravno, uvek bilo i ostalo, muskarci imaju drugaacije "vidjenje" zenske lepote i privlacnosti od nas zena i to je skroz cool :D
Uostalom, isto kao sto vi ne mozete da verujete kakvi nam se sve tipovi dopadaju : )))
Samo vidim da se ne pravi neka bitna razlika izmedju dobre ribe i lepe zene, nista drugo :p

E nek si im objasnila. Kad nemaju pojma, tu nam poturaju neke ribiće u pokušaju ko da mi ne znamo bolje od njih šta se njima sviđa. :lol:

Ko nam je kriv sto smo probirljive, oni ne biraju mnogo i lakse im je u zivotu : ))))

Samo da vam kažem da vam je ova vaša mršava i nema uopšte listove. :P

- - - - - - - - - -

I nisu joj dovoljno isfotošopirali butine, ima celulit. Znači - prosek! :aha:

Vidim sada šta loše radim.:eek: Džabe kačim slike,ne vide,pa ne vide....
Onda,ovako:Sva je nabijena,kratkog vrata,prevelike glave u odnosu na telo,kratkih,stubastih nogu.Pokrijte na ovoj slici cipele i gornji deo tela,pa pogledajte samo noge,od kuka do gležnja.Sasvim prosečna.:rtfm:

x444.jpg.pagespeed.ic.NU3Ed3R0Ul.webp

Je li ovako bolje? :zkez:

Nema ova bejbi fejs, ima mišiće ispod kolena, neka eks sportiskinja, fino joj je telo.

Meni žena mora da ima oĆi, sise i fine noge...šta će mi više.

Pogledaj malo bolje.Nema listove,od kolena do gležnja joj je prava linija.Ne,od kuka do gležnja.:lol:

Razumem da je dobra :zper:,samo nije ribetina!

- - - - - - - - - -

A koliko je visoka..

1.74 cm,a na osnovu fotografija izgleda niža.Znači da ima problem sa proporcijama.

Što bi ti bila zeznuta na kastinzima, mi kao najdrk. žiri smo mila majka za tebe lol

Ima mane, meni je ona u glavu manjkave lepote, nije mi lepa, al za telo sa sve ravnim listovima i disproporcijama nemam primedbi.

Moralo bi da se vidi koliko zarađuje i po tome da sudimo da li su je pretplatili.

Da mi uporedimo tržišnu i realnu vrednost, ne može to tako!

Ma naravno, uvek bilo i ostalo, muskarci imaju drugaacije "vidjenje" zenske lepote i privlacnosti od nas zena i to je skroz cool :D
Uostalom, isto kao sto vi ne mozete da verujete kakvi nam se sve tipovi dopadaju : )))
Samo vidim da se ne pravi neka bitna razlika izmedju dobre ribe i lepe zene, nista drugo :p

Ko nam je kriv sto smo probirljive, oni ne biraju mnogo i lakse im je u zivotu : ))))

ne bi ja to reko biramo mi itekako al za seks samo radi seksa nam je ponekad sve jedno

sad ribetina i lepa zena i to je stvar definicije i ulusa meni moze megan da bude ribetina nekom lepa zena drugima pak nikakava

- - - - - - - - - -

Pogledaj malo bolje.Nema listove,od kolena do gležnja joj je prava linija.Ne,od kuka do gležnja.:lol:

Razumem da je dobra :zper:,samo nije ribetina!

- - - - - - - - - -

1.74 cm,a na osnovu fotografija izgleda niža.Znači da ima problem sa proporcijama.

eh sad i ti 174 je malo, pa ne pricamo o modelima i o andriani limi

smilie_girl_077.gif

Nije loša,ali je bilo boljih na ovoj temi od nje:

149600.jpg

tumblr_lmoijeqRBt1qbfp0eo1_400.jpg

Ximena-Navarrete.jpg

Ni na ovim slikama joj ama bas nista ne fali , nije premrsava niti ima celulit , vec je na jednoj slici odsjaj .
Drugi priznaj koliko ti je trebalo da je nadjes na jednoj slici gde ima cudno pozu face jer ocigledno je slikano dok prica ili daje neki interviju ....Dakle verujem mnogo truda :lol:

Nego ako neka izgleda upola ovako nek se javi momentalno :)

Screen_shot_2011-02-22_at_4.19_.54_PM_.png

Zaboravila sam napomenuti da su prve 3 fotke slikane iz donjeg rakursa,to znatno izdužuje donji deo tela.

Ni na ovim slikama joj ama bas nista ne fali , nije premrsava niti ima celulit , vec je na jednoj slici odsjaj .
Drugi priznaj koliko ti je trebalo da je nadjes na jednoj slici gde ima cudno pozu face jer ocigledno je slikano dok prica ili daje neki interviju ....Dakle verujem mnogo truda :lol:

Što bi ti bila zeznuta na kastinzima, mi kao najdrk. žiri smo mila majka za tebe lol

Ima mane, meni je ona u glavu manjkave lepote, nije mi lepa, al za telo sa sve ravnim listovima i disproporcijama nemam primedbi.

Moralo bi da se vidi koliko zarađuje i po tome da sudimo da li su je pretplatili.

Da mi uporedimo tržišnu i realnu vrednost, ne može to tako!

Zeznuta,nego šta.Tako kupujem i na pijaci.Dobro otvorim oči.:manikir:

eh sad i ti 174 je malo, pa ne pricamo o modelima i o andriani limi

Nisam rekla da niža osoba ne može biti odlično građena i skladna,nego da ona ne izgleda toliko visoka.Verovatno zbog veće glave i jačih,kraćih nogu.

Ova devojka je slatka i fina al nije ribetina, nem pojma, ja kontam da je ribetina neka da pozelis da je pocepas ko Panta pitu a ne da je mazis i mazis :think:
Mora dima malo "opasnije" crte lice a ne baby face :D
Ono, vi muskarci biste mogli tako da pocepate verovatno 99% zenske populacije, vas mali ionako nema mozga :zcepanje:
Energija je ono sto neku zenu cini ribetinom u odnosu na ostale i lepse i zgodnije zene :D

- - - - - - - - - -

A vi kako te :D?

Odkud znas da ne neko da ne kazem mi ne pozelimo ovu da pocepamo :lol:
Jel treba da izgleda kao Slivester stalone da bih je pocepali ne razumem ? :D
Malo opasnije crte lica , pa cek , jel musko ili zensko sada, malo sam u dilemi , ne valja kada musko ima Babyface , ne valja kada zena ima babyface , a sustina jeste da koju god okacimo sa takvom facom je lepa , isto vazi i za muske .
Pa vi sad vidite :lol:

Ni vas niko ne pita kako izgledate da biste imali pravo učešća na ovoj temi.:rtfm:

A ona je bila proglašena za najlepšu ženu sveta,to ipak treba da znači nešto.Nisam mnogo tražila,na prvoj stranici je bila,mogu naći još ako treba.:lol:

P.S.A što se ljutite,nije mi jasno?Samo je zabavno.:D

Zeznuta,nego šta.Tako kupujem i na pijaci.Dobro otvorim oči.:manikir:

Nisam rekla da niža osoba ne može biti odlično građena i skladna,nego da ona ne izgleda toliko visoka.Verovatno zbog veće glave i jačih,kraćih nogu.

Jel ima neka koja nema manu po tebi , ova ima x slika koje su extra , a ima jedno 2-3 000 slika na netu , a ti si nasla 3 na kojima je malo "nezgodna " i to pod znakom pitanja :lol:
Da je visa od 174 meni ne bi bila zenstvena u toj meri , mislim da je to sasvim dovoljno za zensko .

Ximena-Navarrete-en-CA-3-466x700.jpg

482769_428074067277990_1112681385_n.jpg

9845_ximena-navarrete-en-los-grammy-latino-2010.jpg

Meni je sa njenim nogama sve u redu :) Devojka je mozda radila na sebi , obzirom da je mlada i ne treba cuditi ako se od 3 000 slika pojavi mozda jedna ili dve na kojima nije 10-tka , nego 9,5 msm :lol:

Ni vas niko ne pita kako izgledate da biste imali pravo učešća na ovoj temi.:rtfm:

A ona je bila proglašena za najlepšu ženu sveta,to ipak treba da znači nešto.Nisam mnogo tražila,na prvoj stranici je bila,mogu naći još ako treba.:lol:

P.S.A što se ljutite,nije mi jasno?Samo je zabavno.:D

Pa ja imam tu babyface i to sve slicno , tako da ne bih ni ja prosao verovato :lol:
Jer to razume se ne valja ( :lol:) ....
Nego , nije dzaba proglasena najlepsom na svetu , kazem opet ono je mozda do slika , pa ne moze na svakoj biti 10-tka :)
Ne ljutim se samo kazem , ne postoji niko savrsen , ali niko , takve ne prave :lol:

Poslednja izmena:
Pa ja imam tu babyface i to sve slicno , tako da ne bih ni ja prosao verovato :lol:
Jer to razume se ne valja ( :lol:) ....
Nego , nije dzaba proglasena najlepsom na svetu , kazem opet ono je mozda do slika , pa ne moze na svakoj biti 10-tka :)
Ne ljutim se samo kazem , ne postoji niko savrsen , ali niko , takve ne prave :lol:

Zato i pišem,jer ima mnogo lepših,običnih devojaka,koje se ne eksponiraju,nemaju želju da budu mis sveta.Hoću da kažem da nije sve onavko kako nam prikazuju,a mnogi su skloni da poveruju u sve što "vide".

Ma lepa zena jbt , al' valjda cim vide bele zube i pravilne crte lica , mali nos itd , opale etiketu babyface ( na kraju krajeva kao da je to nesto lose ) .
Ceo svetu uzdisao za Pittom i slicnima kojima je upravo to bio najjaci adut .:)

Zato i pišem,jer ima mnogo lepših,običnih devojaka,koje se ne eksponiraju,nemaju želju da budu mis sveta.Hoću da kažem da nije sve onako kako nam serviraju,a mnogi su skloni da poveruju u sve što "vide".

Pa jeste , ali ne mogu da kacim te , a imao bih par komada bas top da okacim :) Mada jednu sam kacio malo , nisu me ukebali :lol:
Ali, bez obzira meni je ova jako lepa i solidno zgodna , meni je to dovoljno ;)
Na kraju krajeva pa i alenu delonu bi nasle zene manu tako da ... a na primer onom celavom sa slomljenim nosem bi se odusevile , e sada meni se to cini kao neko licemerje ( sa moje tacke gledista) :)
I sad kao opravdanje on zraci ? Cime zraci , jesi ga upoznala mozda msm :lol:
Govorim generalno , ne tebi licno ;)

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back