RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pored Pamele od onomad ti se primio na ovu? Oduvek si bio nastran. :mrgreen:

Zezam se...dobra bese ova Summer (tako se zvase u seriji ako me dobro sluzi pamcenje). :lol:

Da , bila je bas ono , da ti oko zaigra kad je vidis ;)
Al' vreme ne stedi nikoga , zato se nesto mislim da mi polako isticu ovi slobodni dani piskaranja , a i obaveze pocinju :lol:

- - - - - - - - - -

Sada ne lici na sebe , zaista se promenila :)
Al' ja cu da je pamtim onakvu tj. ovakvu :D ;)

Vraca se riba sa mora a? Nema vise trte-mrte... :mrgreen:

Vratila se kada i ja , samo sto sam ja ostao u zemlji , a ona otisla u svoju maticnu zemlju onu koju ti ne volis narocito :)
Ma sad ce mi rodjendan , pa sredinom avgusta pripreme i posao pocinje itd , i jos neke jako bitne stvari ...tako da necu znati gde udaram , sumnjam da ce mi pasti na pamet ovo iskreno :)

Vratila se kada i ja , samo sto sam ja ostao u zemlji , a ona otisla u svoju maticnu zemlju onu koju ti ne volis narocito :)
Ma sad ce mi rodjendan , pa sredinom avgusta pripreme i posao pocinje itd , i jos neke jako bitne stvari ...tako da necu znati gde udaram , sumnjam da ce mi pasti na pamet ovo iskreno :)

Ja ne volim Poljsku? Otkud ti to? :lol:

claudia-romani-645.jpg

Pored Pamele od onomad ti se primio na ovu? Oduvek si bio nastran. :mrgreen:

Zezam se...dobra bese ova Summer (tako se zvase u seriji ako me dobro sluzi pamcenje). :lol:

Prosečna koleĐ đevojka, al sad je katastrofa, debela kao sumo rvač, mora da joj se nešto desilo.

- - - - - - - - - -

Da , bila je bas ono , da ti oko zaigra kad je vidis ;)
Al' vreme ne stedi nikoga , zato se nesto mislim da mi polako isticu ovi slobodni dani piskaranja , a i obaveze pocinju :lol:

- - - - - - - - - -

Sada ne lici na sebe , zaista se promenila :)
Al' ja cu da je pamtim onakvu tj. ovakvu :D ;)

Eh, da...

Ma zezam se.
Fergie (black eyed peas) ili Skakira? Koja ti bolja?

Sakira eroticna cela, kad zanjise kukovima :zaljubljena:
Fergie, malo pakovanje a bombasticno mada previse nasminkano uvek :D

- - - - - - - - - -

Sakira mi se od svih tih pevaljki koje pojma nemaju da pevaju najvise dopada jer je u spotovima nekako uvek "obicna" a sexy :D

- - - - - - - - - -

Al mi nijedna nije ribetina, ribetina mora biti crnka i tacka :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back