- Poruka
- 8.518
meni ni ova nista spec...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sta fali trokrilnom?
od mojih deset prijatelja, devetorica kao idealnu zensku gradju smatraju tu - trokrilnu
a onaj jedan koji to ne misli je gej![]()
a sta fali trokrilnom?
od mojih deset prijatelja, devetorica kao idealnu zensku gradju smatraju tu - trokrilnu
a onaj jedan koji to ne misli je gej![]()
malo joj faca droljasta

meni ni ova nista spec...![]()

Razumljivo je da ce se tako izjasniti u tvom prisustvu, trebalo bi jos da kazu moj ideal zenstvenosti je nesto potpuno suprotno od tebe.

izgleda da sam ja gej a ne znam
nemoj da te lazu nisam jos cuo od muskarca da vole trkrilne ako nisu i sami cetorokrilni al to je da skrenu sa sebe
- - - - - - - - - -
bas u tome je poenta da joj viri iz ociju
- - - - - - - - - -
to mora da si gej ko ja
- - - - - - - - - -
christina hendricks izgleda...ko je ova?
posöe porodjaja ima bude ko trokrilna vidi koje kukove ima a ni lice nie nista posebno

vid full gola odakle li je ova fotkaA ona je ribetina i dan danas...Tanja Boskovic...
Pogledajte prilog 335451
A ona je ribetina i dan danas...Tanja Boskovic...
Pogledajte prilog 335451
Kada pomislim na damu, pomislim na Tanju.
vid full gola odakle li je ova fotka
Nemam neku koja mi je savrsena..ali npr. Monika Beluci ima nesto sto privlaci..Sofija Vergara mi je isto ok, Keli Bruk telo, ali ne i lice..
Verovatno ih ima jos ali ne mogu da se setim..

G-dja Tanja je baba i još polamislim da je fotka iz "Okupacije u 26 slika", stari film Lordana Zafranovica, tad je Tanja postala sex bomba, bilo nevidjeno cudo u to vreme...

mislim da je fotka iz "Okupacije u 26 slika", stari film Lordana Zafranovica, tad je Tanja postala sex bomba, bilo nevidjeno cudo u to vreme...
e glas je verovala ili ne upropastila pljugama,slusaj prva 3 min bas mi se zgadilaDaKada pomislim na damu, pomislim na Tanju.
Svidja mi se sto se ne sramoti () kuvanja, zimnice... sto sije...
Jedino mi se ne dopada njen glas.