Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro nam dosao/la @neverujesmojimrecima...
Sad smo jaci!!!!:ok:
Mislila sam na iskustva sa prijateljima Ribama, kad ste u nekoj ne bas povoljnoj situaciji...
Hajde da malo produbimo temu...
Dakle, postoje februarske i martovske Ribe...
Ja sam februarska, pa vas molim, ako ih kritikujete, da to bude nezno...;)
Ljubac od mame...:zaljubljena:

aaaa mama sorry ali znas da ne znam sve naj naj srpski :P a to za ribe kao prijatelja nisam imao...sve moje prijatelje su :device,jarceve,bikove....mada znam da ribice su naj ali eto nisam sreo takve...osim vas

E da je bar tako :roll: mozda si u pravu ali ja nisam uspela da pronadjem ni jedan razlog a tako cudno ponasanje , ja kao jarac mogu to da shvatim samo kao najgoru mogucu varijantu , da mu ne prija , da ne zna sta uopste trazi tu i tako to.. ali to mi je i najnejasnije sta radis sa mnom po ceo dan svaki dan ako ti ne odgovara ?
Anyway sad nije bitno , sad smo mnogo daleko i ja moram da radim na prevazilazenju cele te price :sad2:

Jao i ja imam problem sa jednom ribicom....upravo mi se ovo desava, moracu da zaboravim, a ne odlucan je skroz ili mu jednostavno nije dovoljno stalo do mene.... i ja sam jarac ali brbljam kad smo zajedno i bas se trudim jer znam da smo mi jarcevi zatvoreni i svi nam to zameraju ali ovaj moj jednostavno ne reaguje... i nekd me i kulira i onda se sam javi...nista tu meni nije jasno znam samo da mi deluje kao da me namerno drzi u neizvesnosti,zasto recite mi vi?
pozdra\vim svim ribicama na ovoj temi i ostalima :)

Poruka koju pisem je ponajvise upucena @putzaraj...
...Duso, a sta bi ti, kao Jarcic radila da ti je ta Ribica ODMAH pala pred noge???:think:
Za koliko dana bi ga izgustirala?...Dva, tri, a u najboljem slucaju PET!!!!;)
Pokusaj da uzivas u svakom trenutku sa njim, ako cuti i ucini ti se neprijatnom ta tisina - pricaj ti, ali nesto lepo i zabavno...Nikako nemoj da zaboravis ga hvalis, onako usput...:D
...Muskarci Ribe ne vole devojke tipa - :azdaja:, vec - :kafa:...
Procitaj sta smo pisali nasoj @vekish...

Poslednja izmena:
Za to ti treba @stevcooo...:ok:
On je jedna od retkih muskih Riba ovde na temi, pa bi mogao da iznese neka svoja iskustva na tom :heart:polju...
Evo ja cu ti pomoci da nas bolje cuje - @stevcoooooooooo!!! :orkestar:

Poslednja izmena:
...Duso, a sta bi ti, kao Jarcic radila da ti je ta Ribica ODMAH pala pred noge???:think:
Pokusaj da uzivas u svakom trenutku sa njim, ako cuti i ucini ti se neprijatnom ta tisina - pricaj ti, ali nesto lepo i zabavno...Nikako nemoj da zaboravis ga hvalis, onako usput...:D

ez aovo mama svaka ti cast....isto sta i ja bi napisao ....potpuno se slazem ne moze to tek tako sa 2 3 reci da budemo u ruke na jarceve....otvori usta i pricaj pricaj pricaj ali da je to iskreno nezno da razdrma malo strasti emocije....to je to

Kako muskarac riba prekida vezu?!Moze neko da mi "objasni",molim vas...:???:
e ovako:.....mozda tu smo malo bezobrazni...ali to je samo zato sta smo gresno shvaceni...jer nemamo hrabrosti da kazemo sve to u lice jer plasimo se da ta neka devojka bice povredzena a mi neznamo da vredzamo i povredzujemo...osim ako se ne nadzemo u opasnosti il neko dira ni dusu...kazemo sve i svasta a posle toga kad smo sami krivo nam je...jer reko sam ti da ne znamo da budemo pokvareni(ne da sam narcis ali tako je)...uvek to se desava preko sms ..preko mail...preko indirektne postapke da ta neka sama shvati da nije za mene....a ako zelis da ga zadrzis...e onda budi pricljiva,emotivna,romanticna,nekad misticna....a ako iskreno nisi takva onda bolje ga ne muci jer imamo jaku intuiciju primeticemo to pa stradace i ti i on...to je to....bar ja sam takav...a on neznam...ako zelis jos nesto slobodno pitaj:bye:

HVALA stevcoo!Mislila sam da znam kakve su ribe,bila sam u vezi sa jednim 2 godine,ali sam ja raskinula i trebalo mi je pola godine za to.
Sa ovom ribom je bilo sve "savrseno",priznajem da sam ja drzala malo podignut gard,pocelo je vise neobavezo,ali posle par meseci je pokazao i rekao sta oseca i onda se vise nije javio:???:Imam osecaj kao da je "pobegao",a s obzirom koliko imamo godina i on i ja,malo mi nije jasno takvo "nezrelo ponasanje".Znam da sam ja kriva zbog svog "garda",ali nije da mu nisam dala do znanja da mi je stalo i da se nisam ponasala tako(posto znam kakve su ribe),zato mi nije jasno to "nestajanje"!

Ej mama i stevcooo nisam napustila vas ribice , prirasli ste mi srcu :))
Onu moju ribicu sam stavila malo na cekanje , da vidim kako ce on da se oseca i ponasa kad sam ja malo hladna a ne samo on , tako da sad za njega 'kao' nemam vremena :)
Kiss za sve

VEKISH bravo za taktike....reko sam ti....ako volite nema sanse da cuti i da nece da bude sa tobom....mi ne mozemo ono em je volim em nema da budem snjiom :P...super si i ti i bas mi je drago sta pisemo svaki dan....pozz

HVALA stevcoo!Mislila sam da znam kakve su ribe,bila sam u vezi sa jednim 2 godine,ali sam ja raskinula i trebalo mi je pola godine za to.
Sa ovom ribom je bilo sve "savrseno",priznajem da sam ja drzala malo podignut gard,pocelo je vise neobavezo,ali posle par meseci je pokazao i rekao sta oseca i onda se vise nije javio:???:Imam osecaj kao da je "pobegao",a s obzirom koliko imamo godina i on i ja,malo mi nije jasno takvo "nezrelo ponasanje".Znam da sam ja kriva zbog svog "garda",ali nije da mu nisam dala do znanja da mi je stalo i da se nisam ponasala tako(posto znam kakve su ribe),zato mi nije jasno to "nestajanje"!

to jejer ostajemo uvek malo ludi u svojoj glavi uvek...sa tim neki fiks ideje....a reko sam ti....reko sam i ina vekish...kad volimo volimo...mozda treba neko vreme da pokazemo to ali nema sanse da menjamo politiku i da se sami lazemo da ne volimo....evo i ja ako je volim znam da tu dodze:cao cao ponosi :):):)sve bi dao i sve si storio za njom...bilo mi je jedna ljubav ali nisam vise zajedno....bas je bilo to moje spanska serija :)

Ne kazem da je trebao odmah da mi padne pod noge u pravu si bilo bi mi sumnjivo takvo ponasanje. Problem je sto trenutaka nema lako bi ja uzivaqla da ih ima. nego se on gospodin javi i vidim da hoce da se vidimo al sa druge strane kao da je ne odlucan i na kraju se nista ne desi. i tako prodje neko vreme i onda se opet javi i opet nista. ja ni ne ponmisljam da se javim posto i kad jesam bila sam iskulirana i onda opet posle nekog vremena on se javi. naravno nema organizovano vreme niti je smislio da li moze i kad moze da se vidi samnom nego ce da mi jjavi...a ja da sedim u kuci ceo dan i da cekam da li ce se on javiti.......... nije mu stalo po meni je to jedino objasnjenje....

Bambl, Bambl, pa zar ne znaš da se ljudi dovoljno plaše škorpija i kad ćute? Gard ti treba za bikove, i razne ostale, a za ribice ti treba da ih paziš, maziš, i zoveš ih... Međutim! Brzo bi ti postalo dosadno.... ribice su stalno u nekom problemu... iz kojeg ih treba vaditi...

Bambl, Bambl, pa zar ne znaš da se ljudi dovoljno plaše škorpija i kad ćute? Gard ti treba za bikove, i razne ostale, a za ribice ti treba da ih paziš, maziš, i zoveš ih... Međutim! Brzo bi ti postalo dosadno.... ribice su stalno u nekom problemu... iz kojeg ih treba vaditi...

:DZnam da ribice vole da se maze i paze i da se oslone na nekoga,ali sam bila u takvoj fazi da sam imala gard prema svima...ako naletim na jos koju ribicu "ubacicu" se opet kod vas ako nemate nista protiv:bye::bye::bye:

Cao drage Ribice, ja sam se vratila sa duuugog odmora, naravno gde nego na moru:)) I evo me da vas cmokim i pozdravim!!!
Sta sam propustila?

WELCOME PONOVO TU...U NAS SVET :p:p:p....PA NISTA VAZNO NISI PROPUSTILA..OSIM NEKE SITNE PROBLEME OD NEKO ALI MI SMO TU DA POMOGNEMO KOLIKO MOZEMO:) KAKO SI SE TI PROVELA?-NADAM SE DA JE BILO PRELEPO...POZZZ

Back