Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
e bash tako !!! shta drugo reci !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate ... sve glupi odgovori... alo jelima neko da zna.
Kako su samo sve devojke spremne kao jedna da skoce i brane nekoga bez da im je jasno zbog cega. Naslov ovog testa bi trebalo po meni da se pozabavi i muskarcima sa istim vezama, a ne samo zenama. Rezultat toga bi bio manji napad zena i odgovori koji bar malo imaju smisla sa zivotom. Svaki par koji je dugo zajedno (3+ godina) moze da se rasturi, ali ce kod njih uvek ostati mesto u srcu za onog drugog. Kada se prvi put vide posle par godina(5-10), koliko im je potrebno da zaborave vecinu losih stvari, a lose iz nove veze pamet jer su sveze, zacakle im se oci i spremni su sruse sve oko sebe. To govorim iz licnog iskustva, kao i mnogih slicnih. Jedina sansa da se nikad ne spoje opet jeste da se nikad i ne vide ili bar ne budu sami!
brate kako reagujete na ribe sto imaju vise poduzih veza iza sebe... jelto polovna roba i moze li to da obastane ? malo imam trip od takvih devojaka posto je to izmatretirano
shvati...uvek su svi DRUGI...to je magična brojka valjda
jelto - sta znaci ta rec?
polovna roba?nije ni cudo sto nemas nikakvu devojku
![]()
ja volim da sam treća
cek da ja prebrojim moje...uuuuuuuu pa moje su sve bile poduze......cccc nisam trebala da ih sexualno iscrpljujem toliko jer nisam primetila da su oni mene izmaltretirali, za uzvrat.....
i, iz tvoje perspektive, jel' može to da obastane?![]()
brate kako reagujete na ribe sto imaju vise poduzih veza iza sebe... jelto polovna roba i moze li to da obastane ? malo imam trip od takvih devojaka posto je to izmatretirano
Brate ne slusaj online polovnjace!brate kako reagujete na ribe sto imaju vise poduzih veza iza sebe... jelto polovna roba i moze li to da obastane ? malo imam trip od takvih devojaka posto je to izmatretirano
.kao prvo svaka pametna zena ce ti reci da si drugi