ribe preko tri poduze veze

Kako su samo sve devojke spremne kao jedna da skoce i brane nekoga bez da im je jasno zbog cega. Naslov ovog testa bi trebalo po meni da se pozabavi i muskarcima sa istim vezama, a ne samo zenama. Rezultat toga bi bio manji napad zena i odgovori koji bar malo imaju smisla sa zivotom. Svaki par koji je dugo zajedno (3+ godina) moze da se rasturi, ali ce kod njih uvek ostati mesto u srcu za onog drugog. Kada se prvi put vide posle par godina(5-10), koliko im je potrebno da zaborave vecinu losih stvari, a lose iz nove veze pamet jer su sveze, zacakle im se oci i spremni su sruse sve oko sebe. To govorim iz licnog iskustva, kao i mnogih slicnih. Jedina sansa da se nikad ne spoje opet jeste da se nikad i ne vide ili bar ne budu sami!

Mislim da ovo na kraju bas i nije uvek tako. Ako si prebeleo i sredio svoje misli, samo moze da ti bude prijatno i drago kada ponovo sretnes bivseg, a ne da pozelis da ponovo budes sa njim. Barem je tako kod mene.:)

brate kako reagujete na ribe sto imaju vise poduzih veza iza sebe... jelto polovna roba i moze li to da obastane ? malo imam trip od takvih devojaka posto je to izmatretirano

Brate, a da ti neko prosledi Pravopis, pa da ga ti, malo, ovo, ono, kao proučiš.....?

Tema: priča o takozvanim "polovnjačama" davno je sažvakana. Forumaška populacija se složila u jednom: "nema rešenja". Lično mislim da samo "polovnjaci" misle o ženama kao o "polovnoj robi". Nešto kao potraga za srodnom-polovnom-dušom....

brate kako reagujete na ribe sto imaju vise poduzih veza iza sebe... jelto polovna roba i moze li to da obastane ? malo imam trip od takvih devojaka posto je to izmatretirano
Brate ne slusaj online polovnjace!
Te sto imaju poduze veze definitivno ne mogu obastati i treba dimas tripove. Evo i sama sam bila izmatretirana i sad kad procitam ovo totalno se pronadjem u svemu.

Sve u svemu da se iskanalisati batinanjem i jakim stavom, al man se takih misim kome trebaju?

.kao prvo svaka pametna zena ce ti reci da si drugi
:thumbdown:

Back