ribe preko tri poduze veze

Kako su samo sve devojke spremne kao jedna da skoce i brane nekoga bez da im je jasno zbog cega. Naslov ovog testa bi trebalo po meni da se pozabavi i muskarcima sa istim vezama, a ne samo zenama. Rezultat toga bi bio manji napad zena i odgovori koji bar malo imaju smisla sa zivotom. Svaki par koji je dugo zajedno (3+ godina) moze da se rasturi, ali ce kod njih uvek ostati mesto u srcu za onog drugog. Kada se prvi put vide posle par godina(5-10), koliko im je potrebno da zaborave vecinu losih stvari, a lose iz nove veze pamet jer su sveze, zacakle im se oci i spremni su sruse sve oko sebe. To govorim iz licnog iskustva, kao i mnogih slicnih. Jedina sansa da se nikad ne spoje opet jeste da se nikad i ne vide ili bar ne budu sami!

Kako su samo sve devojke spremne kao jedna da skoce i brane nekoga bez da im je jasno zbog cega. Naslov ovog testa bi trebalo po meni da se pozabavi i muskarcima sa istim vezama, a ne samo zenama. Rezultat toga bi bio manji napad zena i odgovori koji bar malo imaju smisla sa zivotom. Svaki par koji je dugo zajedno (3+ godina) moze da se rasturi, ali ce kod njih uvek ostati mesto u srcu za onog drugog. Kada se prvi put vide posle par godina(5-10), koliko im je potrebno da zaborave vecinu losih stvari, a lose iz nove veze pamet jer su sveze, zacakle im se oci i spremni su sruse sve oko sebe. To govorim iz licnog iskustva, kao i mnogih slicnih. Jedina sansa da se nikad ne spoje opet jeste da se nikad i ne vide ili bar ne budu sami!

generalizacija opet...ja sam videla svoju prvu ljubav posle 12 godina i ladno sam zakljucila da tu nema nista zanimljivo za mene...sve je to davno zakopano u proslosti, e sad ko nezna da rascisti stvari u zivotu, rane vida otkopavajuci proslost....a to je cista glupost...treba gledati napred...jednom kad si probao i zakljucio da tu vise nemas sta da trazis, ides dalje...nova lica, nova tela...;)

e smarate vise sa slicnim temama..kao prvo svaka pametna zena ce ti reci da si drugi :) jer vasem mozgu ne vredi nista drugo reci..a ako ti i to smeta jos uvek ima dovoljno brda po lepoj nam Srbiji pa kreni u pohod i skini neki netaknuti cvet..sta malo je izdepiliras,prisredis i milina a neljubljena :lol: i onda ti ostanes prvi i jedini i neponovljivi u njenom zivotu..i spoznace ljubav samo sa tobom i nikad ni jedan muskarac za nju nece postojati..jos bolje preselis se na to brdo al pomogucstvu da su vam prve komsije par kilometara od vas..i najbolje da uopste ne radja decu sto bezveze da delis njenu ljubav s nekim..eto resenja

brate kako reagujete na ribe sto imaju vise poduzih veza iza sebe... jelto polovna roba i moze li to da obastane ? malo imam trip od takvih devojaka posto je to izmatretirano

Nema sta da se tripujes, to su sve fine djevojke, a i ako nisu, par samara i bice fine... brate, ti znas kako se postupa sa ribama... a obastace sigurno, i kako nebi, pored tebe takvog, nema da omane....

Back