- Poruka
- 9.594
E pa sad yebiga...ne razumem ti se ja u kola. Znam samo da ih nabrojim po imenu i da im ga dam po gasu.
Da, znam...Aston Martin bese vozi Bond...James Bond?

Da, znam...Aston Martin bese vozi Bond...James Bond?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gazdarica:Dacu ti...![]()
ha ha ha to je sad najcesci slucaj......ali rade to i na ortake 100%sko:i one to rade misleci na drugarice
LJUDI SVRŠILA JE NA RODITELJE, EEEEEEEEEEEFejs74:Ribe na forumu se foliraju.Muškarci su otvoreni i iskreni ma koliko to glupo zvučalo.Znam ribu koja mi je pričala da je masturbirala i svršila slušajući kako joj se matorci krešu.Bilo mi je to tad čudno ali sam kasnije shvatio.....................
Fejs74:.Znam ribu koja mi je pričala da je masturbirala i svršila slušajući kako joj se matorci krešu.Bilo mi je to tad čudno ali sam kasnije shvatio.....................
Gazdarica:Dacu ti...![]()
dekart:kad sam bio nekih 15-16 godina imao sam nekih 5-6 ortakinja iz okolnih zgrada.normalno masturbirao sam tada misleci na svaku od njih,najvise na onu koja mi se najvise svidjala po izgledu.zanima me da li su one isto to radile misleci na mene ili moje ortake,ili samo na face iz hollywooda i ***** magazina.neke od njih cu videti u skoroj buducnosti,mislim da bi trebao da ostvarim snove iz proslosti,u najmanju ruku da malo popricam s njima o svemu ovome...