leaana
Obećava
- Poruka
- 79
Da li cete ici da gledate,slusate RHCP?Sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ivanafreakystyley:Naravno da idem!Ja sam 100% njihov najveci fan!![]()
Pa kakve veze ima?Taman da napravis predah s ucenjem!andja_stay_cool:ja bih tako isla..ali ne mogu..jer mi je 2 dana posle toga prijemni...=(
I ja imam prijemni pa sam svecano objavila da ako budem morala da biram izmedju prijemnog i rhcp,naravno biram ovo drugo(ako se poklope)To je jednom i mozda nikad vise!Oktobar1864:i meni je prijemni..a ja cu sve moje snage usmeriti na to da odem...
![]()
ebiga,sta da se radi,mnogo propustas,al dobro ako je tako,u svakom sl.zelim ti da nekako dospes na koncertandja_stay_cool:jbg...ja nisam iz bgd*a..ko zna kako bih se vratila iz inđije...da li bih sve stigla...a i ne bih se rastreznila..samo bi mi koncert bio u glavi i skroz bih podbacila na prijemnom...
Jbt. ja nisam ni razmishljao o tome vidish,dobro me podseti....mada josh nisam odlucio shta cu da upishem s' obzirom da sam vec izgubio jednu godinuandja_stay_cool:ja bih tako isla..ali ne mogu..jer mi je 2 dana posle toga prijemni...=(
To je oduvek bilo sa bilet servisom...Sa tom rezervacijom karte za koncert,pozoriste ili nesto trece koju izvrshis preko neta ili telefona, mozes samo d*pe da obrises i nista vise...DeteSunca:ali ovo je užasno neprofesionalno. Mislim da to nisu čista posla...