Rezultati studentske liste i šta se može očekivati u budućnosti

Kakve su šanse studentske liste ubuduće?

• Studentska lista može pobediti na republičkim izborima

glasova: 19 54,3%
  • Studentska lista može pobediti samo na lokalnim u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i slično...

glasova: 3 8,6%
  • Studentska lista nema šanse na bilo kojim izborima

glasova: 13 37,1%

• Ukupno glasova
    35
Umesto da su podrzali studentsku listu,oni su je ovako bojkotovali,a sve opozicione stranke nemaju ni blizu procenat dobijenih glasova,koliko ih imaju studenti.I oni su budale nevidjene.
Нису. Исте су им газде као и жавелги. Немогуће да "бастион демократије" познат као ЕУ не зна шта се дешава у Србији. Све ако и не знају, јер (не)имају своју обавештајну/диломатску службу, као и појединачне обавештајне службе држава чланица ЕУ, студенти су их у неколико наврата известили о репресији и тиранији. Дакле, жвалега извршава оно што ЕУ тражи од њега, ове "икебане" глуме икебане у скупштини дајући жвалеги легитимитет, и надају се да ће преузети власт оног момента кад жвалега буде потрошен. Зато не излазе из скупштине, зато саботирају студенте.

Ми смо победили опозицију коју је једим делом контролисао Вучић, а једним делом због сујете никада ништа нису могли да ураде.
Сада имамо нови ДОС, али са великом разликом што СЛ не чине политичари који ће амнестирати СНС, као што је ДОС амнестирао СПС+СРС, већ спровести лустрацију и то је оно што брине режим.

Ми смо победили опозицију коју је једим делом контролисао Вучић, а једним делом због сујете никада ништа нису могли да ураде.
Сада имамо нови ДОС, али са великом разликом што СЛ не чине политичари који ће амнестирати СНС, као што је ДОС амнестирао СПС+СРС, већ спровести лустрацију и то је оно што брине режим.
Koga cete lustrirati?
Pa pink necete moci ugasiti.Samo cete poslusati gazde kao i DOS onomad.A gazde ce reci nono to se ne radi.Od sada ce Zeljko da bude uz vas i vas velica.

Нису. Исте су им газде као и жавелги. Немогуће да "бастион демократије" познат као ЕУ не зна шта се дешава у Србији. Све ако и не знају, јер (не)имају своју обавештајну/диломатску службу, као и појединачне обавештајне службе држава чланица ЕУ, студенти су их у неколико наврата известили о репресији и тиранији. Дакле, жвалега извршава оно што ЕУ тражи од њега, ове "икебане" глуме икебане у скупштини дајући жвалеги легитимитет, и надају се да ће преузети власт оног момента кад жвалега буде потрошен. Зато не излазе из скупштине, зато саботирају студенте.
Zato i jesu nevidjene budale.neka slusaju vucka i neka igraju njegovu igru.I oni ce proci lose kad vucko padne.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...ava-blokadere-srbija-ce-znati-kako-da-izabere
„Нешто ми се јављало да се Тонину неће свидети резултати локалних избора у Србији. И због тога ми је баш веома жао... Али да кука више него сами блокадери - е, то је већ знак озбиљне фрустрације због изгубљене инвестиције. А инвестирало се - није да није.

Ovo je fantastičan rezultat za tzv. Studentsku listu.
Ne zna se ni ko su, ni šta su, ni za šta se zalažu,...
U stvari je ovo bio referendum: "za ili protiv Vučića" i rezultati pokazuju da je većinskom delu naroda toliko dopizdio - da je spreman da glasa i za.....nekog.
Bilo koga.
Ipak, ovako neće ići za skupštinske i predsedničke izbore.
Mora da postoji neko ko je simbol tog pokreta, moraju se znati stavovi o najvažnijim pitanjima za državu.
Zalažu se protiv EU i 🇷🇺

Статус студента престаје у случају:

1. исписивање са студија
2. завршетка студија
3. неуписивања школске године
4. кад не заврши студије до истека рока који се одређује у двоструком броју школских година потребних за реализацију студијског програма
5. изрицања дисциплинске мере искључења са студија на високошколској установи

https://www.politika.rs/scc/clanak/...ava-blokadere-srbija-ce-znati-kako-da-izabere
„Нешто ми се јављало да се Тонину неће свидети резултати локалних избора у Србији. И због тога ми је баш веома жао... Али да кука више него сами блокадери - е, то је већ знак озбиљне фрустрације због изгубљене инвестиције. А инвестирало се - није да није.
1775252591324.jpeg

Back