Rezultati popisa stanovništva u Crnoj Gori iz 2023. godine

Чак и да је тачно, морамо да им јавимо да вееелики (већина чак) број Срба пореклом из ЦГ, а који живе у Србији, немају двојно држављанство.
Тако да дотични не би требао да се радује пошто би са њима скор Црногораца био далеко испод цифре коју данас баштине.

Kakve to veze ima? Srbi migranti iz Krajine/BiH/Kosovo su dosli da zive i rade u CG i sad oni prave znacajan % Srba u CG, dakle necrnogorci.

Srbima u CG treba dati ekavicu da govore kao manjinski jezik.

Ijekavski je sustinski nesrpski govor.

Ијекавски је суштински вијековима СРПСКИ говор, а вама би требало дати као мањиски језик талијанско-`рватски, ка` што тај Мрчомир са Цетиња мумла на том твом видеу "дома" а не кући или "код куће"!.

Ијекавски је суштински вијековима СРПСКИ говор, а вама би требало дати као мањиски језик талијанско-`рватски, ка` што тај Мрчомир са Цетиња мумла на том твом видеу "дома" а не кући или "код куће"!.

Vecina ljudi danas koji govore ijekavski su nesrbi - Hrvati, Bosnjaci i Crnogorci. Ekavski je srpski govor danas. Vrijeme da ga ucite

Vecina ljudi danas koji govore ijekavski su nesrbi - Hrvati, Bosnjaci i Crnogorci. Ekavski je srpski govor danas. Vrijeme da ga ucite

Знам ја да су теби мука Срби из Црне Горе а не из Србије, не мога Тито-Ђидо ништа, проба Мило-Рањо па опет ништа. Пробајте по стоти пут ал` џаба : "Тврд је орах воћка чудновата...". :per:

Знам ја да су теби мука Срби из Црне Горе а не из Србије, не мога Тито-Ђидо ништа, проба Мило-Рањо па опет ништа. Пробајте по стоти пут ал` џаба : "Тврд је орах воћка чудновата...". :per:

90% izjasnjenih Srba u CG su se izjasnili kao nacionalni Crnogorci za vrijeme Tita....to nijesu orah to je "cud je zenska smijesna rabota - stotinu ce promjenit vjera"

Vec ste propali u CG , sve sa izbjeglicama, uvozenim popovima i privremenim radnicima iz Srbije, nemate ni 35% :hahaha:
Ima vas jedva 10% više nego Srba, i to u sopstvenoj državi :lol:
I ti se ovde ložiš da se srpstvo gasi...

Izgleda su ti opet sipali drogu u kokain. Jesu vama rekli uopšte da nosite maske dok istovarate "banane"?

IMG_20241015_211719.jpg

@Q. in perpetuum hibernum
@alexn96
@Bosonosorg

Kakve su ovo cifre?

Back