Rezultati Rezultati poetskog konkursa na temu "Čekanje"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Sojo + @Полексија

ne brini vise za buduce konkurse

pobedjujes sigurno jer ja vise ni stih od jednog reda necu napisati na forumu

imam kome cu da pisem pesme.

Sramoti se svojih godina "kao pesnice" i cime se bavis sujetni (salva psovki) .... ciko
Konačno neko da to vidi i kaže, vidim to godinama već, uvek kad @Sojo učestvuje dođu @Полексија i @novi komšija i još neki nickovi, glasaju samo za njegov rad, kad on ne učestvuje oni se ne pojavljuju na glasanju.
Naravno to se ne može dokazati zato i nismo mogli ništa da preduzmemo, ali stvarno ne mogu više da ćutim, neka znaju da niko nije budala.

Konačno neko da to vidi i kaže, vidim to godinama već, uvek kad @Sojo učestvuje dođu @Полексија i @novi komšija i još neki nickovi, glasaju samo za njegov rad, kad on ne učestvuje oni se ne pojavljuju na glasanju.
Naravno to se ne može dokazati zato i nismo mogli ništa da preduzmemo, ali stvarno ne mogu više da ćutim, neka znaju da niko nije budala.
Autora tih pesama za koje glasam ne poznajem, ko će da pobedi u vašim nadmetanjima uopšte me ne zanima, nisam stručnjak za poeziju, ali dopustićete, valjda, da i ja imam pravo na svoj kakav-takav poetski ukus i da imam i ja pravo da glasam po svom nahođenju...

Autora tih pesama za koje glasam ne poznajem, ko će da pobedi u vašim nadmetanjima uopšte me ne zanima, nisam stručnjak za poeziju, ali dopustićete, valjda, da i ja imam pravo na svoj kakav-takav poetski ukus i da imam i ja pravo da glasam po svom nahođenju...
Nije to problem, nego je problem što ti dođeš da glasaš samo kad Sojo učestvuje, uvek nepogrešivo za njegovu pesmu, nikad za neku drugu, kad on ne učestvuje nema te.
Znaš možda nisam naročito pametan, ali baš toliko glup nisam.

Proglašavam dosadašnje rezultate ovog konkursa nevažećim.

Sa osnovanom sumnjom tvrdim da je glasanje bilo nekorektno sa sumnjivih naloga.

Kao moderator ovog pdf-a nemam moralno pravo da ćutim na te osnovane sumnje.

Proglašavam glasove od strane člana Poleksija, nevažećim.

Proglašavam pobednika pesmu br1 autora @krompir 2.1.

Čestitam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back