Rezultati lokalnih izbora u Negotinu, Sečnju i Mionici novembar 2025.

Belgradeboy

Buduća legenda
VIP
Poruka
25.600
Vučić je rekao da ima rezultate sa svih 72 glasačka mesta u Negotinu, gde je bila i velika izlaznost - skoro 18.000 glasača je glasalo, i da je lista "Najbolje za Negotin - SNS" dobila 11.534, odnosno 69,3 odsto glasova, dok su blokaderi osvojili 26,7 odsto glasova.

"U mandatima to je 33 prema 12", rekao je Vučić.

U Sečnju, rekao je Vučić, gde SNS nije išla sa partnerima, osvojila je 60,9 odsto glasova, SPS 4,4 odsto, grupa građana 1,9, blokaderi 30,4 i SRS 1,9 odsto glasova.

Kada je reč o Mionici, rekao je da je od pregledanih 37 od 38 mesta SNS osvojila 52,6 odsto, SDP Rasima Ljajića 3,6, lista blokadera 38,5, stranka Dragana Đilasa 1,4 i lista Mirka Jovića 1,2 odsto glasova.

https://www.b92.net/info/politika/1...njihovu-korist-ponosan-sam-na-nase-ljude/vest

Sečanj 2023. parlamentarni, skoro isto https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/
1764541598775.png

Nažalost rezultati i nisu previše iznenađujući jer ipak radi se o malim i relativno izolovanim sredinama gde mahom živi starije i polu-ruralno stanovništvo, jer obično po tim malim mestima mladih ljudi skoro i da nema (kad kažem mladih ne mislim na studente nego mislim na ljude tipa ono do 50-ak godina, jer mislim teško da neko iole mlad i u snazi ostaje u Mionici, jer ono ako ne ode negde preko otići će bar za Beograd, a ako ne može ni u Beograd onda gledaće da ode bar u Valjevo koje im je tu u blizini, ali retko ko planira da ostaje u Mionici, u Negotinu, Sečnju ili šta ja znam), a onda tamo to starije stanovništvo i takvo kakvo jeste mahom pod uticajem režimskih medija (jer verovatno dobar deo njih ni ne koristi internet) i propagande uglavnom ni ne zna nit razume šta se dešava nit imaju kontakt i nekih dodirnih tačaka sa tim mladim generacijama a još ako uleti i neki paket brašna,ulja,tunjevine, vaučera za banju ili daleko bilo neka kinta ono milina (sad ne kažem da su svi takvi, čak verujem da solidan deo i nije ali nažalost ljudi su uglavnom neinformisani/dezinformisani i politički nepismeni a pritom i uglavnom vrlo teško i skromno žive i bilo kakva i najmanja pomoć im je i više nego dobrodošla, pa makar to bilo i kilo brašna ili litar ulja, mislim istina je vrlo ovako tužna i surova) , a i ti studenti nit su dovoljno organizovni nit imaju infrastrukturu, logistiku,sredstva ili bilo šta da bi sad oni mogli da se nametnu ili da adekvatno kontrolišu glasanja po tim nekim malim, polu-ruralnim i izolovanim sredinama (a pogotovo ne sad kad ni nije vreme bilo kakve kampanje niti izbora) za razliku od vlasti koja ono kontinuirano pljačka i zadužuje zemlju već 13 godina, ima neograničena sredstva i resurse i sve poluge moći u svojim rukama i u predizbornoj je kampanji i teroriše taj nesrećni narod svojom propagandom 24/7 i 365 dana u godini.

Tako da mislim da ne treba se sad nešto potresati zbog toga niti biti nešto sad razočaran već treba nastaviti sa protestima, intenzivirati, biti uporan i strpljivo čekati svoju šansu koja čuči pre svega u većim gradovima i gradskim sredinama kao što su pre svega Beograd, Novi Sad (koji bi kao trebali da su izvesni) pa i Niš, Kragujevac, Čačak, Valjevo, Užice, Novi Pazar, Subotica, itd što bi trebalo da bude dovoljno da se napokon smeni ova vlast, sad ne tvrdim da će SNS baš svuda pući na lokalu ali generalno uspeh u tim malo većim i gradskim sredinama gde i živi najveći procenat populacije trebalo bi da bude dovoljan, a i nekako trendovi i promene su manje-više uvek su išli iz centra ka periferiji a ne obrnuto i ova vlast (i uopšte bilo koja vlast) se može srušiti jedino u Beogradu, vlast se ne ruši ni u Šečnju ni u Negotinu već u Beogradu.

Vučić u Sečnju od prošlih opštinskih izbora izgubio 1345 glasova
(pored toga što je plaćao 3000 evra po glasu i svu stranačku infrastukturu poslao u to malo selo i što tih para i resursa neće imati za Republičke izbore)

Na opštinskim izborima u Sečnju 2022 god Vučić (sns+sps) je dobio 5893 glasa

a sada 2025 god je Vučić (sns+sps) dobio 4548 glasova

To je pad od ogromnih 23% i to uz plaćanje 3000 evra po glasu koje pare neće imati za Republičke izbore

U skupštini opštine Sečanj je Vučić do sada imao 21/23 odbornika, a opozicija je imala 2/23 odbornika

A pad Vučićev od 23% iz Sečnja, 37% iz Mionice i 29% iz Negotina gde mu je start bio oko 90% sa prošlih izbora
u stvari znači da na Republičkim izborima kada se to odbije od startnih 45% koliko je imao i kada se zna da Vučić neće imati para da kupuje glasove da će se boriti da pređe cenzus. Vučić je gotov
559953546_24656546594029174_2032997036993086368_n.jpg

Poslednja izmena:
Da se razumemo, njih je vise u zemlji, bez obzira na kradje... Da bi oni bili pobedjeni, treba pridobiti njihove glasace, drugacije ne moze...A njihove glasace nema ko da pridobije, a i da predju na ovu stranu, meni ne trebaju i ja ne zelim da budem na istoj strani sa njima...Tako da je situacija bezizlazna....

Zbog takvog razmišljanja sadašnja vlast će biti još godinama na vlasti.

Zašto ne bi opozicija/studenti mogli da pridobiju 500 hiljada njihovih birača?

Što se tiče izbora u Negotinu, Sečnju i Mionici, nisam iznenađena rezultatima..u stvari jesam malo kada je Mionica u pitanju.

Ovi izbori su pokazali dve stvari: Podrška vladajućoj stranci pada.

Tamo gde su studenti izašli zajedno sa SSP-om loše su prošli.

Tj, u Mionici gde je SSP izašao sam, osvojio je 1,4 posto, odnosno ima 0 mandata.

Poslednja izmena:
Zbog takvog razmišljanja sadašnja vlast će biti još godinama na vlasti.

Zašto ne bi opozicija/studenti mogli da pridobiju 500 hiljada njihovih birača?
Pa mogli bi da pridobiju...Neka samo forsiraju pricu da ce Vucic da uvede sankcije Rusiji, da zeli da nas uvede u Nato, da ce da prizna nezavisno Kosovo, da ce izdati Republiku srpsku, da je dobar sa Hrvatima i Albancima i slicno... Ako ubede ljude u to, onda ce ih pridobiti...A zbog mene i ovakvih kao ja niko ne moze niti ostati na vlasti, niti sici sa nje...Moja opcja dobija po 0,3 procenta na izborima....Tako da, bez brige...

Vučić je rekao da ima rezultate sa svih 72 glasačka mesta u Negotinu, gde je bila i velika izlaznost - skoro 18.000 glasača je glasalo, i da je lista "Najbolje za Negotin - SNS" dobila 11.534, odnosno 69,3 odsto glasova, dok su blokaderi osvojili 26,7 odsto glasova.

"U mandatima to je 33 prema 12", rekao je Vučić.

U Sečnju, rekao je Vučić, gde SNS nije išla sa partnerima, osvojila je 60,9 odsto glasova, SPS 4,4 odsto, grupa građana 1,9, blokaderi 30,4 i SRS 1,9 odsto glasova.

Kada je reč o Mionici, rekao je da je od pregledanih 37 od 38 mesta SNS osvojila 52,6 odsto, SDP Rasima Ljajića 3,6, lista blokadera 38,5, stranka Dragana Đilasa 1,4 i lista Mirka Jovića 1,2 odsto glasova.

https://www.b92.net/info/politika/1...njihovu-korist-ponosan-sam-na-nase-ljude/vest
E ljudi pobedili smo izbore, sad samo da odlucimo koliko smo glasova dobili

Ovi rezultati kazuju da ima razloga za izvesni optimizam, ali ne i za to da se sa potpunom sigurnoscu moze kazati da ce rezim izvesno pasti nakon narednih republickih izbora.

Tj, u Mionici gde je SSP izašao sam, osvojio je 1,4 posto, odnosno ima 0 mandata.
Odradio posao za koji je bio angazovan, da skine koji dragoceni procenat glasova opoziciji, baci ga ispod cenzusa i tako ga preraspodeli ga rezimu...
U svakom slucaju, jos jedna lepa vest, nadamo se da ta pojava nakon narednih izbora napokon ide na smetliste istorije, predugo je vukao za nos opozicionu javnost.

Vučić u Sečnju od prošlih opštinskih izbora izgubio 1345 glasova
(pored toga što je plaćao 3000 evra po glasu i svu stranačku infrastukturu poslao u to malo selo i što tih para i resursa neće imati za Republičke izbore)

Na opštinskim izborima u Sečnju 2022 god Vučić (sns+sps) je dobio 5893 glasa

a sada 2025 god je Vučić (sns+sps) dobio 4548 glasova

To je pad od ogromnih 23% i to uz plaćanje 3000 evra po glasu koje pare neće imati za Republičke izbore

U skupštini opštine Sečanj je Vučić do sada imao 21/23 odbornika, a opozicija je imala 2/23 odbornika

A pad Vučićev od 23% iz Sečnja, 37% iz Mionice i 29% iz Negotina gde mu je start bio oko 90% sa prošlih izbora
u stvari znači da na Republičkim izborima kada se to odbije od startnih 45% koliko je imao i kada se zna da Vučić neće imati para da kupuje glasove da će se boriti da pređe cenzus. Vučić je gotov
Pogledajte prilog 1826240

S tim da svako ko prihvata ovakve tzv izbore kao normalne nije normalan...

Naravno da ce krasti, uvek krade...
Naravno da ce batinse i robijase vucarati...to mu je baza...

I sve to moze jer je potrcko Mi6-a

Ali pristati i priznati na ovakve tzv izbore...
To je ludost.

Dakle vidjeno je i dokumentovano sve sto moze da se poredi samo sa prednacistickom Nemackom...

Ako je nekome bio OK Hitler...onda su mu ok i ovakvi tzv "izbori"

Nista tu nema da se prizna ni njegova pobeda ni neka druga...

Ovo je PORAZ SRBIJE !!!

...

Odradio posao za koji je bio angazovan, da skine koji dragoceni procenat glasova opoziciji, baci ga ispod cenzusa i tako ga preraspodeli ga rezimu...
U svakom slucaju, jos jedna lepa vest, nadamo se da ta pojava nakon narednih izbora napokon ide na smetliste istorije, predugo je vukao za nos opozicionu javnost.

I to "slucjano" skine tamo gde je naizgled bilo nereseno....(uz sav kriminal, kradju i masineriju...)

I sad ce svi kao da potpisu zapisnike ovakvih NENORMALNIH TZV IZBORA ?!

Pa ti koji potpisu jednaki su Vucicu...

...

ko što sam reko.. pobediće jedva u nekim selendrama al zato će u gradovima lagano i ubedljivo da po puši.. zato i ne raspisuje izbore jer zna da im je to kraj

jedini gradovi gde ima šanse su Leskovac, Zaječar i Vranje ali to ni blizu nije dovoljno

Za godinu dve dana on (tj gazde mu iz Mi6-a) ce upisati 300 000 glasaca u Beograd, Novi Sad i Nis...

Iste ove koje je juce platio u Secnju ce za njega glasati na Vozdovcu, a oni iz Negotina ce glasati na Zvezdari...i plus jos desetine hiljada takvih sa svih strana strateski rasporedjeno po beogradskim opštinama...

Plus do tad ce 50 000 Nepalaca i Ganjana dobiti pravo glasa (vec su mu po mitinzima)

Plus na svu tu masineriju imas i faktor Djilasa...koji ce kao šatro nevoljno priznati rezultate takvih "izbora"...uz kao obecanje da ce Vucic biti fin 2050. godine kad ce kao biti posteni izbori...i biracki spiskovi...

Posto smo slabo drustvo i bezmudi...
Vucic ce nas jahati sve dok to bude odgovaralo njegovim gazdama iz Mi6-a...
Ako treba i 40 godina...
A onda ce ga naslediti Danilo...

Jer to smo mi dozvolili....da nas jase Mi6 žgadija...

...

Za godinu dve dana on (tj gazde mu iz Mi6-a) ce upisati 300 000 glasaca u Beograd, Novi Sad i Nis...

Iste ove koje je juce platio u Secnju ce za njega glasati na Vozdovcu, a oni iz Negotina ce glasati na Zvezdari...i plus jos desetine hiljada takvih sa svih strana strateski rasporedjeno po beogradskim opštinama...

Plus do tad ce 50 000 Nepalaca i Ganjana dobiti pravo glasa (vec su mu po mitinzima)

Plus na svu tu masineriju imas i faktor Djilasa...koji ce kao šatro nevoljno priznati rezultate takvih "izbora"...uz kao obecanje da ce Vucic biti fin 2050. godine kad ce kao biti posteni izbori...i biracki spiskovi...

Posto smo slabo drustvo i bezmudi...
Vucic ce nas jahati sve dok to bude odgovaralo njegovim gazdama iz Mi6-a...
Ako treba i 40 godina...
A onda ce ga naslediti Danilo...

Jer to smo mi dozvolili....da nas jase Mi6 žgadija...

...
brt svakom je jasno da će na sve načine da pokrade sledeće izbore i da će da proglasi izbornu pobedu.. ali to ne znači da će nastaviti da vlada

Back