Rezultati konkursa na temu "Ljubavna priča"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
51.037
Vaši glasovi kažu ovako:

Priča br. 1 (autor: Dragoljub) - 2 poena
Priča br.2 (autor malavelika) - 20 poen
Priča br. 3 (autor: kamenita) - 30 poena
Priča br. 4 (autor Nina) - 21 poen
Priča br. 5 (autor Lanavi) - 18 poena
Priča br. 6 (autor: pocket) - 17 poena
Priča br. 7 (autor TinkerBellx) - 23 poena

Dakle, prvo mesto osvojila je priča pod br. 3.
Drugo mesto pripada priči pod br. 7.
Treće mesto - priča br.4.

Molim pobednicu, kamenitu, da primi buket cveća

vibrant-flowers-uk-18601.jpg

i zada novu temu. :klap:

p.s. Molim da i sami proverite tačnost mog sabiranja. :rumenko:

edit:
ispravka (uz izvinjenje Nini i malavelikoj)

Poslednja izmena:
Svaka čas Kamenita,kad je i mene priča malo rastužila...
Ybg-sve priče tužne i čak ni moja ,najslabija po glasovima,inače antiljubavna-hteli ili ne,
nije da se uz nju skače od sreće...
Ipak ,u pravu sam što ne marim ljubavne priče,romane,pesme...Tuga jedna brate...:mrgreen:
Ima u životu veselijih stvari...
Danas smo nas nekoliko išli vozom iz NS do Karlovačkih vinograda na pecanje i istim prevozom nazad!
Koja avantura,smrzavanje,zajebancija...U vozu,da ne pričam...Ne zna se ko je kom bio veća atrakcija:mi putnicima (pod pecaroškim
naoružanjem) ili putnici nama...
Ubeđivao sam se s jednom snajkačom da joj ne smeta promaja već bakterije u nosu kojih treba da se reši nakon antibiograma
ciljanom antibiotićkom terapijom...Ne,nju glava uvek boli od promaje-zatvaraj prozor!Dovikivao gariša"Nema on pojma gospođo-
on je ginekolog...":mrgreen: I slićne gluposti...Matore pubertetlije...Bile i žemske s nama-bile bezobrazne s kondukterom-dale
mu samo sto dinđi za nas petoro...:rotf:

Poslednja izmena:
Želim par stvari.

Najpre da se pohvalim sve autore zbog vrlo solidnog odziva ne temu i lepih priča. Bravo narode forumaški. Sada treba naći temu da vas ponovo izazovem.

Dalje, veliko hvala svima vama koji ste glasali, bez vaših glasova nema ove igre. :hvala:

I poslednje, samo da kažem da je moja priča napisana po istinitoj ljubavnoj priči, samo sam dodala par sitnih detalja. Sve se, u dlaku tako dogodlo. Njih dvoje su živeli u selu moga muža i jako me je pogodila njena smrt.

Borka, hvala za cveće, predivno je!

Poslednja izmena:
Ne razumem baš najbolje kako se neko ko piše kao pravi profesionalac ne bi setio prikladne muzičke podloge, al' dobro, i ja sam prvo pomislio na nešto drugo, pa tek onda na ono našta je prilikom čestitanja trebalo prvo pomisliti. P. S. Tvoja priča kao podlogu ima dve istinite stvari: prva je - istinit događaj na kome je zasnovana, a drugi - istinito dobrog pisca. :heart:

E sada si i ti mene ostavila bez... Nije važno bez čega, ali ako stvarno ni u stvarnom životu ne zatvaraš usta, onda tvoj stvarni dolce vita zaslužuje moje maksimalno angažovanje, u bodovnom i svakom drugom smislu, je li. Molim, nema na čemu. :heart: (Ili se kaže: nema na čemu, i drugi put... Huh, ala sam se zbunio, kao da nikada nisam bio na Kamenitoj! (plazi))

Tvoj račun je bez krčmara! Hoćemo "krčmara"! A krčmar ima blok-račun u kome sve lepo piše, crno na belo moliću lepo! Da bi me ozbiljno shvatio i ti svako treći ko bi eventualno, ponukan tvojim nadasve militantnim upadom i poništavanjem rezultata glasanja, podneo neki svoj potpuno NOV račun, uz neslaganje sa prethodnim računom, OBAVEZNO istaknite u svom postu sve poene koje ste sabirali. Elem, hoćemo krčmaricu!

Pa nisam probao...:rumenko:

ма ниси схватио...
наши стари су упражњавали обичај да се прво наједу прасетине и он и она
има ту неки елемент који помаже да љубав буде страснија
нема у јагњетини, телетини ни пилетини

е а пре неку годину научници испитивали шта то прасе има...
и видели да су наши преци у праву

еј бре... по десеторо правили... и куће зидали и ратове водили...
а данас све килаво, нит мушко да плоди нит дијетално мршаво женско да добије...

Borka, izgleda da se ipak potkrala greška za 1 poen u korist priče br. 4. Ali Mala će pisati i na narednom takmičenju, tako da ne treba da se demorališe :P.

Što se praseta tiče, samo odaberite ko šta voli da jede, ali bih molila ako može da mi se ostavi malo od butkice i jezik.

Пријављујем нерегуларности на Бирачком Месту 69 - Мојмилово, општина Велики Љубиш
Тамо гласање мора да се понови, наиме председник комисије донео неке попуњене листиће и дао нам да бројимо колико их има
Намештаљка по обичају...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back