ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 92.075
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve i da čitava opozicija bojkotuje nove izbore Vučić ih može raspisati i dobiti apsolutnu većinu. Time pretiti vlasti je imalo smisla samo u slučaju Beograda. Zapad baš briga što će jedan grad koji nije glavni biti nelegetiman.
srpsko americki klub ?U ovom slucaju nece biti tako.
Čim je AV njima rekao da su prerano pozvali trube, a Milić vodi srpsko-američki klub u Nišu, neće to biti baš tako lako kako su mislili.
Osim toga, ostavio je veliki utisak ovim pozivom da se sve završi mirno i "viteški".
Ali evo, da vidimo.
Evo objašnjenja na linku
Kao takođe vrednu donaciju izdvaja genetsku laboratoriju koju je dobio Medicinski fakultet i čija je vrednost skoro 800.000 evra, a kaže da se odnedavno koristi i za stanovništvo, jer je potpisan ugovor sa RFZO.Ta mašina je jako skupa, njena današnja cena je oko 500.000 evra, tu mašinu su nam kupili Amerikanci i da tu mašinu nemamo Kardiohirurgija u Nišu ne bi postojala. Tom mašinom je operisano preko 3.000 ljudi, a ostalom opremom je pregledano na desetine hiljada ljudi - napominje Milić.
Ti kao da si izašao iz nekog starog filma...aktivirati rezervni kadar mupa
da obuzda proamericke demonstracije kojima prete petokolonasi u nisu
ajmo cinjeniceEvo objašnjenja na linku
https://www.juznevesti.com/Drushtvo...-Srbija-je-partner-ne-porazena-strana.sr.html
deo:
Doktor Dragan Milić je osim rukovodioca niške Klinike za kardiohirurgiju i predsednik Srpsko-američkog kluba koji je osnovan krajem novembra 2014. godine, sa osnovnom idejom da se promovišu dobri odnosi između Srbije i SAD, u nadi da možemo da dobijemo neko strateško partnerstvo, koje je postojalo između naše dve zemlje pre stotinak godina.
Priznaje da je početak bio jako težak, jer pre skoro 10 godina nije bilo lako promovisati ideju prijateljstva između Srbije i Amerike posle 1999. godine, ali Milić ističe da je vremenom bilo sve lakše, jer su ljudi bili svesniji neophodnosti dobrih odnosa između te dve zemlje.
.......
Najvažnije donacije SAD Nišu i jugu
Najpoznatije donacije u Nišu jesu one na Kardiohirurgiji, a Milić kaže da je njihova vrednost oko milion i po evra, da je reč o mašinama za laboratoriju, aparatima i opremi za operacionu salu, a najdragocenija im je EKK mašina, jer imaju samo tu jednu koju su dobili i bez koje ne bi ni mogli da operišu.
Kao takođe vrednu donaciju izdvaja genetsku laboratoriju koju je dobio Medicinski fakultet i čija je vrednost skoro 800.000 evra, a kaže da se odnedavno koristi i za stanovništvo, jer je potpisan ugovor sa RFZO.
Osim zdravstva kaže da je bilo i donacija u obrazovanje i ustanove socijalne zaštite u kojima borave deca sa smetnjama u razvoju ili psihijatrijski bolesnici.
......
itd
ajmo cinjenice
usa je otela kosovo
reyoluciju saveta beybednosti 12 44 je potpuno ignorisala a potom je i prebacila preko srpskih izdajnika tadica i jeremica u brisel i nadleynost eu kako ne bi morala da kao obaveyujuca clanica SB un ispunjava tacke rezolucije
a posle 2012
usa je sponzorisala i napsiala francusko nemacki sporazum
usa stoji iza rezolucije o srebrenici i samo njenim lobiranjem je ona usvojena
vasingtonski sporazum kada srbija mora da potpise da priznaje jerusalim za gl grad izraela a za uzvrat dobila priynanje kosova od strane izraela
americko srpsko prijateljstvo ?
bicu pristojan pa ti necu dogvoriti ono sto bih ti sada rekao americki botoguzu
prijatel
a jos manje ti nato botoguzu.takvi kao ti, puni mrznje, mogu samo ovu zemlju da vode u totalni ambis.
Ali sreca da se ti ni za sta ne pitaš.
?????????ja bi mlatio besplatno svakog americkog prijatelja tamo
dok mu poslednji zub ne izvadim.
Oni bi da sada mi zaratimo ovako okruženi NATO paktom, da svi slavno izginemo i tako im pokažemo da "ne mogu oni tako s nama".takvi kao ti, puni mrznje, mogu samo ovu zemlju da vode u totalni ambis.
Ali sreca da se ti ni za sta ne pitaš.
svakom americkom prijatelju koji izadje na demonstracije da ruši u nišu?????????
ma kakv ratOni bi da sada mi zaratimo ovako okruženi NATO paktom, da svi slavno izginemo i tako im pokažemo da "ne mogu oni tako s nama".
Ludaci.
kasniš 1 danSavo Manojlović poručio u Nišu - masovne demonstracije korak koji je potreban
evo ih
spremi se policijo!
Jesi ti Nišlija? Ajde samo mi to odgovori.ma kakv rat
sramno je da vas vesla natolizac
Da, to je opaka bolest kada je ima pojedinac.Oni bi da sada mi zaratimo ovako okruženi NATO paktom, da svi slavno izginemo i tako im pokažemo da "ne mogu oni tako s nama".
Ludaci.
meni nema razlike u nisu novom sadu banja luci pristini podgorici kragujevcuJesi ti Nišlija? Ajde samo mi to odgovori.
Kada je reč o „vojnoj saradnji“, Milićev klub ugostio je komandanta Kopnene vojske SAD za Evropu, general potpukovnika Frederika Bena Hodžisa i Filipa Bridlava, bivšeg glavnog komandanta NATO-a u Evropi. Sve u cilju promovisanja prijateljskih veza i saradnje sa Vašingtonom i Alijansom – onom istom koja je punila njegovu bolnicu 1999. civilima ranjenim i ubijenim u kasetnom i svakom drugom bombardovanju Jugoslavije.Evo objašnjenja na linku
https://www.juznevesti.com/Drushtvo...-Srbija-je-partner-ne-porazena-strana.sr.html
deo:
Doktor Dragan Milić je osim rukovodioca niške Klinike za kardiohirurgiju i predsednik Srpsko-američkog kluba koji je osnovan krajem novembra 2014. godine, sa osnovnom idejom da se promovišu dobri odnosi između Srbije i SAD, u nadi da možemo da dobijemo neko strateško partnerstvo, koje je postojalo između naše dve zemlje pre stotinak godina.
Priznaje da je početak bio jako težak, jer pre skoro 10 godina nije bilo lako promovisati ideju prijateljstva između Srbije i Amerike posle 1999. godine, ali Milić ističe da je vremenom bilo sve lakše, jer su ljudi bili svesniji neophodnosti dobrih odnosa između te dve zemlje.
.......
Najvažnije donacije SAD Nišu i jugu
Najpoznatije donacije u Nišu jesu one na Kardiohirurgiji, a Milić kaže da je njihova vrednost oko milion i po evra, da je reč o mašinama za laboratoriju, aparatima i opremi za operacionu salu, a najdragocenija im je EKK mašina, jer imaju samo tu jednu koju su dobili i bez koje ne bi ni mogli da operišu.
Kao takođe vrednu donaciju izdvaja genetsku laboratoriju koju je dobio Medicinski fakultet i čija je vrednost skoro 800.000 evra, a kaže da se odnedavno koristi i za stanovništvo, jer je potpisan ugovor sa RFZO.
Osim zdravstva kaže da je bilo i donacija u obrazovanje i ustanove socijalne zaštite u kojima borave deca sa smetnjama u razvoju ili psihijatrijski bolesnici.
......
itd
Vidiš meni ima razlike, jer me ne zanima koga su građani tih gradova izabrali, to je njihova stvar.meni nema razlike u nisu novom sadu banja luci pristini podgorici kragujevcu