dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 58.181
Једном вас је НАТО довео, неће више. Џабе се надаш.Хехе, како си одмах занемео.
Пукли сте.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једном вас је НАТО довео, неће више. Џабе се надаш.Хехе, како си одмах занемео.
izbegao pelc, mora da je to, udbasu je neko javio "no-no"Žao mi je što nemaš kapacitet da ukapiraš, ali to je samo tvoj problem.
Pa ne znam uopste zasto pitaju lokalce za mir u svetu i pitanje kosova...i narod to insistira, a valjda se tako raspoznaju glupi ljudi , to im je karanfil na reveru..Uradio je njegov tim, ne on sam, ali je taj tim on sastavio, on ih uči i on ih vodi.
Mogao je da ode u inostranstvo i da mlati novac, nije to uradio.
Za prekovremeni rad nisu uzeli ni dinar, samo su tražili dodatan materijal za operacije i za to su ih zezali lokalni SNSovci a i Beograd.
Ja nisam glasao na nivou države, nego na nivou grada, gde se on ne pita za državne odnose nego za funkcionisanje grada.
Kad se bude glasalo na državnim izborima neću mu dati glas, mada on neće ni izaći na njih.
Čak mislim da je mnogo dobra stvar da nemamo istu vlast na nivou grada i države, uvek bih izbrao da su različiti ljudi.
Смараш до бола, наредниче Марче.доктор уса, са разлогом га ти подржаваш
dobro.Смараш до бола, наредниче Марче.
Ја уопште нисам гласао за Доктора, чак сам и отворио тему, још фебруара, о томе да сумњам у његов искрен опозициони став, а на теми сам писао и о његовим везама са Америком.
Ти си опседнут самном и са још неким форумашима и форумашицама, и у тој опседнутости стално измишљаш наше непостојеће ставове, а затим се свађаш сам са собом, преко измишљених ставова које нам приписујеш.
Ево теме о Др Милићу https://forum.krstarica.com/threads/izborna-prevara-na-lokalnim-izborima-u-nisu.993932/
Иначе, после овога, чак и ако је хтео да прелети ка напреднима, то неће учинити. Добио је идеалну позицију, којој се, вероватно, није надао ни у најлуђим сновима (мада сам чуо два дана пре избора за истраживање да има 20 %, али не верујем да је и он очекивао да добија 25 %.
Сад има идеалну позицију, да је постао вођа целе групације која је до сада била опозициона, а по природном току ствари, следи му место градоначелника.
Ускоро ће лопови бити ухваћени у крађи, а могуће је да ће и Америка, кад је већ оваква ситуација, да се заузме да председница Градске изборне комисије и остали заслужни за крађу заврше у затвору.
vašingtonski sporazum ?Господин Вучић никада није ни био човек Америке...
Једном вас је НАТО довео, неће више. Џабе се надаш.
Пукли сте.
Izrael priznaje siftarima ne nama.vašingtonski sporazum ?
mi priznamo jerusalim za gl grad izraela (što tada nisu učinile vodeće zemlje nato) a izrael zauzvrat nama prizna KOSOVO ?
a sta sam ja rekao ?Izrael priznaje siftarima ne nama.
Drze ga kriminalom sto je ucinio i sto cini, svestan je on svega sto radi na nasu stetu.a sta sam ja rekao ?
mi smo vasingtonskim sporazumom ucinili jevrejima tako sto smo priznali jerusalim za gl grad izraela! a oni su nam uzvratili kako na tom vasingtonskom sporazumu ?
tako sto su priznali kosovo!
pa jel nas predsednik lud bio kad je to potpisao u prisustvu krutija ?
mi jevrejima ucinimo uslugu a oni nama uzvrate priznanjem kosova!
jel vucic bio drogiran ili primoran ?
cime ga ameri drze u saci ?
tako sto su priznali kosovo!
zato tvoj stav je potpuno ispravan i postaje sve više zastupljen kod naroda sto se pokazalo na izborima.Drze ga kriminalom sto je ucinio i sto cini, svestan je on svega sto radi na nasu stetu.
Tako je!zato tvoj stav je potpuno ispravan i postaje sve više zastupljen kod naroda sto se pokazalo na izborima.
narod nema za koga da glasa. polako je provideo narod.... sve više će...
a sad kad ovaj doktor žuti američki izađe na čistunac u nišu još više će progledati...
Tako je!
Ja sam to pisao pre nekih godinu dana i vise.samo bojkot do onog trenutka kada ne budu mogli ni izbore da priznaju
to ce biti znak da je vreme da svi idu!
komplet
ali vidis polako isplivava. narod vidi da sve to isto.Ja sam to pisao pre nekig godinu dana i vise.
Kakva lepa slika....foto: Printscreen