Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 5.102
Ne, sorry.
Не интересују те Режимски цигани и злоупотребе новца из фондова за интеграцију Рома у друштво ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, sorry.
у смислу да се направи баланс , али то није тема ..Роми су покрадали фондове и за време Ђиласа и то заједно са њим у талу .
Нигде баланса Славенска.ауторска тема
Сведоци смо , то нико не може више да спори , да је СНС једна од најјачих партија , непобедива до сада .њена јачина се може мерити , до неке мере , са јачином СПС у златна времена и сви су изгледи да ће тако остати још дуги низ година ..Сваки покушај да се СНС ослаби до сада су били неуспешни , политка СНС је државничка , праведна , ради се у интересу Србије и српског народа , али ту постоји један проблем а то је дубока држава ДОСА која прави своје језгро у СНС , то су бивши чланови ДОСА , уједињених региона и сви остали опортунисти који ову странку користе да би профитирали и чак је користе да би је ослабали и ојачали своје бише партије , ткз досовски спавачи ..
Приступница СНС сви родољуба не би била издаја , на против била би окаркетрисана као борба за Србију против оних који је унутра разарају . стога Милица је била у праву када је прешла у СНС и то треба сви остали да следе .
досовски спавачи морају да се елминишу из редова СНС и збого тога проступница у СНС је приступница ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ !
ovaj deo si lupio nemas pojma kolikoИмамо Роме елиту која живи на рачун партија , ЕУ фондова веома лепо и удобно
Нигде баланса Славенска.
Ти позвла људе да уђу у СНС, кад су људи почели да се учлањују, онда не ваља ?!?!
Jos jedan dokaz da je forum dostigao dno dna, al ima ispod jos dubljeауторска тема
Недавно ми једна другарица каже да Роми масовно купују станове у једној елитној стамбеној згради у Београду , скупоцене станове , каже она :"Знаш то су купили све Роми , али нису то обични Роми , некако су другачији, не знам како да ти објасним ко су они " рекох ја њој :"Да нису Режимски Роми? " е, то баш то одговори она , :"то су баш ти режимски Роми "
И заиста ако погледамо све политичке странке у Србији , видимо да свака има своје Роме , тј припаднике ромске националне мањине који су заступљени у њима , ту су да би се попунила нека квота , али су ту и да тролују , шире дезимформације и остварју своје личне интересе као и сви други у осталом ..
Оно што изопштава Режимске Роме од осталих јесте њихова послушност владајућој партији у којој их има највише и ту су стационирани и најбројнији , наравно уз то они остварају веома велики економски бољитак кроз разне ЕУ фондове , различите организације , имамо и Сорош Роме који припадају опозцији и они остварају неке личне интересе и економски бољитак ..
Имамо Роме елиту која живи на рачун партија , ЕУ фондова веома лепо и удобно , толико лепо да могу да приуште себи да покупију све станове у елитној згради и имамо Роме који живе на ивици егзистенције , на самом рубу а ту су због тога што им ови први узимају сва средства намењена њима а власт на то остаје слепа и окреће главу ..
Режимски Роми осим што пљачкају своје сунарднике и отимају их хлеб из уста да би себи купили елитне станове они циљано постављају своје људе у сваку странку и тако остварају свој интерес , ваљда им се може ..
Jedan najobicniji razgovor za drustvo koje misli da je najtolerantnije na svetu....ауторска тема
Недавно ми једна другарица каже да Роми масовно купују станове у једној елитној стамбеној згради у Београду , скупоцене станове , каже она :"Знаш то су купили све Роми , али нису то обични Роми , некако су другачији, не знам како да ти објасним ко су они " рекох ја њој :"Да нису Режимски Роми? " е, то баш то одговори она , :"то су баш ти режимски Роми "
Jos jedan dokaz da je forum dostigao dno dna, al ima ispod jos dublje
Jesi probala da popricas sa Psihijatrom o tomeТема је о актуелном стању у друштву
Dakle ne razlikuju se od obicnih Roma. Ne doprinose nista sistemu, samo crpe fondove, kao pijavice. Uzasno
strasno! A ko njima daje tolike pare? Nesto ne bih rekao da su to zaradili postenoЦене стана се крећу од пола милона евра а распродата цела зграда
Корупција је одавно постојала када си ти писала да се људи учлане у СНС. Корупција није настала данас или јуче.Нисам написала да не ваља , истина је да има пар проблема и ово је један од кључних проблема које ће СНС да осети на следећим изборима , али то није тема , тема је нова појава , нова елита на полтичкој сецни , корупција која се крије иза паравана борбе против дискриминације ..
Немој ми рећи да ниси знала да је овако нешто одавно постојало ? Ако не са Ромима, са другима сигурно.ово је најгори вид обмане , лажи и лоповлука ..кријеш се иза партије, кријеш се иза нациналне мањине и пљачкаш а при томе си заштићен .
strasno! A ko njima daje tolike pare? Nesto ne bih rekao da su to zaradili posteno
Tema je autorska ali je zato idiotskog sadržaja.
Видиш последњих година од када је кренуо да се спроводи закон о интеграцији Рома у друштво имамо огроман прилив новца из ЕУ фондова и свих живих фондова на свету јер је чињеница да Цигане нико у ЕУ не жели , нико , ни једна држава их не жели и ако су пристуни у тим државама оне Србији дају огроман новац да би се Роми вратили у Србију .
Проблем је золупотреба тог новца из тих фондова , масовна злоупотреба , али тиме се нико не бави јер сви уживају да тај новац злоупотребљавају а ови Роми на ивиц егзистенције ..ма ко их шиша
Znači, ima i u Đilasovoj partiji, stranci jednog od ljudi kojeg Cigani najviše mrze?
Pokušavaju oni, al se druga strana nekako slabo pridržava svog dela pogodbe:Ne, sorry.
Новац намењен интеграцији Рома у друштво и новац намењен разним другим сферама које се баве инкузијом Рома ..као онај виц о мосту , када је један министар отишо у Турску и видео да његов колега живи раскошно и питао га како је стекао богатство а он рекао да је узео новац од изградње моста , да је мост мањи него што је требо да буде а онда када је након неколико година тај турски министар дошао у посету и видео свог српског колегу да плива у богатству и питао га како је то остварио , овај је рекао Да ли ти видш овај мост , не видим ,Турчин је одгворио , е па тако сам се обогатио одвратио је министар ..
Постоји план који нпр неки фонд направи да се реализује одређен пројекат и доделе се средства , пројекат није реализован а средстава нема ..
95% roma su u sns sekti ako ne i vise!
Mndovija ima dzipove i besna kola, motore i sve i svasta i plus trazi jos svuda gde moze soc pomoc i beneficije dok ostali gradjani su prepusteni bez veze...
Pokušavaju oni, al se druga strana nekako slabo pridržava svog dela pogodbe:
Није идиотска , то је просто стање у друштву ..истина је да се ја бавим том темом више него други , тј нико се није бавио овом темом на форуму .
Još kad bi to lepo dokumentovana, a ne ono rekla mi jedna...ауторска тема
И заиста ако погледамо све политичке странке у Србији , видимо да свака има своје Роме , тј припаднике ромске националне мањине који су заступљени у њима , ту су да би се попунила нека квота , али су ту и да тролују , шире дезимформације и остварју своје личне интересе као и сви други у осталом ..
Оно што изопштава Режимске Роме од осталих јесте њихова послушност владајућој партији у којој их има највише и ту су стационирани и најбројнији , наравно уз то они остварају веома велики економски бољитак кроз разне ЕУ фондове , различите организације , имамо и Сорош Роме који припадају опозцији и они остварају неке личне интересе и економски бољитак ..
Имамо Роме елиту која живи на рачун партија , ЕУ фондова веома лепо и удобно , толико лепо да могу да приуште себи да покупију све станове у елитној згради и имамо Роме који живе на ивици егзистенције , на самом рубу а ту су због тога што им ови први узимају сва средства намењена њима а власт на то остаје слепа и окреће главу ..
Режимски Роми осим што пљачкају своје сунарднике и отимају их хлеб из уста да би себи купили елитне станове они циљано постављају своје људе у сваку странку и тако остварају свој интерес , ваљда им се може ..