Režimska marionetska medijska laž - "Amerika grdi Kurtija i brani Srbe" - kraj laži...

Tesla se proslavio u SAD, bio je bogat ima je laboratorije svoje i kafice svasta po nesto. Ima i svoj bulevar na Menhetenu cus
Ti to ozbiljno ?
Otkupio je njegovo telo sestrić iz Srbije... I zato je najviše naš .. nego hrvatski il rumunski... Edukuj se malo..
Ne diraj nas u ranu..
Umro je kao poslednji bednik u samačkom hotelu.. dužan .. mnogo...
Laboratorije su bile Vesting Haus - ove.. i on je bankrotirao uz Teslu...
Tesla je bio genije i vizionar.. i slepac.. istovremeno...

Poslednja izmena:
Ti to ozbiljno ?
Otkupio je njegovo telo sestrić iz Srbije...
Ne diraj nas u ranu..
Umro je kao poslednji bednik u samačkom hotelu..

Ela u ameriku da vidis svojijem ocima

corner_1.jpg

Nee. Imam grešku na androidu..povuci lajk :)

I stvarno mi možemo da odhebemo Nemačku..
Sedi jedan :rotf:
Ti to nas ovde provociraš ili zahebaješ :..
Pa tamo su nam deca i najbolji stručnjaci.. majstori. Lekari.. medicinari...
Pogledaj video pa ces shvatiti zasto sam to napisao, Svabija je pravila sranja celom svetu uz pomoc Amerike i nemaju oni apsolutno nikakvo pravo da se mesaju pogotovo u vezi nase teritorije!

Pogledaj video pa ces shvatiti zasto sam to napisao, Svabija je pravila sranja celom svetu uz pomoc Amerike i nemaju oni apsolutno nikakvo pravo da se mesaju pogotovo u vezi nase teritorije!
Ma OK.. ali to je politika.. globalna.. i jedino što mogu da napišem je :
."Čoveče ne idi malen ispod zvezda"
Ee, to je politika.. a napisao ju je naš čovek..
Pesnik..
-
Volim i ja da se kurçhim.. ali ako od toga svi imamo štete.. onda sam glup..razumi..

A sranje je uvek u njihovom interesu ?
Nisam iznanađen :kafa:
Nemamo mi više čime da branimo te naše teritorije.. ni krvlju ni novcima..

Borelj: Tri jasna zahteva - novi izbori, učešće Srba i ZSO, bez toga biće posledica po naše odnose​

Žozep Borelj

Izvor: Reporteri
Share on FacebookShare on ViberShare on WhatsappShare on TwitterShare on Email

I visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Đuzep Borelj poručio je večeras da su u razgovorima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kosovskom predsednicom Vjosom Osmani izneta tri zahteva - novi izbori na severu, obezbeđivanje učešća Srba na njima i započinjanje rada na uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom, navodeći da će u suprotnom to imati ozbiljne posledice po odnose sa Unijom.​

"Sedeo sam sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, razgovarao sa predsednicom Kosova Vjosom Osmani o opasnoij situaciji na Kosovu, Sa Emanuelom Makronom i Oloafom Šolcom, zajedno smo se sastali sa predsednikom Vučićem i predsednicom Osmani", napisao je Borelj na Tviteru.
Takođe, naveo je da su izneta tri jasna zahteva.
"Sada novi lokalni izbori, obezbeđivanje učešća kosovskih Srba na njima i započinjanje rada na uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom u dijalogu uz podršku EU. Ako to ne učinite, to će imati ozbiljne posledice po naše odnose", istakao je Borelj.

Back