Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 26.554
...
Ovde ćemo se osvrnuti na taj spin i tu perfidnu LAŽ koju sipaju marionetski režimski, a i tzv opozicioni mediji da kao šatro Amerika grdi Kurtija i kao brani Srbe...
Pa tako npr sutrasnji tzv "Srpski" Telegraf cak kao pravi razliku izmedju Amerike i Nemacke...
Pa kao Ameri su uz Srbe, a Nemci uz Kurtija...
Kao da smo mi rasli na grani i sisali veslo...
Jer samo teski debili mogu poverovati da Nemacka i Kurti vode neku kao šatro nezavisnu politiku i akcije u odnosu na Ameriku....
Ali marionetski mediji ( i rezimski i tzv opozicioni) sipaju tu LAŽ i taj spin...
Za to vreme marionetski Vučić mlati praznu slamu sa ispraznim verbalisanjem tipa -"Ako zapucaju na Srbe...ja cu, mi cemo...videce oni...bla,bla,bla..."
Alo majstore - vec su pucali na Srbe
Alo kvislingu - vec su ih hapsili
Alo marioneto zapada - vec su ih mlatili, tukli, ponizavali...
Dok si ih ti zedne preko vode preveo na svoj kišni koncert u Beogradu...
STOP LAŽIMA MARIONETSKOG REŽIMA I MARIONETSKE TZV OPOZICIJE !
STOP LAŽIMA MARIONETSKIH MEDIJA I VLASTI I tzv OPOZICIJE!
Amerika NIJE prijatelj Srbije!
Amerika NE brani Srbe!
Amerika NE grdi Kurtija!
Vec sve suprotno!
...
Ovde ćemo se osvrnuti na taj spin i tu perfidnu LAŽ koju sipaju marionetski režimski, a i tzv opozicioni mediji da kao šatro Amerika grdi Kurtija i kao brani Srbe...
Pa tako npr sutrasnji tzv "Srpski" Telegraf cak kao pravi razliku izmedju Amerike i Nemacke...
Pa kao Ameri su uz Srbe, a Nemci uz Kurtija...
Kao da smo mi rasli na grani i sisali veslo...
Jer samo teski debili mogu poverovati da Nemacka i Kurti vode neku kao šatro nezavisnu politiku i akcije u odnosu na Ameriku....
Ali marionetski mediji ( i rezimski i tzv opozicioni) sipaju tu LAŽ i taj spin...
Za to vreme marionetski Vučić mlati praznu slamu sa ispraznim verbalisanjem tipa -"Ako zapucaju na Srbe...ja cu, mi cemo...videce oni...bla,bla,bla..."
Alo majstore - vec su pucali na Srbe
Alo kvislingu - vec su ih hapsili
Alo marioneto zapada - vec su ih mlatili, tukli, ponizavali...
Dok si ih ti zedne preko vode preveo na svoj kišni koncert u Beogradu...
STOP LAŽIMA MARIONETSKOG REŽIMA I MARIONETSKE TZV OPOZICIJE !
STOP LAŽIMA MARIONETSKIH MEDIJA I VLASTI I tzv OPOZICIJE!
Amerika NIJE prijatelj Srbije!
Amerika NE brani Srbe!
Amerika NE grdi Kurtija!
Vec sve suprotno!
...