Režimska marionetska medijska laž - "Amerika grdi Kurtija i brani Srbe" - kraj laži...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.554
...

Ovde ćemo se osvrnuti na taj spin i tu perfidnu LAŽ koju sipaju marionetski režimski, a i tzv opozicioni mediji da kao šatro Amerika grdi Kurtija i kao brani Srbe...:hahaha:

Pa tako npr sutrasnji tzv "Srpski" Telegraf cak kao pravi razliku izmedju Amerike i Nemacke...
Pa kao Ameri su uz Srbe, a Nemci uz Kurtija...

Kao da smo mi rasli na grani i sisali veslo...

Jer samo teski debili mogu poverovati da Nemacka i Kurti vode neku kao šatro nezavisnu politiku i akcije u odnosu na Ameriku....

Ali marionetski mediji ( i rezimski i tzv opozicioni) sipaju tu LAŽ i taj spin...

Za to vreme marionetski Vučić mlati praznu slamu sa ispraznim verbalisanjem tipa -"Ako zapucaju na Srbe...ja cu, mi cemo...videce oni...bla,bla,bla...":dosadno:

Alo majstore - vec su pucali na Srbe
Alo kvislingu - vec su ih hapsili
Alo marioneto zapada - vec su ih mlatili, tukli, ponizavali...
Dok si ih ti zedne preko vode preveo na svoj kišni koncert u Beogradu...

STOP LAŽIMA MARIONETSKOG REŽIMA I MARIONETSKE TZV OPOZICIJE !
STOP LAŽIMA MARIONETSKIH MEDIJA I VLASTI I tzv OPOZICIJE!

Amerika NIJE prijatelj Srbije!
Amerika NE brani Srbe!
Amerika NE grdi Kurtija!
Vec sve suprotno!

...

@Nataša Rostova

srpski-telegraf-460x0-jpg.jpg

To je taj spin i ta laž!
To samo teski krelci mogu poverovati da kao Nemacka i Kurti mimo Amerike kuju sami neke planove...i kao nesto odlucuju...

Pa Nemcima Amer rasturio Severni tok, znaci u njihovom dvoristu ih jašu...i ovi ne smeju da pisnu....
A kao šatro oni sami nešto odlučuju i Kurtče se na Kosovu mimo Amera...

...

To je taj spin i ta laž!
To samo teski krelci mogu poverovati da kao Nemacka i Kurti mimo Amerike kuju sami neke planove...i kao nesto odlucuju...

Pa Nemcima Amer rasturio Severni tok, znaci u njihovom dvoristu ih jašu...i ovi ne smeju da pisnu....

...
Ah Švabe nas ne mirišu, još od ww1.

To je taj spin i ta laž!

...
To je osveta Njemca zbog toka. Servira je hladnu. :mrgreen:

Ah Švabe nas ne mirišu, još od ww1.

Zli Šolc (koji ne zna gde mu dupe a gde glava... nas ne voli, kao samo eto on...od celog zapada...)

A izlapeli Bajden i ljubitelj izlapelih = Makron nas kao vole i brane...

Pa gde je taj vrtic, gde su te jaslice, gde je ta ustanova za psihicki obolele, koji puše tu priču?

A da...
SNSekta... :zzzz:

...

Zli Šolc (koji ne zna gde mu dupe a gde glava... nas ne voli, kao samo eto on...od celog zapada...)

A izlapeli Bajden i ljubitelj izlapelih = Makron nas kao vole i brane...

Pa gde je taj vrtic, gde su te jaslice, gde je ta ustanova za psihicki obolele, koji puše tu priču?

A da...
SNSekta... :zzzz:

...
Batali pricu, nego gledaj stanje na terenu....

...

Ovde ćemo se osvrnuti na taj spin i tu perfidnu LAŽ koju sipaju marionetski režimski, a i tzv opozicioni mediji da kao šatro Amerika grdi Kurtija i kao brani Srbe...:hahaha:

Pa tako npr sutrasnji tzv "Srpski" Telegraf cak kao pravi razliku izmedju Amerike i Nemacke...

Jer samo teski debili mogu poverovati da Nemacka i Kurti vode neku kao šatro nezavisnu politiku i akcije u odnosu na Ameriku....

Ali marionetski mediji ( i rezimski i tzv opozicioni) sipaju tu LAŽ i taj spin...

Za to vreme marionetski Vučić mlati praznu slamu sa ispraznim verbalisanjem tipa -"Ako zapucaju na Srbe...ja cu, mi cemo...videce oni...bla,bla,bla...":dosadno:

Amerika NE brani Srbe!
Amerika NE grdi Kurtija!
Vec sve suprotno!

...
to je verovatno igranka da zamene Kurtija...nije dovoljno kooperativan..kad ga zamene Tačijem tj. njegovom strankom biće novi izbori i na severu Kosova i Vučić će da proglasi pobedu a ZSO će i dalje da postoji samo na papiru....

uočiti da Amerika samo osuđuje nasilje i preporučuje da novoizabrani legalni a nelegitimni gradonačelnici rade na alternativnim lokacijama

Batali pricu, nego gledaj stanje na terenu....

Gde, na Roland Garosu...? :lol:

Pa vise je corbe zaprzio Novak sa jednim potpisom na kameru nego sto ce AVtihrist ikad smeti skupiti Mi6 muda toliko...

I pazi sad...
Protiv Novaka se oglasila neka Ministarka sporta Francuske...

A GDE JE (i ko je uopste...) NAS MINISTAR SPORTA DA UPUTI DEMARS FRANCUSKOJ MINISTRICI SPORTA ?!
I da stane u zastitu Novaka...

Zasto se Vucic...koji prati SVE...od politike, recepata, sporta do horoskopa...NIJE RECJU OGLASIO da podrzi Novaka zbog tog potpisa na kameru ?!

A da...
Kako da ga podrzi kad on po Mi6 domacem zadatku predaje Kosovo...:zzzz:

...

Jos jedan Zapadni "humanitarac" stradao...

BRITANSKI SNAJPERISTA POGINUO U UKRAJINI: Verenica im kupila burme na dan kad su joj javili da je Džulijan mrtav (FOTO)

https://www.kurir.rs/planeta/4171664/britanski-snajperista-poginuo-u-ukrajini

I to kaze poginuo u "saobracajnoj nesreci"...
Pa da...
Sudario se sa ruskim metkom...koji je vozio neprilagodjenom brzinom... :zzzz:

Džulijan Torn, nekadašnji britanski snajperista, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Ukrajini gde je obučavao pripadnike ukrajinske vojske.

A mora biti neki srceparajuci sadrzaj...te tako "verenica bas taj dan kupila burme..." ŠMRC...

Nekadašnji britanski snajperista, takođe poznat kao Džej, kako navode lokalni mediji, bavio se humanitarnim radom pomažući izbeglicama na granici Ukrajine i Poljske, ali je takođe obučavao ukrajinske snage da koriste vojnu opremu poslatu iz Velike Britanije.

"Nedelja i svi ste tu, a mene s vama neeema..." 🎻

...

Poslednja izmena:

Čitaju Krstaricu

Tako sam ovde kada je bila tema ubistva one nesretne pevačice napisala nešto kao "srpski Tvin Piks" i za par dana se pojave naslovi slični tome

Čak je neko u komentarisao da su odavde "ukrali"

Sad bez zezanja, sukob USA i Nemačke oje tako očigledn da ovi informerovci nisu izmislili toplu vodu

Jedan istinit naslov za promenu u našim tabloidima

...

Amerika NE brani Srbe!
Amerika NE grdi Kurtija!
Vec sve suprotno!

...

Kontrola štete?

Ko je pisao SOA?
Ne verujem da je BND mogao ovoliko da zabrlja pa naredili SOA da isprave svoje brljotina?

Uz Srbe su Ameri i Francuzi a uz Šiptare Njemci i možda Pirgavci. Zavadili smo zapad. :mrgreen:

S tim što Pirgavci navlače Nemce svuda od Ukrajine do Balkana.

Ne brini u datom momentu Pirgavci ima da se izvuku i ostaše Nemci na ledini a onda udri

Odavno sam rekla sve je ovo metoda "lova" konjanici/lovci,lovački psi, "zečevi" pomoćnici koje trebaju lisicu izvući na čistinu

...

Amerika NE brani Srbe!
Amerika NE grdi Kurtija!
Vec sve suprotno!

...
ni amerikanci nemaju veze sa ovom podelom . Oni su dobili zadatak sa ovakvom ulogom, nemci sa onakvom, kurti isto tako..........Jedino, dokazano, rusi nisu u tom teatru sa podeljenim ulogama............i zato je zapad dobio ulogu da unisti Rusiju.

ni amerikanci nemaju veze sa ovom podelom . Oni su dobili zadatak sa ovakvom ulogom, nemci sa onakvom, kurti isto tako..........Jedino, dokazano, rusi nisu u tom teatru sa podeljenim ulogama............i zato je zapad dobio ulogu da unisti Rusiju.

А ко је Немцима дао улогу 1941-45, када је подела ових простора била врло слична садашњој
Или с краја 19-тог и почетка 20-тог века када је овде исто доминирала Аустрија?

Back