rezija

• Začetnik teme Začetnik teme vljn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
V

vljn

Gost
Cerka koja upravo zavrsava osnovnu skolu je (a i mi sa njom) u velikoj nedoumici sta dalje. Zanima je film i pozoriste... Mozete li nam pomoci u smislu predloga neke srednje skole, koja eventualno ima neke bliskosti sa ovim. Dete kaze "ne zelim da ucim ono sto me ne zanima". Mozda scenski masker kao varijanta...? Pomagajte!

Postovani,

Svako ima problem sa tim ...ucim ono sto ne volim,ali da bi vase dete moglo oravilno da spozna sta je to sto zaista voli mora da se upozna sa jos mnogo stvari.Smatram da moze da upise bilo koju srednju skolu (najbolje bi bilo da to bude neka laksa) i da nakon toga ako jos uvek pokazuje afinitete ka scenografiji ,reziji onda neka upise FDU ili nesto slicno,do tada se trudite da je pravilno usmerite ka sirem spektru obrazovanja,a kada konacno stekne vlastitu svest o tome sta i kako dalje samo ce se snaci!
Nisam Vam verujem mnogo pomogla ,ali ...
trudila sam se da Vam priblizim ideju,dakle prvo srednja skola,pa onda opredeljenje za struku.

vljn:
Cerka koja upravo zavrsava osnovnu skolu je (a i mi sa njom) u velikoj nedoumici sta dalje. Zanima je film i pozoriste... Mozete li nam pomoci u smislu predloga neke srednje skole, koja eventualno ima neke bliskosti sa ovim. Dete kaze "ne zelim da ucim ono sto me ne zanima". Mozda scenski masker kao varijanta...? Pomagajte!
evo ja sam morala da se ukljucim u ovaj nazovi problem jer sam i sama a i moji roditelji imala slican problem sta dalje...
kako me je zanimala samo rezija nisam zelela da idem u neku strucnu skolu gde bih se samo zamarala ucenjem strucnih predmeta iz oblasti koje me ne zanimaju,nego sam lepo upisala gimnaziju i time resila svoj problem.sada,kada je zavrsavam,mogu da je preporucim svakome ko ne zna sta dalje...
ukoliko budem mogla jos sa vama o ovome da popricam,rada sam da pomognem

Hvala Ti.
Sta ces sada? Na Akademiju? Da li si se proteklih godina pripremala za prijemni i da li imas mozda neko alternativno resenje u slucaju neuspeha (pu, pu)?

evo ja sam morala da se ukljucim u ovaj nazovi problem jer sam i sama a i moji roditelji imala slican problem sta dalje...
kako me je zanimala samo rezija nisam zelela da idem u neku strucnu skolu gde bih se samo zamarala ucenjem strucnih predmeta iz oblasti koje me ne zanimaju,nego sam lepo upisala gimnaziju i time resila svoj problem.sada,kada je zavrsavam,mogu da je preporucim svakome ko ne zna sta dalje...
ukoliko budem mogla jos sa vama o ovome da popricam,rada sam da pomognem[/quote]

Back