a na koji način prići beograđanki dok u parku šeta psa? kako da budemo sigurni da nam pas neće ništa i da li smo u startu popili prvi minus ako rex zalaje na nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a na koji način prići beograđanki dok u parku šeta psa? kako da budemo sigurni da nam pas neće ništa i da li smo u startu popili prvi minus ako rex zalaje na nas?
a mi sto ne setamo pse![]()
Ne volim zene koje setaju pse,uvek imam utisak da im nesto fali![]()
fajaJa imam dva psa i evo dacu metli jednog da ima i ona![]()
Kao sta na primer?![]()
faja
dete
to i moja keva komentarisekaze umesto pse treba decu da setaju bla bla bla
![]()
Znaci ja imam dvoje dece i dva psa.Kako se bre onda uklapam u taj profil?Valjda nikako
![]()
ma pusti...zena se brine za opstanak srpskog naroda, otudjenje na globalnom nivou i svasta nesto...ima istine u necemu al nema veze sa gajenjem zivuljki ....
Znam,bre to im je stara uzrecica.Meni je keva tako govorila zbog jednog sijamskog macka kog sam obozavala ali,sta ces,cutis i kazes -jeste mama.Pa sutra opet...
Jao,sad sam se setila mog sijamca![]()
ma pusti...zena se brine za opstanak srpskog naroda, otudjenje na globalnom nivou i svasta nesto...ima istine u necemu al nema veze sa gajenjem zivuljki ....
Muskarac,na primerKao sta na primer?![]()
ovo kod mene nema...mislim ....nasledih lajavost na nju
![]()
cuti ne me podsicaj ... ja sam imala nekoliko macaka....ako krenem za svaku posebno se prisecam ima napravim jezero![]()
Kad vidim da seta psa kojeg ne bi mogla da zadrzi,pa jos kad mu visi tuki kao u vola,uz to i smrdi (kao pasmeni je nekako los fazon pas u stanu,pogotovo kad ima cura...skoro sam cuo neku nakaradnu pricu i video neki bizaran klip tako da kakva god da je cura sa psom meni je to totalno shit...a i nisu psi za stan kad malo bolje pogledamo...
Poz.!!!
Kad vidim da seta psa kojeg ne bi mogla da zadrzi,pa jos kad mu visi tuki kao u vola,uz to i smrdi (kao pas),sta reci vise?
![]()
Uvek u psa,jer me takve devojke nikad nisu privlacile.Pa u sta ti gledas?Devojku ili psa kad si sve tako dobro zapazio?![]()
Uvek u psa,jer me takve devojke nikad nisu privlacile.![]()