bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.692
Ima li neko iskustva sa ovom bolesti?
Hvala.
Hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ti je utvrdjena dijagnoza i imas li terapiju?da to je degenerativna bolest zglobova od koje se oni deformišu.Obično kreće od prstiju i deformacije su simetrične na obe šake.Tj zahvata isate zglobove na istim prstima obe šake. Vrrenom zahvata sve više zglobova i to nasumično po telu
Isto i povecava šanse za srćana oboljenja.
Meni je dijagnostikovan još u srednjoj i zahvatio mi je prste na šakama i stopalima,laktove,dva pršljenova i da mi ne bi bilo dosadno,iz nekog razloga,vilični zglob.
Olakšavajuća okolnost je što ne boli samo šo sebi dok se pogodjeni zlob ne optereti
Da li si probao da vežbaš taichi nekada?Dijagnozu mi je sa 14 utvrdio reumatolog....a žalio sam se kroz celu osnovnu školu da ne mogu dugo da drzim olovku i pišem i niko mi živi nije verovao dok nisu počeli zglobovi na prstima da mi se deformišu.
Inače od lekova ne mogu više da se setim šta mi je prepisao ali su moji izabrali da mi to nije potrebno iz nekog razloga jer sam "previše mlad da se navikavam na lekove"
Na kontrolu nisam od tad bio jer svaki put kad se pojavim kod lekara nađu mi nešto novo i Iskreno zgadilo mi se da se osećam kao zamorče
Sta ti je to? Peptan? Terapija ili imas neku drugu terapiju?Имам ја. Кажу да је аутоимуна болест. Мени је много помогао Пептан са витамином ц, препорука лекара са ортопедије Бањица, спасио ме
https://pharmaidea.rs/kolagen-peptan/Sta ti je to? Peptan? Terapija ili imas neku drugu terapiju?
Nemam terapiju, osim sporta Moram da radim vežbe, koleno je u pitanju.
Занимљиво је видети и шта Др.Берг каже о исхрани у том стању. А и психолошким ситуацијама које могу довести до тога( ко посматра тело психосоматски)Nemam terapiju, osim sporta Moram da radim vežbe, koleno je u pitanju.
Koliko dugo imas tu dijagnozu?Занимљиво је видети и шта Др.Берг каже о исхрани у том стању. А и психолошким ситуацијама које могу довести до тога( ко посматра тело психосоматски)
A ko je dr Berg?Занимљиво је видети и шта Др.Берг каже о исхрани у том стању. А и психолошким ситуацијама које могу довести до тога( ко посматра тело психосоматски)
Шта је то? Лек? Избегавам лековеDa li si pila metrotrexat?
Годину дана, мада сам око 30 те покренула процес трчањем, тада ми је речено да је калцификација.Koliko dugo imas tu dijagnozu?
Укуцај на тубуA ko je dr Berg?
Nisam...iskreno nisam nešto sportski aktivan u zadnje vreme.Malo sam se zapustio.Da li si probao da vežbaš taichi nekada?
Da li si pila metrotrexat?