Retrogradni merkur

Kod mene se ova pojava manifestuje uglavnom prekidima interneta, novim nesporazumima, razjašnjavanjem nekih starih...
Onako... Merkur je planeta koja simbolizuje komunikaciju pre svega, retro malo sve to komplikuje.
Ovaj put mi je retro Merkur iz 6 pao na trigon sa natalnim iz 11.
Glas mi se izmenio. Dok govorim, sama sebe slušam i čujem nešto novo... :eek: Znači, ne prepoznajem sopstveni glas! Koje ludilo!
I, da, naravno, internet je divljao, bilo je prekida, nekih update-ova gomila odjednom, a bez update-a kompjuter je kao pijana budala...
A miroljub petrović, biblija, hrišćanstvo ništa?

A miroljub petrović, biblija, hrišćanstvo ništa?
A, znaaam, sve to stoji... Zašto mora da bude ili jedno ili drugo?
Negde sam već napisala, barr pola godine nisam virela na astro sadržaje, ali sad mi je nešto baš stalo da vidim. I vidim. Danas puko internet, utiče mi na posao i privatni život.
Kako da odlučim da to ne postoji?
Mislim, realno, postoji i ovo i ono. Da li ako zažmurimo na ovo, ono postoji duplo?
Mislim, objasnite mi ukratko, zaboravila sam... 😭

A, znaaam, sve to stoji... Zašto mora da bude ili jedno ili drugo?
Negde sam već napisala, barr pola godine nisam virela na astro sadržaje, ali sad mi je nešto baš stalo da vidim. I vidim. Danas puko internet, utiče mi na posao i privatni život.
Kako da odlučim da to ne postoji?
Mislim, realno, postoji i ovo i ono. Da li ako zažmurimo na ovo, ono postoji duplo?
Mislim, objasnite mi ukratko, zaboravila sam... 😭
Pa ne znam kažeš da si pravoslavna i da poštuješ m petrovića a ni jedni ni drugi ne zarezuju astrologiju, kažu to je demonsko

Najvažnije je da se detektuje krivac za nejebicu. :mrgreen:
Da vam kaže Indigo3, Merkur nema veze sa ne*ebicom. Ima veze sa tim loš pristup suprotnom polu, nevaspitanost i neotesanost-ako ste siroma', a ako ste bogat opet možete doći u problem sa istim tim jer vas pojedinačni primerci i dalje ne vide. I uostalom, vaša ne*ebica se nikoga ne tiče, treba nad tim sami da se pitate i pronalazite svoj smisao života.
Kakve lascivne poruke, kakav vokabular...

Bog zna slabosti svoje dece, kad god se otrgnemo slabosti, Bog je u ime nas radostan.
Ukoliko volimo da gledamo u zvezde, Bog je toliko moćan da može da nam pruži i zvezde u koje ćemo da gledamo a da se ne povredimo.
Nisam spominjao gledanje nego gatanja, da ti merkur kvari net ili seks, verujem da Bog ne gleda to blagonaklono (naročito ovaj hrišćanskog opisa, za kog ti smatraš da je pravi) pa me zato i čudi što gatariš

Da vam kaže Indigo3, Merkur nema veze sa ne*ebicom. Ima veze sa tim loš pristup suprotnom polu, nevaspitanost i neotesanost-ako ste siroma', a ako ste bogat opet možete doći u problem sa istim tim jer vas pojedinačni primerci i dalje ne vide. I uostalom, vaša ne*ebica se nikoga ne tiče, treba nad tim sami da se pitate i pronalazite svoj smisao života.
Kakve lascivne poruke, kakav vokabular...

Indigo3 dušo, isto sam ja to napisao, ali malo kraće.
Ako te se ne tiče naša nejebica nemoj da se javljaš u temu.
Pročitaj temu, radi se o delovanju Merkura na seksualni život.

I nemoj da budeš tako ozbiljna.
Ajde jedan osmeh za Kostu. :cmok:

Ako te se ne tiče naša nejebica nemoj da se javljaš u temu.

A, izvinite... to je već problem na više tema, ja preozbiljna, ne odgovaram nikome...
Kako bi bilo da se većina pomiri sa tim da postoji poneko malo tako ozbiljan, mi ozbiljni temi nekad damo specijalnu aromu... mada ne glavnu, ali je i to zanimljivo...
Izvinite ako sam vas uvredila, prosto smo različiti... ali zašto da na temi ne učestvuju ljudi koji različito misle? :cvet:
Mislim, hajd', neću više... ali šta smo jedni drugima krivi ako nismo rođeni pod nekim istim uglom?

A, izvinite... to je već problem na više tema, ja preozbiljna, ne odgovaram nikome...
Kako bi bilo da se većina pomiri sa tim da postoji poneko malo tako ozbiljan, mi ozbiljni temi nekad damo specijalnu aromu... mada ne glavnu, ali je i to zanimljivo...
Izvinite ako sam vas uvredila, prosto smo različiti... ali zašto da na temi ne učestvuju ljudi koji različito misle? :cvet:
Mislim, hajd', neću više... ali šta smo jedni drugima krivi ako nismo rođeni pod nekim istim uglom?

Niti se ja ljutim, niti si me uvredila.
Ne smeta meni tvoja ozbiljnost, samo gde nađe da kopiraš moj odgovor i komentarišeš temu.

Kopiraj uvodni post.

Back