bmaxa
Legenda
- Poruka
- 66.871
Da jeftina, a mocan kompjuter.Amiga 500 je bila nesto najbolje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da jeftina, a mocan kompjuter.Amiga 500 je bila nesto najbolje
i na fonu...ja sam pravio kući i za par ortaka
možeš na bilo kom kompu da instaliraš OS "Batocera", i tu ubacuješ romove koje hoćeš i koliko hoćeš. Radi čak i PS2, Xbox i sl ako je mašina jača.
Ја видео у једној локалној продавници нинтендо, онај стари, први. Са супер мариом, соником итд...Za sve koji su odrasli na ovim igricama iz proslosti ovo je pravo osvezenje.
Necete se pokajati ako kupite ovo:
sporo, zaboraviPošto je?
Ja sam htela sebi onu mini konzolu da kupim...Ta je baš jeftina
![]()
meni je super ona C64 konzola ali u prirodnoj veličini i sa funkcionalnim tasterimaKorisno, za one koji nemaju kompjuter... ima MAME, tu ne postoji ROM koji ne radi![]()
Postoje odlični NES, SNES, Sega Genesis, PSX, MAME, SNK emulatori, ali još nisam čuo za jedan koji je u stanju objediniti sve te različite sisteme, a da valja, još pogotovo ako ide preko USB-a direkt u TV, to mora štekati.Ја видео у једној локалној продавници нинтендо, онај стари, први. Са супер мариом, соником итд...
Пардон, СЕГА је у питању. Прва, стараPostoje odlični NES, SNES, Sega Genesis, PSX, MAME, SNK emulatori, ali još nisam čuo za jedan koji je u stanju objediniti sve te različite sisteme, a da valja, još pogotovo ako ide preko USB-a direkt u TV, to mora štekati.
Plus što je u tih 10000 naslova, milijun bootleg verzija iste igre, tako da me ne bi začudilo da na sam KoF serijal otpada 500+, SF serijal stotinjak, Rockman (Megaman) serijal isto toliko, itd...
Na kraju knjiga spadne na možda 200-tinjak igara, a nijedna opet ne radi kako spada.
Pa već imaš u istoj kompaniji, da različite generacije konzola koje su još išle da CD/DVD nisu kompatibilne.
Tako na PS2 nisi mogao igrati neke igre s jedinice, na PS3 neke, a na kasnijim modelima i sve igre s dvojke, itd.
Imaš danas fantastičnih emulatora, koji vjerno reproduciraju original ROM.