Retro Konzola sa 10000 igrica

Pošto je?
Ja sam htela sebi onu mini konzolu da kupim...Ta je baš jeftina

34987-retro-konzola-sup-400-igara-cena-prodaja_1.jpg
sporo, zaboravi

Korisno, za one koji nemaju kompjuter... ima MAME, tu ne postoji ROM koji ne radi :worth:
meni je super ona C64 konzola ali u prirodnoj veličini i sa funkcionalnim tasterima
Amiga ima samo mini repliku a veliko je interesovanje ako bi bila 1:1 replika, naravno sa USB portom umesto disk drajva
Medjutim, to vreme je davno prošlo, vredelo je živeti ali svejedno...
Amiga ipak ima par naslova koji bi zadovoljili i današnje kriterijume grafike ali...

Ја видео у једној локалној продавници нинтендо, онај стари, први. Са супер мариом, соником итд...
Postoje odlični NES, SNES, Sega Genesis, PSX, MAME, SNK emulatori, ali još nisam čuo za jedan koji je u stanju objediniti sve te različite sisteme, a da valja, još pogotovo ako ide preko USB-a direkt u TV, to mora štekati.
Plus što je u tih 10000 naslova, milijun bootleg verzija iste igre, tako da me ne bi začudilo da na sam KoF serijal otpada 500+, SF serijal stotinjak, Rockman (Megaman) serijal isto toliko, itd...
Na kraju knjiga spadne na možda 200-tinjak igara, a nijedna opet ne radi kako spada.
Pa već imaš u istoj kompaniji, da različite generacije konzola koje su još išle da CD/DVD nisu kompatibilne.
Tako na PS2 nisi mogao igrati neke igre s jedinice, na PS3 neke, a na kasnijim modelima i sve igre s dvojke, itd.
Imaš danas fantastičnih emulatora, koji vjerno reproduciraju original ROM.

Postoje odlični NES, SNES, Sega Genesis, PSX, MAME, SNK emulatori, ali još nisam čuo za jedan koji je u stanju objediniti sve te različite sisteme, a da valja, još pogotovo ako ide preko USB-a direkt u TV, to mora štekati.
Plus što je u tih 10000 naslova, milijun bootleg verzija iste igre, tako da me ne bi začudilo da na sam KoF serijal otpada 500+, SF serijal stotinjak, Rockman (Megaman) serijal isto toliko, itd...
Na kraju knjiga spadne na možda 200-tinjak igara, a nijedna opet ne radi kako spada.
Pa već imaš u istoj kompaniji, da različite generacije konzola koje su još išle da CD/DVD nisu kompatibilne.
Tako na PS2 nisi mogao igrati neke igre s jedinice, na PS3 neke, a na kasnijim modelima i sve igre s dvojke, itd.
Imaš danas fantastičnih emulatora, koji vjerno reproduciraju original ROM.
Пардон, СЕГА је у питању. Прва, стара

Back