Za sve koji su odrasli na ovim igricama iz proslosti ovo je pravo osvezenje.
Necete se pokajati ako kupite ovo:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto je?Za sve koji su odrasli na ovim igricama iz proslosti ovo je pravo osvezenje.
To imaš na Aliju za oko 1k dinara, ali su u suštini kršPošto je?
Ja sam htela sebi onu mini konzolu da kupim...Ta je baš jeftina
deluje mi simpa za putTo imaš na Aliju za oko 1k dinara, ali su u suštini krš
pa za put je super, samo gledaj nemoj da pazariš one baš najjeftinije,deluje mi simpa za put
Ja sam prošle godine gledala cena je bila oko 2000 dinara ako se dobro sećam...pa za put je super, samo gledaj nemoj da pazariš one baš najjeftinije,
pošto se ortak zajebao i uzeo, a zvuk je prilično loš i ubrzan, da ne može da se koristi
gde si kupio? posto?Ova kombinacija radi dobro i vidim da se jostici ne kvare jer smo prijatelj i ja odugrali mnogo utakmica.
Ma extra stvar za nas starije
To ima 20+godKorisno, za one koji nemaju kompjuter... ima MAME, tu ne postoji ROM koji ne radi
Ja se lozim na Amstrad i Amigu, pa imam emulatore, skino sa torenta sve sto je ikad izaslo za njihTo ima 20+god
Sto? Emulatori su mnogo brze masine, nego originali...A nije mi nekako fora kad palim sve preko emulatora.
Meni je najbolje dići za to pravljen operativni sistem na komp, pa napraviš od toga dobru konzolu za male pare.
Ja sam ortacima radio od nekih mini-pc mašina, i ispadne baš ekstra.
Ima na Ebay-ugde si kupio? posto?
to da. I brže i optimizovanije danas. Možeš da petljaš i sa grafikom i sa svim i svačim. I batocera i retropie, na primer, koriste emulatore, ali je interfejs kao sa konzole. I sve ove konzole koje prodaju natrpane romovima, koriste u osnovi baš te operativne sisteme.Sto? Emulatori su mnogo brze masine, nego originali...
Upravo to.Korisno, za one koji nemaju kompjuter... ima MAME, tu ne postoji ROM koji ne radi
Dzojstik sam poklonio mada, sad kad bolje razmislim da kupim jos jedanto da. I brže i optimizovanije danas. Možeš da petljaš i sa grafikom i sa svim i svačim. I batocera i retropie, na primer, koriste emulatore, ali je interfejs kao sa konzole. I sve ove konzole koje prodaju natrpane romovima, koriste u osnovi baš te operativne sisteme.
Ono, meni je gušt nekako da upalim konzolu i pustim šta hoću, na džojstik
Prevara je, kako teče @bmaxa , instaliraj MAME ili NeoRage (kako li se već zove emulator za SNK naslove), pa rasturaj.gde si kupio? posto?
Puni su ti buvljaci jeftinih džojstikaDzojstik sam poklonio mada, sad kad bolje razmislim da kupim jos jedan
Amiga 500 je bila nesto najboljeJa se lozim na Amstrad i Amigu, pa imam emulatore, skino sa torenta sve sto je ikad izaslo za njih
Joystick je još najvrijednije u ovoj ponudi.Puni su ti buvljaci jeftinih džojstika
Ovaj sam platio 50 evra, ti jeftini se brzo pokvarePuni su ti buvljaci jeftinih džojstika