gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
dok se hapsilo srbe i pokojeg hrvata onda su im puna usta bila zlocina i genocida, kada hapse njihove ubice, koji je na stotine u bih, krenula je jedna demagoska kampanja koja otkriva svo siromastvo duha i ljudskosti sefera i sljedbenika mu. uz sav trud da pokaze kako je on nevin i kako je zrtva politickih borbi u bih, provukao je jednu odvratnu recenicu, koju je novinar iskoristio za naslov koji vidite. dakle, dok se progonlo srbe -to je bilo normalno, jednom rijecju fuj. cekam sarajevske nvo da se oglase povodom ovog fasistickog istupa koji zeli da prikrije i umanji zlocine muslimana u bih
Sefer Halilović: Ovo je tek početak širih progona u BiH!
Sefer Halilović: Ovo je tek početak širih progona u BiH!
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno- Mislim da sam žrtva saradnje Tihića i Lagumdžije preko određenih ljudi u Tužilaštvu. Ovo je početak kampanje SDP-a i SDA. Istovremeno, mislim da je ovo početak progona širih razmjera. Ali, što se mene tiče, to je plašenje mečke rešetom. Oni odlično znaju da je BPS postao politički faktor u BiH, da je postao ozbiljna politička alternativa i da njihovo članstvo prelazi u našu stranku.