Ljudi, ajde pomozite savetom odnosno dajte predlog . Treba nam za manje vencanje (do 80 ljudi) neki lep restoran u Bgdu. Naravno, vazno nam je da usluga bude dobra. Mi hteli u "Passtuv" al je zauyeto sve naredna 2-3 meseca. Sad sam :sad:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
baki 75:Ljudi, ajde pomozite savetom odnosno dajte predlog . Treba nam za manje vencanje (do 80 ljudi) neki lep restoran u Bgdu. Naravno, vazno nam je da usluga bude dobra. Mi hteli u "Passtuv" al je zauyeto sve naredna 2-3 meseca. Sad sam :sad:
Isobel:A jesi pitala u Zlatniku? Cula sam da je fenomenalno, ali je prilicno skupo (ne znam detalje). Nisam nikad bila, ali sam cula od prijateljice da je usluga fenomenalna. Mi smo pravili u Pastuvu, ali smo zakazali mnogo ranije.
Ma nije mracno,veruj mi.Probaj sa ruckom....Kad nam bebac jos malo sazri,kidnucemo tamo na sat,dva....xpajamacax:jao reka
ja sam tamo imala devojačko veče
a penjanje po stolovima
jao tamo je fenomenalno,ja strance vodim tamo da se ponapijaju i igraju na stolu
i onda sutradan ne veruju šta im se desilo,i često me pitaju,kada dođu hoćemo li opet u reku
samo nije mi bre za venčanja...malo mi mračno za dnevne varijante a?
oćemo,ajde kada će dođeš?avesic:ma ne zanima me šta je povod ,, ja sam samo čula RESTORAN ,, taj mi pade na pamet jer je baš kul ,,, ooooooću bre tamo ,,, PAJAMACO ajdmo
baki 75:Hvala na odgovorima obradovali ste me ...
Razmisljalice jel imas neko iskustvo sto se tice svadbi u Maderi?
.
xpajamacax:oćemo,ajde kada će dođeš?
idemo na sto
ajde posle 15.februara![]()
avesic:važi pajamaco ,,, dakle ovde se prijavljujemo za novo kafansko vidjenje ??? izvini autoru ali upravo smo uzurpirali temu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madera.baki 75:Ljudi, ajde pomozite savetom odnosno dajte predlog . Treba nam za manje vencanje (do 80 ljudi) neki lep restoran u Bgdu. Naravno, vazno nam je da usluga bude dobra. Mi hteli u "Passtuv" al je zauyeto sve naredna 2-3 meseca. Sad sam :sad: