Рестаурација монархије у Србији - Референдум-

Да ли сте за одржавање референдума о реституцији монархије у Србији ?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nama treba neki zestok kralj sto ce da udje na primer na zasedanje skupstine i da isamara gomilu njih tamo, da lupa o sto na sednicama vlade, da upadne Miskovicu bagerom u neki najnoviji hotel i onda da skoci na Miska i da se pesnice dok ne upadnu u bazen a onda da se dave u bazenu.

Uh sto bi narod uzivao, glasao bi za Kralja na izborima iako nije kandidat.

Vidi ga gospodina,Engleska skola

1451354_10153464636425324_1147111205_n.jpg

Al ako ćemo Krileta da krunišemo ,mada i ne moramo , on je već kralj .

Nekog korplentnog sto voli da se najede, napije i na kraljicu zagalami, da bude ekscentrik, lupa samare, da se vozi po Beogradu u prevozi i da samara kontrolore, da se vozi biciklom i da lupa pajserom farove na dzipovima, tako neki lik.

To bi ti bila zesca zabava za raju od Zikine Sarenice.

Nekog korplentnog sto voli da se najede, napije i na kraljicu zagalami, da bude ekscentrik, lupa samare, da se vozi po Beogradu u prevozi i da samara kontrolore, da se vozi biciklom i da lupa pajserom farove na dzipovima, tako neki lik.

To bi ti bila zesca zabava za raju od Zikine Sarenice.
Ispunjava sve uslove .

Sektaš ,***** i licimur, cenzuriše likovne radove studenata Akademije iz nekih sektaških kvazimoralističkih razloga ,a njegova Treća Srbija i on lično bez ikakve podrške na izborima pustoše gradski budžet ,a još su zaposili su svi širu i dalju familiju ,kumove i prijatelje.

Zabranu one kvazi umetnosti podrzavam zato sto vredja osecanja vecinskog dela gradjana Srbije - Srba, drugih pravoslavaca i hriscana. Nije da me nesto tangira ona slika raspeca, ali mi ide na ***** kad klipani glume avangardu rugajuci se Isusu. Prosto se pitam dokle misle da moze da ide to njihovo kurobecanje. Za karakaturu Muhameda ceo islamski svet se digne na noge, a apatija i tolerancija Hriscana ide toliko daleko da se ruganje samim temeljima religije ne osudjuje ni najmanje. E sad kad im je neko rekao, govna ste i ne zelim da trpim smrad u svojoj kuci, pozivaju u pomoc jednu "nesektasicu" koja je uvek otvorena da jos jednom razapne Isusa - miss Mia David (prezime govori o njenoj toleranciji prema hriscanima). Sto se tice ove nikakve podrske, Zoran Djindjic je sa svojih realnih tri posto podrske bio premijer drzave i omogucio svojim kumovima i prijateljima da legalizuju (citaj, operu) svoje poslove, pokupuju secerane za tri evra itd. Za Trecu Srbiju me zabole, ja zivim u jednoj jedinoj, a koju unistavaju oni koji sebe nazivaju drugom Srbijom.

Др Андреј Фајгељ. Има 34 године, докторирао у Француској и чека четврто дете.

Bravo!
Pre negde godinu dana cula sam prvi put za tog coveka. Srbiji ne fali takvih ljudi, niti je falilo, no se izgleda radije birao neko kao tipican predstavnik mase u Srbiji, odnosno, prosecan covek.
Nadajmo se da ce biti promena paradigmi :)

"„Direktor Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj doktorirao u Francuskoj, poliglota, neguje tradiciju i čeka četvrto dete. Moderne bitke ne vode se jataganima. Srbija će pobediti ako bude negovala znanje, radne navike i čvrst sistem vrednosti.
ANDREJ Fajgelj ima samo 34 godine, doktorirao je na francuskom Univerzitetu „Pol Valeri“ u Monpeljeu, govori desetak jezika, za dva meseca postaće četvrti put otac. Netipična biografija savremenog mladog Srbina.“

Bravo!
Pre negde godinu dana cula sam prvi put za tog coveka. Srbiji ne fali takvih ljudi, niti je falilo, no se izgleda radije birao neko kao tipican predstavnik mase u Srbiji, odnosno, prosecan covek.
Nadajmo se da ce biti promena paradigmi :)

"„Direktor Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj doktorirao u Francuskoj, poliglota, neguje tradiciju i čeka četvrto dete. Moderne bitke ne vode se jataganima. Srbija će pobediti ako bude negovala znanje, radne navike i čvrst sistem vrednosti.
ANDREJ Fajgelj ima samo 34 godine, doktorirao je na francuskom Univerzitetu „Pol Valeri“ u Monpeljeu, govori desetak jezika, za dva meseca postaće četvrti put otac. Netipična biografija savremenog mladog Srbina.“
И није службовао у страним војскама, да додамо.

П. С.

Овде чак ни неки од поборника монархије не знају због чега је УИСТИНУ њу потребно вратити, баш у Србији (или код Срба уопште), а како тек очекивати од осталих да схвате тај прави разлог...

П. П. С.

Ту уопште, заправо, и није реч о питању "монархија или република", та расправа је, у смислу у ком се класично узима, данас доиста бесмислена...

И није службовао у страним војскама, да додамо.

to vec ne znam, u prvom redu samo da masa ne bira "onog ko misli isto kao ja", pa cemo sve lako:)))
birajte najpametnijeg medju najpametnijima, po svim merilima!
naravno, ako pametan i pristane uopste da bude na vlasti.

Zabranu one kvazi umetnosti podrzavam zato sto vredja osecanja vecinskog dela gradjana Srbije - Srba, drugih pravoslavaca i hriscana. Nije da me nesto tangira ona slika raspeca, ali mi ide na ***** kad klipani glume avangardu rugajuci se Isusu. Prosto se pitam dokle misle da moze da ide to njihovo kurobecanje. Za karakaturu Muhameda ceo islamski svet se digne na noge, a apatija i tolerancija Hriscana ide toliko daleko da se ruganje samim temeljima religije ne osudjuje ni najmanje. E sad kad im je neko rekao, govna ste i ne zelim da trpim smrad u svojoj kuci, pozivaju u pomoc jednu "nesektasicu" koja je uvek otvorena da jos jednom razapne Isusa - miss Mia David (prezime govori o njenoj toleranciji prema hriscanima). Sto se tice ove nikakve podrske, Zoran Djindjic je sa svojih realnih tri posto podrske bio premijer drzave i omogucio svojim kumovima i prijateljima da legalizuju (citaj, operu) svoje poslove, pokupuju secerane za tri evra itd. Za Trecu Srbiju me zabole, ja zivim u jednoj jedinoj, a koju unistavaju oni koji sebe nazivaju drugom Srbijom.

iako ne znam o kakvom se umetnickom delu radi, mogu slobodno reci da retko gde umetnost uopste i egzistira, opstaje. iako je sustinski autonomna, u sviom tim formama njene prezentacije, ucenjena je i to redovno od onih koji sa tim veze nemaju, premetanje novca sa mesta na mesto, malo sanse za besposlene kulturologe da i oni prozbore koju, ionako ih niko ni ne slusa.
umetnost je nazalost vazda morala da aterira u najvece blato, jer tim iz blata ona najvise kao konzumentima i treba, da ne posandrcaju skroz na skroz, da ih izbavi iz svog jada. ujedno oni su i finansijeri.
sad tu malo pozobaju nesto ti saradnici u kulturi, odnosno interpretatori umetnosti ili interpretatori interpretatora.
zbog svega toga mene ne bi nigde vise nikakav cirkus cudio,
a posto vec pominjes "ruganje Isusu", jednako, samo na drugi nacin mu se rugaju oni sto na svoju ruku bez konsultacije sa arhitektonskim centrima i zavodima za zastitu spomenika podizu i nakaradno oslikavaju crkve . ali i to je opet njihov problem, jednako kao i bilo kakvih izlagaca-kome se ne svidja nek ne gleda, njihov novac, njihov posao.

Back