qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Ma nece nigde da pukne , nema brige 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Al ako ćemo Krileta da krunišemo ,mada i ne moramo , on je već kralj .Ja sam za to da budemo monarhija, pa kud pukne da pukne!
Al ako ćemo Krileta da krunišemo ,mada i ne moramo , on je već kralj .
Ispunjava sve uslove .Nekog korplentnog sto voli da se najede, napije i na kraljicu zagalami, da bude ekscentrik, lupa samare, da se vozi po Beogradu u prevozi i da samara kontrolore, da se vozi biciklom i da lupa pajserom farove na dzipovima, tako neki lik.
To bi ti bila zesca zabava za raju od Zikine Sarenice.
Sektaš ,***** i licimur, cenzuriše likovne radove studenata Akademije iz nekih sektaških kvazimoralističkih razloga ,a njegova Treća Srbija i on lično bez ikakve podrške na izborima pustoše gradski budžet ,a još su zaposili su svi širu i dalju familiju ,kumove i prijatelje.
Др Андреј Фајгељ. Има 34 године, докторирао у Француској и чека четврто дете.

И није службовао у страним војскама, да додамо.Bravo!
Pre negde godinu dana cula sam prvi put za tog coveka. Srbiji ne fali takvih ljudi, niti je falilo, no se izgleda radije birao neko kao tipican predstavnik mase u Srbiji, odnosno, prosecan covek.
Nadajmo se da ce biti promena paradigmi
"„Direktor Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj doktorirao u Francuskoj, poliglota, neguje tradiciju i čeka četvrto dete. Moderne bitke ne vode se jataganima. Srbija će pobediti ako bude negovala znanje, radne navike i čvrst sistem vrednosti.
ANDREJ Fajgelj ima samo 34 godine, doktorirao je na francuskom Univerzitetu „Pol Valeri“ u Monpeljeu, govori desetak jezika, za dva meseca postaće četvrti put otac. Netipična biografija savremenog mladog Srbina.“

Jok u nasoj ce ,da tera Super Galeba![]()
Монархија овде није референдумом ни укинута.
Једноставно је само ваља вратити.

Хајде још реци и да "пасе траву", па си исти Шешељ.Treba vratiti onog pestolonaslednika sto RICHE NA NAROD!![]()
И није службовао у страним војскама, да додамо.
))Zabranu one kvazi umetnosti podrzavam zato sto vredja osecanja vecinskog dela gradjana Srbije - Srba, drugih pravoslavaca i hriscana. Nije da me nesto tangira ona slika raspeca, ali mi ide na ***** kad klipani glume avangardu rugajuci se Isusu. Prosto se pitam dokle misle da moze da ide to njihovo kurobecanje. Za karakaturu Muhameda ceo islamski svet se digne na noge, a apatija i tolerancija Hriscana ide toliko daleko da se ruganje samim temeljima religije ne osudjuje ni najmanje. E sad kad im je neko rekao, govna ste i ne zelim da trpim smrad u svojoj kuci, pozivaju u pomoc jednu "nesektasicu" koja je uvek otvorena da jos jednom razapne Isusa - miss Mia David (prezime govori o njenoj toleranciji prema hriscanima). Sto se tice ove nikakve podrske, Zoran Djindjic je sa svojih realnih tri posto podrske bio premijer drzave i omogucio svojim kumovima i prijateljima da legalizuju (citaj, operu) svoje poslove, pokupuju secerane za tri evra itd. Za Trecu Srbiju me zabole, ja zivim u jednoj jedinoj, a koju unistavaju oni koji sebe nazivaju drugom Srbijom.
Монархија овде није референдумом ни укинута.
Једноставно је само ваља вратити.