RESPETO`O

KOWYNUXX

Aktivan član
Poruka
1.299
Odavno je poznato da Spanci u sali kazu da hoce da promene rec "postovanje", i da bi ubuduce trebalo da se ovako pise...
Real je napravio drugu najvecu gresku u istoriji kluba pustanjem da Eto`o ode (najveca, naravno, Beckham umesto Ronaldinha).Zanimljivo je to da su u Real iste godine stigli Eto`o , kao 16ogodisnjak, i nas "talenat" Perica Ognjenovic...I Veliki Mudri Real je Eto`o-a poslao na pozajmicu jer nije bio dobar da igra za njihov podmladak, a ni za B tim, a kleo se u Pericu...U dresu Mallorce je na svakom mecu protiv Reala davao bar jedan gol i otkidao im dragocene bodove...
Sada cini najbolji tandem sveta trenutno, a mozda u buducnosti i najbolji svih vremena...(ako racunate i mladog Messia, mozda i trio)...Danas je postigao 18. gol na 18. utakmici i dokazao da je trenutno najbolji golgeter na svetu...ako ovako nastavi, oborice rekord Realovog Sanceza sa skorom 34/34..a ja se iskreno nadam da hoce...
Vase misljenje o igracu, ali malo detaljnije, ako moze...

shons

Početnik
Poruka
34
E nece oboriti rekord sigurno.Igra za reprezentaciju u januaru na kupu africkih nacija.Mislim da je u konkurenciji za najboljeg napadaca evrope uz sevcenka i anria.Brz je,dobro igra glavom,ima jak sut,nema bas neki dribling,mada zna da istrci kontru bruka.Mislim da mu mnogo znaci ronaldinjo koji mu namesta golove i sredina barse sve sami tehnicari.Takodje mislim da je zasluzniji od ronaldinja za ove rezultate barse.Videcemo protiv celzija,mada ja navijam za celzi.Videcemo na kraju prvenstva koko ce da golova.A koliko je prosle godine dao golova,jel ima neko podatak

KOWYNUXX

Aktivan član
Poruka
1.299
Prosle godina je dao 24...mislim da objektivno moze da dodje do 34 iz 38 utakmica...U pravu si shons, dribling mu jeste najslabija tacka, ali je dovoljno dobar da pomogne u davanju golova...ekipi njegovi driblinzi ne znace puno, posto ima jos nekoliko tehnicara u ekipi,a dribling promenom pravca izvodi fantasticno...Jedva cekem meceve sa Chelsea-jem, da vam vratimo za onu namestaljku prosle sezone...FCB

bojan86

Iskusan
Poruka
6.198
Extra je fudbal, gledam ga preko EUROSPORT-a... dosta ima smesnih detalja, kao deca na ulici da igraju fudbal... hehe...
Stvarno je uzivanje geldati ovaj kup nacija ili kup Afrike...igra se brz fudbal..sto je dobro!