- Poruka
- 1.150
DAKLE BRACO AKO IMATE NEKI KORISTAN SAVET ZA POCETNIKA.( prvi put se zenim ) voleo bih da cujem vase savete . Da mi kazete na cega da obratim paznju u izboru buduce polovine . Kako da prepoznam onu pravu ? 

bobanms:DAKLE BRACO AKO IMATE NEKI KORISTAN SAVET ZA POCETNIKA.( prvi put se zenim ) voleo bih da cujem vase savete . Da mi kazete na cega da obratim paznju u izboru buduce polovine . Kako da prepoznam onu pravu ?![]()
nemoj samo da bude paralelna sa tobom,jer onda nema doticanja u buducnosti..pa da..neka bude pod nekim uglom prema tebi..tako je bolje..cista geometrija..bobanms:DAKLE BRACO AKO IMATE NEKI KORISTAN SAVET ZA POCETNIKA.( prvi put se zenim ) voleo bih da cujem vase savete . Da mi kazete na cega da obratim paznju u izboru buduce polovine . Kako da prepoznam onu pravu ?![]()
bobanms:DAKLE BRACO AKO IMATE NEKI KORISTAN SAVET ZA POCETNIKA.( prvi put se zenim ) voleo bih da cujem vase savete . Da mi kazete na cega da obratim paznju u izboru buduce polovine . Kako da prepoznam onu pravu ?![]()
Je li ženiš onu koju si htio da šutneš ili je ispala neka nova prilika?bobanms:DAKLE BRACO AKO IMATE NEKI KORISTAN SAVET ZA POCETNIKA.( prvi put se zenim ) voleo bih da cujem vase savete . Da mi kazete na cega da obratim paznju u izboru buduce polovine . Kako da prepoznam onu pravu ?![]()