RESIDENT EVIL 5

Pucac

Početnik
Poruka
24
:super:Kazu da je nemoguce dobra grafika,i u pravu su,kazu da je od mogucih 10 zaradio i svih 10 od mogucih 10,i tacno je,kazu da su nemoguce brzi,u to sam se licno uverio,cak toliko brzi da mu i u najbrzem speedu nemozes pobeci,atmosfera je vrh,a zgodna partnerka vrh vrhova,najtoplije je preporucujem onima koji su za ovaj nastavak,e da i jos nesto,nemojte se ustrucavati da pitate za delove i savet.
P.S.Za sada je samo na PS3-ci.

Pucac

Početnik
Poruka
24
E pa ovako,igra se POTPUNO razlikuje od IV dela,naravno likovi su promenili imena,Kris i Seba,idu zajedno,cak i da pisku hahahahaa,radnja je smestena u Africi,naravno likovi su Zombiji kao i ranije.
Grafika je EXTRA,ambijent takodje,i radnja je tako namestena da vas tera na razmisljanje,da planirate gde i kako cete postaviti zamke,elem,oruzije pronalazite sami ili ga kupujete,naravno da vam za UPGRADE treba novac i zlato kao i dijamanti(boze moj Afrika ih je puna),nemate prodavca oruzija kao u prethodnom delu,vec pre svakog odigravanja nekog dela ili kada zaginete,dobijate mogucnost da to uradite.E da,vazno je da CUVATE partnera,ako on zagine vi tu stajete,ali takodje i pratner cuva vas,pa tako sam u jednom od delova na opciju da Seba uzme oruzije i da ga upotrebi umesto mene,ona to SJAJNO uradila,cak bolje nego ja,ukratko IQ je SJAJAN.
Naravno morate da se potrudite da razmislite kako cete i na koji nacin da unistite glavne Likove.

Izvinjavam se unapred ako sam nesto propustio,a vi ako se setite necega jos pitajte. Pozz