- Poruka
- 77.506
Kolko je ovo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Богами неће, ово је за дјечицу. Дакле, изволи па ријеши.Sad će to začas riješiti @Пилипенда
Znači ne znašБогами неће, ово је за дјечицу. Дакле, изволи па ријеши.
Појма немам, ово „%” сам виђао по неким излозима па рачунам да је то неки женски знак.Znači ne znaš
Ја још чекам да ми тамо нацртају тај други, већи квадрат... па никако да га дочекам.Morao sam nešto lako, da se narodu provetri mozak od onog trougla
znaci ja sam genije
Pa koliko se ja razumem u palačinke, 81% je isto što i 0.81.
A kako je koren iz 0.81 jednako 0.9, to znači da je koren
iz 81% jednako 90%.
ajd još jednom promisli dobro. Naročito onaj deo gde si izbacio procente u računiciPa koliko se ja razumem u palačinke, 81% je isto što i 0.81.
iz 81% jednako 90%.
Ne moram.ajd još jednom promisli dobro.
A gde to?Naročito onaj deo gde si izbacio procente u računici
Dobro je, nešto sam pogrešno video u odgovorimaNe moram.
A gde to?
Da pokušam malo opširnije:
Procenti predstavljaju deo celog broja, zato je 81% isto sto i 0.81.
A kao što svi znamo iz škole, kvadratni koren iz 0.81 je 0,9.
Znači, 90%.
Ako si ti učio drugačije, molio bih te da me prosvetliš...
Ијаооооо... који си ти махер... Сад си ишчачкао и нешто занимљиво на теми. Исциједио си суву дреновину.Dobro je, nešto sam pogrešno video u odgovorima
81 procenat, ali procenat čega?
Мене буни нешто друго... Видим да је под коријеном: 81° / нека мала нула. Е сад... 81° кроз обичну нулу оде у бесконачност, али кроз малу нулицу... Можда нека мала бесконачност?81 procenat, ali procenat čega?
Šaljiv odgovor je a), mada bi trebalo da se stavi sqrt (%), tj da taj procenat bude nekakva ‘merna jedinica’, msm kakav zadatak takav odgovor.
Pa koliko se ja razumem u palačinke, 81% je isto što i 0.81.
iz 81% jednako 90%.
U slučaju da se uzme da je problem moguće napisati kao Sqrt(91/100), ali nije precizirano da je u pitanju % od 1.
Zahebavam, uzeo sam da % bude nekakva merna jedinica, mada bi rezultat tada trebao da bude izražen u jedinici kvadratni koren od procenta.Мене буни нешто друго... Видим да је под коријеном: 81° / нека мала нула. Е сад... 81° кроз обичну нулу оде у бесконачност, али кроз малу нулицу... Можда нека мала бесконачност?
Ако Шредингер има своју мачку, што ти не би могао имати свој постотак његове мачке?Zahebavam, uzeo sam da % bude nekakva merna jedinica, mada bi rezultat tada trebao da bude izražen u jedinici kvadratni koren od procenta.
Tačan odgovor bi bio Sqrt(81/100)=Sqrt(81)/Sqrt(100)=9/10 što je 90%.
Zašto ne bi smo % lepo to uzeli za jedinicu, ionako nije rečeno procenat čega, prosto rekreacije radi.Ако Шредингер има своју мачку, што ти не би могао имати свој постотак његове мачке?
Па ајде, постави то као нпр. коријен од 81рј (постотних јединица).Zašto ne bi smo % lepo to uzeli za jedinicu, ionako nije rečeno procenat čega, ovako kako je napisano to je koren od 1*81/100, zašto ne biti malo kreativan?