[REŠENO] "Višak" (mobilnog) interneta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Zdravo!
Kao prvo, koristim telefon. Nemam ni comp, ni Lap top ni wi-fi.
Uplaćujem jednom sedmično promociju 3G i bukvalno ne stižem da to potrošim. Nagomilalo mi se, verovali ili ne, preko 100 hiljada MB :lol:
(Pre sam koristila promociju 1G na 7 dana, ali mi to bilo MALO. YouTube, 3 filma, nekoliko sati muzike i gotovo)

Znači, 1G malo, 3G mnogo, nego me zanima da li ja ove MB (odnosno Gigabajte) mogu nekako nekome da "poklonim", prebacim, otkud znam...
Pod 2, da kojim slučajem imam laptop, da li bih ove MB "iz telefona" mogla da "prebacim" (iskoristim nekako)
Hvala.

Evo:
Screenshot_20190823-192611.png
 
Propadaju, ako ne uplatiš do 22h 7.og dana.
Znači, ako 30.08.2019.(do najkasnije 22h) ne uplatim, imaću NULA.
Dobro, nije to problem i nisu neke pare (300 dinara je 3G, a 200 dinara 1G, sedmično) nego mi ovo već em postaje smešno, a i što bezveze da "stoji" ako postoji ikakva mogućnost da dâm nekome.
Ili pitam hipotetički, kad bih sad kupila neki polovan laptop da li bih na njega mogla da prebacim, povezem se isl, inače sam MTS: mreža.
("Pentagon" :rotf: )
 
Da budem sigurna da sam razumela, znači Lap top može da bude povezan na internet i preko mobilnog interneta sa mog telefona? Nije neophodno da imam wi-fi?
U podesavanjima telefona imas opciju hot-spot,da ti telefon sluzi kao modem.Mozes preko kabla,a mozes i preko wifi (bolje je preko kabla zbog baterije telefona).
Ja inace kad sam na mestima gde koristim svoj net,ne mogu da se sastavim sa 15gb,pa pustam net sa druge kartice...Tebi je super kad ne trosis toliko neta.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top