Quantcast

[REŠENO] Taj cuveni Flash + Antivirus (Nod32)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Black_star

Domaćin
Poruka
4.166
Gleàm neku seriju, prsssste reklame na sve strane, pobijem ja to sve i krenem da gledam na miru...

Nego, vidim,kao, antivirus mi trazi apdejt, rekoh, ajde da ga obnovimo malo...tamo-vamo, nadjem novi serial number, register, i eto ti njega ko novog....

Super... Aj da vidim i kako mi napreduje serija. Nadjem onu adresu, kliknem, kad Nod32 obrisa mi celu sofersajbnu u crveno svojim natpisom, sve u stilu `no-no-no`...=:nono3:

`Pa dobro,majstore, znam da su reklame, nije to problem, pobijem g...i gotova stvar, gledam dnevnik na miru.` Ne vredi, ovako abdejtovan naucio da prepozna zar-adrese,i to je to.

Dovro,rekoh, sad cu da ga iskljucim na par minuta. Uradim tako. Naravno, ulazim na sajt bez problema, ako reklame ne racunam u probleme, al na njih se covek svikne,ko na vrapce.

Meeeedjutim..........kliknem po obicaju na prozorce za pocetak predstave, trouglic udesno, ikona za plejer, sta je vec,bliga.. kad iznad, odjednom, samo osvane vesela poruka :

" The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported. You might be able to fix this error by instaling ADOBE FLASH", pa u nastavku link: " Install latest version"....:eek::roll:

Dal je moguce da je Nod rasturio sve moguce veze sa sajtom za serije, pa cak otisao i dotle da mi potpuno onemoguci Flash pluggin koji je dotad savrseno funkcionisao??? :evil:
I to bas sad, majkumu, ostale mi jos dve j...ne epizode do kraja ono...ne sezone, vec cele serije !!!! I nemam predstavu kako da aktiviram Flash ponovo, da li da caprkam u NOD-u, nekim tamo njegovim opcijama, nemam predstavu gde da trazim, gde se ti plaginovi omogucavaju, ponovo aktiviraju.....ili da hakerisem taj Flash, vec sam ga otvarao, dodavao na listu proverenih sajtova ovaj gde gledam seriju,... i opet - nista, nece se startuje...:neutral:. Aj pomozite, ljudi, da odgledam seriju do kraja,greota./....:(:D
 

Black_star

Domaćin
Poruka
4.166
Znam da su neke kompromitujuce skripte po njima, a opet nisam imao problem odatle (sem pop-upova), sve dok nisam apdejtovao Nod.:think:
Sad mi kaze komsa da tesko mozes Nod celog da iskljucis, cak i kad ga pauziras on tu donekle radi, pa mozda zato ne da flashu da sljaka. Revnosan do kraja...
Rece komsa imas dve opcije, mozda tri: 1. da deinstaliram flash i skinem novog sa adobe sajta; 2. da Nod totalno obrisem i podignem Avast; 3. da oborim ceo Win i instaliram nov! Ok, poslednje mi najmanje verovatno, pa cu probati po redosledu. Sta mislite, sta bi od ovog trebalo da upali? Sad cu da probam, pa javljam...;)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top