[REŠENO] Huawei P8 Lite povezivanje sa racunarom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
3.782
Evo ovako prethodni Y6 telefon je odmah radio i sve to,ali ovaj nece. Kad ga prikacim kablom na PC,cuje se zvuk iz telefona,ali samo daje punjenje. E sad,ima tamo nekih opcija u programeru na telefonu,kao i nekih kodova,medjutim na racunaru apsolutno nikakvog detektovanja uredjaja nema. Nikakva instalacija,nista. Treba prebacujem slike iz fona u komp....Pomoc molim. I zahebani ovi telefoni,cak ni bateriju ne bih smeo sam da izvadim,jer nije ista kao na stariji uredjaji.

Evo ovako prethodni Y6 telefon je odmah radio i sve to,ali ovaj nece. Kad ga prikacim kablom na PC,cuje se zvuk iz telefona,ali samo daje punjenje. E sad,ima tamo nekih opcija u programeru na telefonu,kao i nekih kodova,medjutim na racunaru apsolutno nikakvog detektovanja uredjaja nema. Nikakva instalacija,nista. Treba prebacujem slike iz fona u komp....Pomoc molim. I zahebani ovi telefoni,cak ni bateriju ne bih smeo sam da izvadim,jer nije ista kao na stariji uredjaji.

teba da odes u te opcije za programera i da valjda 5 puta negde dodirnes i javice ti '' postali ste programer'' .. nema greske...

Imao sam dosta problema sa nekim kablovima za kontakt fona i kompa.Zvuci neverovatno.Imam jedan koji mi povezuje sve vrste telefona na komp,a 3 koji samo poneke.probaj sa nekim kracim kablom i debljeg preseka.Jos jednom,zvuci cudno,ali radi,a evo i program koji moze da resi te probleme.
https://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Others/HiSuite.shtml
Skini i instaliraj,pa vidi sta ce biti.

pa bem li ga. moracu tako
A koji kabel koristiš?
Mnogi usb kablovi koji se isporučuju uz telefone su samo povezani da provode struju a ne i da prenose podatke.
Neki dan sam imao slučaj kabel kojim je povezana j7 nije dobro uvezan i ne prenosi podatke nego samo služi kao punjač , brat se zezao sa njim i ja uzmem moj data kabl od nokie i da vidiš kako sve radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back