Dragan Jovanovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 247
U stvari ne ugasi se, možda je to neka hibernacija ali nije mi sve to jasno. Kad zaklopim, kompjuter prestane sa radom, onda se ja zbunim pa ga pokrenem na dugmence za paljenje, pa ga nekad ako duže držim i ugasim, a ako kraće držim pokrene se pa ga aktiviram kao iz neke hibernacije... Sve u svemu prilično nedefinisano, pa mi je to problem.
Glavna poenta je kada slusam muziku, blješti mi monitor, a i generalno da ne bude bespotrebno otklopljen, pa kada namestim neku plej listu sa YouTube-a, želim da zaklopim monitor i da on nastavi sa puštanjem muzike.
Međutim, čim ga zaklopim on stane.
Imam ASUS laptop.
Model K53U
ima i nešto napisano K53U - SX105
U koja podešavanja da uđem, da podesim, da se on ne hibernira, ili već prestane da pušta muziku kada ga zaklopim,
ili nevezano da se ne prestaje sa radom ako ga na neko vreme zaklopim. Mogu da radim i u nekom programu
u lokalu bez interneta, pa da se ne prekida rad samo zbog toga što sam ga zaklopio na neko vreme.
Unapred zahvalan na brzom odgovoru :0)
Jerbo je hitno, dolazi Nova Godina, pa da ne zaklapam i odklapam celo veče
))))))
Glavna poenta je kada slusam muziku, blješti mi monitor, a i generalno da ne bude bespotrebno otklopljen, pa kada namestim neku plej listu sa YouTube-a, želim da zaklopim monitor i da on nastavi sa puštanjem muzike.
Međutim, čim ga zaklopim on stane.
Imam ASUS laptop.
Model K53U
ima i nešto napisano K53U - SX105
U koja podešavanja da uđem, da podesim, da se on ne hibernira, ili već prestane da pušta muziku kada ga zaklopim,
ili nevezano da se ne prestaje sa radom ako ga na neko vreme zaklopim. Mogu da radim i u nekom programu
u lokalu bez interneta, pa da se ne prekida rad samo zbog toga što sam ga zaklopio na neko vreme.
Unapred zahvalan na brzom odgovoru :0)
Jerbo je hitno, dolazi Nova Godina, pa da ne zaklapam i odklapam celo veče