RESENJE ZA DUZI MIR I RAZGRANICHENJE

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.392
Dokle cemo mi Srbi da budemo nekakvi medijatori u ovom pisljivom regionu Zapadnog Balkana, dokle cemo mi da iniciramo nekakva pomirenja da trpimo nepravde.....(ne interesuju me nepravde koje su Srbi pocinili prema drugima jer niko ne zeli da prizna da su nad nama Srbima pocinjene mnogo vece nepravde i ponizenja u poslednjih par godina)..... zarad nekakvog mira i suzivota na ovim prostorima, da se odricemo raznih prava na koje polazemo pravo i da posle zbog toga gubimo teritorije i svoje ljude, dokle cemo mi da se povlacimo pred drugima u ime stabilnosti ili sta ti ja znam cega, da ustupamo drugima teritorije i resurse, da se izvinjavamo za svakorazna zlodela koja su i prema nama chinjena a niko ni "I" da kaze od izvinjenja???
DOSTA JE BILO TROSENJA ENERGIJE I VERE U SEBE zarad nekakve nove yugoslavije, Republika Srpska MORA DA SE ODCEPI OD FEDERACIJE BIH I NARAVNO PRIPOJI SRBIJI GDE PRIRODNO I PRIPADA, isto to vazi i za hrvatski deo Bosne ustvari ako Hrvati tamo zele to, takodje u Vojvodini treba organizovati referendum da se vidi ko je za sta i da se prema tome odredi koji delovi ili cela Vojvodina ce se odcepiti od Srbije posto ne mogu vise da slusam ove price o nekakvoj kradji i zloupotrebi Vojvodine od strane "NEKULTURNIH I PRLJAVIH SRBA "koji zive ispod Dunava i preko Save, tako ce se oni Srbi i ne-srpski Srbi odvojiti od onih koji ne vole Srbe i Srbiju(MOZDA SE OVAJ DEO O VOJVODINI NECE SVIDETI MNOGIMA U SRBIJI I MENI SE NE SVIDJA ali mislim da je to resenje da se prekine vise sa ovim sibicarenjima i kuknjavom), sto se KIM tice tu prvo treba da se vidi koliko Albanaca polaze stvarno pravo da zivi na KIM-u posto ih je mnogo doslo u Srbiju za vreme Tita i Milosevica ILEGALNO i kao takvi ima da odu sa KIM tamo odakle su i dosli... jer imaju svoj dom tamo... Sandzachka oblast(Novi Pazar, Tutin, Sjenica) se treba pripojiti Federaciji Boshnjaka i Talibana posto su Hrvati u medjuvremenu napustili Federaciju. Sto se hrvatskih Srba tice, oni takodje treba da dobiju referendum i da se vidi gde zele da zive posto im je to pravo uskraceno 90-ih, ma da..... oni su svi vec uglavnom u Srbiji.... a u Hrvatskoj ih je od 650 ostalo tek nesto manje od 150 hiljada. U Istri takodje treba organizovati referendum kao i u Vojvodini. U Makedoniji je vec sitvacija previse komplikovana i ne bih se izjasnjavao o bilo kakvim podelama tamo. Crna Gora treba da se podeli prema rezultatima popisa ili da se odrzi i tamo referendum i da se vidi koji ce se deo pripojiti Srbiji a koji ce ostati CG. Tako ce SVI SRBI sa ovih prostora biti u Srbiji, "Vojvodjani' u Vojvodini(a mozda i u Srbiji,zavisice od referenduma), Boshnjaci u Boshnjackoj drzavi a Hrvati u Hrvatskoj I TO JE NAJBOLJI NACIN DA MIR JEDNOM KONACNO ZAVLADA OVDE ZA MNOGO DUZI PERIOD OD 40-50 GODINA... Ovako ako se ponovo ujedinjujemo posle nekog vremena cemo se posvadjati i opet se postaviti pitanje ko ce gde i sta je cije, dok se to ne resi opet cemo izginuti ko zecevi i slicno.... a neko drugi ce zaraditi novac na nama...

STA MISLITE O OVAKVOM SCENARIJU?:think: KAO PREDLOGU ZA RAZRESENJE SVIH TERITORIJALNIH PITANJA NA OVIM PROSTORIMA?:think:

Poslednja izmena:
Vazdusnim mostom?
Ostatak teksta je :rida:

Ali dobro,predpostavljam da si se salio kad si pisao "resenje"

Pa znas kako, VOLEO BIH I JA da se Srbija proteze od Tokija do Gibraltara:ok: ALI POD JEDNIM USLOVOM! da su Srbi vecina na toj teritoriji:rtfm:, ovako bi Srbi prema gore napisanom ziveli tacno tamo gde su vecina(ponavljam NE RACUNAM "KIM" jer se kod KIM ne vazi ovo da vecina Srba treba da zivi tamo da bi ostalo u Srbiji posto su Albanci dosli ilegalno tamo a NISU NI KONSTITUTIVAN NAROD u Srbiji!) i Srbija bi jednom konacno mogla da krene putem prosperiteta i napretka jer bi za to postojao koncenzus svog stanovnistva koje u njoj zive!!!.....:rtfm: A ZABORAVIO SAM REFERENDUM U CG-i sada cu da ga ubacim u pitanje....

Pa znas kako, VOLEO BIH I JA da se Srbija proteze od Tokija do Gibraltara:ok: ALI POD JEDNIM USLOVOM! da su Srbi vecina na toj teritoriji:rtfm:, ovako bi Srbi prema gore napisanom ziveli tacno tamo gde su vecina(ponavljam NE RACUNAM "KIM" jer se kod KIM ne vazi ovo da vecina Srba treba da zivi tamo da bi ostalo u Srbiji posto su Albanci dosli ilegalno tamo a NISU NI KONSTITUTIVAN NAROD u Srbiji!) i Srbija bi jednom konacno mogla da krene putem prosperiteta i napretka jer bi za to postojao koncenzus svog stanovnistva koje u njoj zive!!!.....:rtfm: A ZABORAVIO SAM REFERENDUM U CG-i sada cu da ga ubacim u pitanje....
Kad več diraš u AVNOJ-evske granice, što neubaci referendum u Srbiji umjesto CG i sve oblasti gdje srbi nisu većina pripojiti Sandžak u BIH, sjeverno od Subotice Mađarskoj, opštine sa albanskom većinom Kosovu, Pirotska oblast Bugarskoj i ????
Kad već razvaljuješ države što ne poćneš od Srbije pa ako to bude dobar i prosperitetan primjer, kasnije je lako nagovoriti ostale na nešto dobro inaće zagovaraš ponavljanje zla i sukobe.:dash::dash::dash:

Back