Rešenje za dugoročni mir u Ukrajini

Ateista1

Iskusan
Poruka
6.888
Многи се слажу да рат у Украјини треба што пре да се оконча како би се спречиле катастрофалне последице тог сукоба.
Један од начина за постизање мира у Украјини је примена Aустралијског (Kканадског) модела политичког система који се показао веома успешним. Kao sto nam je poznato taj model je baziran na kontinuitetu pripadnosti Australije i vecine njenih gradjana Britanskom (Anglosaksonskom) istorijskom, nacionalnom i kulturnom identitetu bas kao sto je to slucaj sa Ukrainom i Rusijom. Kao rezultat toga Australia ima sopstveni parlament i predsednika vlade gde je Engleski u toj zemlji prihvacen kao oficijelni jezik. Po tom modelu Britanski Monarh (Britanski vodja drzave) je u isto vreme i Australijski vodja drzave, kao i verhovni komandant Australijkih oruzanih snaga, kojeg predstavlja generalni guverner Australije.
Primenjujuci isi model uredjenja Ukraina bi bi imala sopstveni parlament I predsednika vlade gde bi zvanicni jezik bio Ruski uz dopustenje upotrebe svih drugih jezika. Bas kao Britanija i Australija Ruski predsednik bi istovremeno bio šef ukrajinske države i glavnokomandujući ukrajinskih oružanih snaga, a predstavljao bi ga general-gubernator Ukrajine.
Takvo resenje bi obezbedilo mir, prosperitet u Ukraini i Evropi bas kao sto je to bio slucaj sa Australijom, Kanadom ili Novim Zelandom.
Ukrajinska Sovjetska Socijalistička Republika će i dalje postojati u okviru Sovjetskog Saveza, koji se trenutno uspostavlja.
 

Top