**Freya**
Veoma poznat
- Poruka
- 13.696
Ovaj rat je Rusija pokrenula da bi uništila Ukrajinu. To je činjenica, a izmišljanja i izgovore preskočite.
Ma nije pokrenula da bi unistila Ukrajinu.
Precenili su se Rusi. Ocigledno je duboko korumpiran sistem u Rusiji. Toliko korumpiran da ni Putin nije imao dobre informacije.
Rusija je svetu pokazala slabost i to joj nije pametno.
Metoda iz proslog veka nije vise palila, po principu - ima da me slusas inace bijem.
Ima da te nema, kad ti kazem, nemoj da ti dodjem tamo.
Taj metod u sadasnjoj raspodeli snaga ne prolazi. Ovo nije '45.
Ne znam zasto se ljudi hvataju za jezik. Potpuno je nebitno. Narod Ukrajine ne zeli vise da im Rusi postavljaju politicare, klike, korupciju, nece toliki kriminal i ne daju se slomiti.
Umesto da se Rusi dosete i sa komsijama dogovaraju oni krljaju k'o Staljin. Ginu jedni, ginu drugi a postize se nula.
Ukrajina ne bi ni pretila NATO paktom da se od nje ne ocekuje pokornost u Moskvi. Nisu Ukrajinci bas pijani pa im nije jasno da nije mudro ulaziti u pakt sa Amerikom na granici sa Rusijom. Ali ta Rusija mora da shvati da ne moze kriminalom, korupcijom i granatama. Sa ljudima se u nasem veku ne radi tako.
Ovaj rat je takva besmislena glupost da mi je muka.
Niko nece ovde pobediti. Ginu im klinci koji treba da idu na fakultet u po' Evrope. Sramota.