Resended being

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bangg

Ističe se
Poruka
2.208
Zanima me dali postoji neko razmatranje u fulozofiji gde se pominje uzviseno stanje svesti, preko kog bi se ljudsko bice moglo toliko izdignuti iznad materijalnog postojanja i egzistirati samostalno kao svest odnosno neki vid energije :) ?

Nisam citao ni jednu njegovu knjigu ali znam o cemu se radi. I mogu ti reci da sam licno imao iskustvo sa jedno 12 godina starosti da primetim nesto voladoresno i da sam te noci jedva ostao ziv , to se nikada ne zaboravlja . al to vec nije za filozofiju ovde, mislim ta moja prica :) jer je ona ustvari transcedentna, mada ne znam sta bi administrator rekao na to i ovako je tema malo izvan okvira ali po meni na mestu :bye:

Nisam citao ni jednu njegovu knjigu ali znam o cemu se radi. I mogu ti reci da sam licno imao iskustvo sa jedno 12 godina starosti da primetim nesto voladoresno i da sam te noci jedva ostao ziv , to se nikada ne zaboravlja . al to vec nije za filozofiju ovde, mislim ta moja prica :) jer je ona ustvari transcedentna, mada ne znam sta bi administrator rekao na to i ovako je tema malo izvan okvira ali po meni na mestu :bye:

u nedostatku parapsihologije, forum izlazi u susret komentarisanju sličnih pojava na Natprirodnim pojavama i misterijama, nekad i na Kultim temama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back