РЕШЕНА НАЈВЕЋА СРПСКА ТАЈНА - Божа Ђорђевић хицем у потиљак убио Ђенерала Дражу

Ma hajde...samo sto hrvati tog pavelica i ne slave...vec ko drazu psuju...
Evo i mene, u novom ruhu.:D
Tacno, znam to i potvrdjujem, gomila Hrvata su normalni i skroz opusteni ljudi koji ne da mrze Pavelica, vec su spremni da istuku bilo kog ko se sepuri okolo sa ustaskim simbolima.:rtfm::rtfm:

Браво Ацо - ВЕОМА ИНТЕЛИГЕНТНО.......... сутра ти стиже репка, данас сам истрошиЈо........

Kad god čuješ da je osnovana KOMISIJA za nešto- zaj da nešto treba da se sakrije.
Nikada ni jedan komisija nije donela nešto pametno.

Ma,hajde !!!
Gde bi oni.....!??
Fin neki narod....!

Naravno da smo fin narod. :)

O Paveliću i ustašama 70% Hrvata ima izrazito negativno mišljenje, 20% je ravnodušno, a 10% ima pozitivno mišljenje.

O partizanima ima pozitivno mišljenje nekih 50%, 30% je ravnodušno, a 20% ima negativno mišljenje i to uglavnom vezano uz komunizam.

Dok o četnicima 100% Hrvata ima negativno mišljenje.

Poslednja izmena:

O Paveliću i ustašama 70% Hrvata ima izrazito negativno mišljenje, 20% je ravnodušno, a 10% ima pozitivno mišljenje.

O partizanima ima pozitivno mišljenje nekih 50%, 30% je ravnodušno, a 20% ima negativno mišljenje i to uglavnom vezano uz komunizam.

Знаш ли ти колико је 10 % становништва? Кад толико људи има позитивно мишљење о човеку који је био гори од Хитлера,какав је то народ? Јако фин,а кад се дода и оних 20 % који су равнодушни према геноцидном вођи хрвата добије се да је трећина становништва хрватске нацистички и клерофашистички опредељена!
Фин је цроатски народ стварно у П....ду Материну ону устачку!

.

Ljubo, pozdravio te Pinokio

Знаш ли ти колико је 10 % становништва? Кад толико људи има позитивно мишљење о човеку који је био гори од Хитлера,какав је то народ? Јако фин,а кад се дода и оних 20 % који су равнодушни према геноцидном вођи хрвата добије се да је трећина становништва хрватске нацистички и клерофашистички опредељена!

Pa u Srbiji ima 70% naroda pozitivno mišljenje o četnicima, ljotićevcima, nedićevcima i ostalim kvislinzima.

Kakav je to tek narod? :lol:

Daj , molim te ...u ovo ni sam ne verujes: :lol:

"O Paveliću i ustašama 70% Hrvata ima izrazito negativno mišljenje, 20% je ravnodušno, a 10% ima pozitivno mišljenje."

To je realno.

300-400 hiljada koji još uvijek misle pozitivno o ustašama je strašno i nimalo ugodno, ali je nažalost tako.

Pa u Srbiji ima 70% naroda pozitivno mišljenje o četnicima, ljotićevcima, nedićevcima i ostalim kvislinzima.

Kakav je to tek narod? :lol:

Частан,поштен и просвећен! Коме су четници правили конц логоре као Павелић и хрвати?
Окани се тог изједначавања усташа и четника јер немаш аргументе већ само комунистичко-усташку догму о злим србима'-четницима!

Частан,поштен и просвећен! Коме су четници правили конц логоре као Павелић и хрвати?
Окани се тог изједначавања усташа и четника јер немаш аргументе већ само комунистичко-усташку догму о злим србима'-четницима!

Ovo boldovano je i moje mišljenje generalno o Srbima.

Ali ipak je Srbija izjednačila četnike i partizane.

Ovo vađenje na logore je u najmanju ruku naivno.

Četnici su bili gerilci i naravno da nisu imali ni sredstava ni vremene ni lokacije za gradnju logora.

Oni su "radili" na terenu.

A ti se bolje okani izjednacavanja komunista i ustasa.

A,obaška što su procenti umanjeni,minimizirani !
Broj onih koji simpatišu ustaše (potencijalne savremene) treba pomnožiti sa 3,
a navodne ravnodušne (koji će za tren da se svrstaju) sa 2...
E,to je današnji presek stanja.....
A,momak što gura "dečja kolica" ima pravo da se brani kako želi.
Čak i lažima....
Po Zakonu.

A ti se bolje okani izjednacavanja komunista i ustasa.

Ја сам написао да је догма у хрватском народу о србима и четницима комунистичко'усташка, а нисам изједначио комунисте и усташе!
Кад сам ја то изједначио комунисте и усташе?
Нисам и никад нећу сатављати знак једнакости између партизана и усташа, али морам да напоменем да су комунисти србима нанели велико зло!
Погледај како су поделили српски етнички простор после 1945. године, од Србије су направили две нове републике Македонију и Босну и две покраине Косово и Војводину! Те републике никад нису постојале пре тога и Косово никад није постојло као било какав ентитет,а данас су то независне земље у којима је почињен геноцид и етничко чишћење над српским народом!
Скојим правом су то урадили? Зашто квинслиншку Хрватску нису тако поделили? То је утицај комуниста и Тита како да их не мрзим због тога?
Хрватски комунисти су се борили за Хрватску и да хрватски народ спасу од освете,а српски комунисти за неку Југославију и "братство и јединство" колико човек мора да буде необавештен да то не схвати?
Тито је страшне чистке правио међу српским комунистима кад год би неко поменуо Србију и српске националне интересе!
Треба у Србији сваки партизански споменик и улицу уклонити да више нико не ода почаст тим издајницима српског народа!

Poslednja izmena:
Evo i mene, u novom ruhu.:D
Tacno, znam to i potvrdjujem, gomila Hrvata su normalni i skroz opusteni ljudi koji ne da mrze Pavelica, vec su spremni da istuku bilo kog ko se sepuri okolo sa ustaskim simbolima.:rtfm::rtfm:

Заборавио си да напоменеш да има и оних који вичу "убиј,убиј србина",а неки и запевају пред десетинама хиљада младих хрвата "Јасеновац и Градишка Стара", а има и оних који ту и тамо претуку неког србина...
"Сачувај нас Боже куге и хрвата" написали су то негде неки добри људи са добрим разлогом...

malo si rekao...:hahaha:

Back