Sicilijanac
Domaćin
- Poruka
- 4.825
Koji je to zadatak bio?
Kad bi on to znao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je to zadatak bio?
Evo i mene, u novom ruhu.Ma hajde...samo sto hrvati tog pavelica i ne slave...vec ko drazu psuju...

Ma hajde...samo sto hrvati tog pavelica i ne slave...vec ko drazu psuju...
Браво Ацо - ВЕОМА ИНТЕЛИГЕНТНО.......... сутра ти стиже репка, данас сам истрошиЈо........
Ma,hajde !!!
Gde bi oni.....!??
Fin neki narod....!

Naravno da smo fin narod.
O Paveliću i ustašama 70% Hrvata ima izrazito negativno mišljenje, 20% je ravnodušno, a 10% ima pozitivno mišljenje.
O partizanima ima pozitivno mišljenje nekih 50%, 30% je ravnodušno, a 20% ima negativno mišljenje i to uglavnom vezano uz komunizam.
Dok o četnicima 100% Hrvata ima negativno mišljenje.
O Paveliću i ustašama 70% Hrvata ima izrazito negativno mišljenje, 20% je ravnodušno, a 10% ima pozitivno mišljenje.
O partizanima ima pozitivno mišljenje nekih 50%, 30% je ravnodušno, a 20% ima negativno mišljenje i to uglavnom vezano uz komunizam.
.
Знаш ли ти колико је 10 % становништва? Кад толико људи има позитивно мишљење о човеку који је био гори од Хитлера,какав је то народ? Јако фин,а кад се дода и оних 20 % који су равнодушни према геноцидном вођи хрвата добије се да је трећина становништва хрватске нацистички и клерофашистички опредељена!
Фин је цроатски народ стварно у П....ду Материну ону устачку!

Ljubo, pozdravio te Pinokio

Pusti sad lutkice.
Ja ti ozbiljno pričam.![]()

Daj , molim te ...u ovo ni sam ne verujes:
"O Paveliću i ustašama 70% Hrvata ima izrazito negativno mišljenje, 20% je ravnodušno, a 10% ima pozitivno mišljenje."
Pa u Srbiji ima 70% naroda pozitivno mišljenje o četnicima, ljotićevcima, nedićevcima i ostalim kvislinzima.
Kakav je to tek narod?![]()
Частан,поштен и просвећен! Коме су четници правили конц логоре као Павелић и хрвати?
Окани се тог изједначавања усташа и четника јер немаш аргументе већ само комунистичко-усташку догму о злим србима'-четницима!
Частан,поштен и просвећен! Коме су четници правили конц логоре као Павелић и хрвати?
Окани се тог изједначавања усташа и четника јер немаш аргументе већ само комунистичко-усташку догму о злим србима'-четницима!
Знаш ли ти колико је 10 % становништва? Кад толико људи има позитивно мишљење о човеку који је био гори од Хитлера,какав је то народ? Јако фин,а кад се дода и оних 20 % који су равнодушни према геноцидном вођи хрвата добије се да је трећина становништва хрватске нацистички и клерофашистички опредељена!
Фин је цроатски народ стварно у П....ду Материну ону устачку!
A ti se bolje okani izjednacavanja komunista i ustasa.
Evo i mene, u novom ruhu.
Tacno, znam to i potvrdjujem, gomila Hrvata su normalni i skroz opusteni ljudi koji ne da mrze Pavelica, vec su spremni da istuku bilo kog ko se sepuri okolo sa ustaskim simbolima.![]()
Evo i mene, u novom ruhu.
Tacno, znam to i potvrdjujem, gomila Hrvata su normalni i skroz opusteni ljudi koji ne da mrze Pavelica, vec su spremni da istuku bilo kog ko se sepuri okolo sa ustaskim simbolima.![]()
Dok o četnicima 100% Hrvata ima negativno mišljenje.

Ma,hajde !!!
Gde bi oni.....!??
Fin neki narod....!