Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Šta vam to govori?
Molim vas, i muški i ženski svet - slobodno....
Molim vas, i muški i ženski svet - slobodno....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milojko Vasic:Wow ! Beti ! Pogadjas u samo srediste razlike: muskarac - MUSKARAC
Primecujem da si prilicno lukavo primetila jednu naizgled nevaznu naviku koja zapravo otkriva najdublje karakterne osobine.
Evo da ti ja kazem:
Muskarac sa carapama u krevetu = bezi glavom bez obzira, koliko te noge nose, odmah, bezi, bezi, bezi !!!
To je tipicna osobina razmazenog maminog sina, egoisticnog, onog koji ocekuje da je u centru paznje, da se njemu sve ispunjava, da samo njemu bude sve potaman. Uh koliko bih ruznih reci ovde mogao da kazem o takvim likovima !!! Ali necu, ovo je pristojan forum.
Ma taj NEMA STA DA DA ! I ne ume da daje, naucen je samo da prima !Betty:Psihološki - nije spreman da se da u vezi, jel? Wow!!!!
Tako je. Ma kazem ti, zaboravi ga !Gazdarica:Da, psiholozi kazu da je to znak da je muskarac nesiguran u sebe, a posebno u svoje sposobnosti kao ljubavnika...
Samo ako nema ko da im ih skine :wink:blondi:a žene??? i one ponekad spavaju u čarapama
E ti uvek nesto pokvaris! Nismo li se dogovorili da se drzimo teme ? Da sam ja kojim slucajem otvorio temu: "Devojke u carapama u krevetu" ti bi se vec setila da je zatvoris.blondi:a žene??? i one ponekad spavaju u čarapama
Hm, ispao sam glup u drustvu.Betty:Ma ne mislim na spavanje Blondi, naravnop, hiohihihi...
Ja mislila da ćete reći - selja...kad ono....
Ma neću. Sad me je baš Gazdarica zabedačila. Sve što kažem posle se protumači pogrešno.Betty:Milojko, ako imaš još nešto da kažeš povodom ove teme, a uključuje ružne reči, slobodno na prajvat....
ajd milojko ljubi tebe teta da prodjeMilojko Vasic:Ma neću. Sad me je baš Gazdarica zabedačila. Sve što kažem posle se protumači pogrešno.Betty:Milojko, ako imaš još nešto da kažeš povodom ove teme, a uključuje ružne reči, slobodno na prajvat....
I otkud to da ja koristim samo ružne reči ?
Tacno tako 8) 8) 8)devojka_bgd:Nije fer,bas ste ih zacrnili...Postoje i oni kojima je stvarno hladno...Mislim,to jeste grozno,ali nekada postoje osnovi za to...Mada,postoje i drugi nacini da se zagrejes...a ako mu to lepo pokazes nece mu vise trebati u krevetu... :wink:
Uh, blondi da mi nije tebe bas bih bio, ono, u totalnom bedaku.blondi:ajd milojko ljubi tebe teta da prodje
nisi jedini samo ja imam aduta u rukavu... plava samMilojko Vasic:...da se radi o spavanju, a ne o seksu. Mislim "krevet" me asocira na spavanje.