Репутација и јебаччка историја...

Колико и како прошлост вашег партнера може да утиче на ваше мишљење о њему?
На пример, знате момка са факса и свиђа вам се, а сазнали сте да је дуго био у крес шеми са девојком која је имала, а и сада има момка.
То јест, некада давно, та девојка је годинама варала свог момка са момком кога ви волите, а и познајете ту девојку.
Шта бисте рекле и мислиле у том случају?

Nista... ako nema za vratom silovanje, pefofiliju i zoofiliju, ne tice me se... posebno bi me za konkretan primer bolelo uvo.

Колико и како прошлост вашег партнера може да утиче на ваше мишљење о њему?
На пример, знате момка са факса и свиђа вам се, а сазнали сте да је дуго био у крес шеми са девојком која је имала, а и сада има момка.
То јест, некада давно, та девојка је годинама варала свог момка са момком кога ви волите, а и познајете ту девојку.
Шта бисте рекле и мислиле у том случају?

Nabrojah minimum cetvoro aktera u navedenom primeru, i ne znam sta bi rekle i mislile, ali meni ovo opet lici na neki guzvanjac u kom bi ucestvovao nas Leon, hoce ga te gomile cudo jedno. :lol:

Ne moze proslost da utice na misljenje o partneru, jer da utisak nije pozitivan ne bi neko ni postao partner, medjutim moze da bude remetilacki faktor, porazavajuca je cinjenica da je u cak pedeset procenata mojih kres shema u novijem periodu 'ebacke istorije proslost zadirala u sadasnjost, bukvalno "zadirala", i samim tim buducnosti nije moglo biti. :deda:

Back