RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.148
Moji su 1751. iz Batanje prešli u severni Banat.Niti su Srbi bili 500 godina pod Turcima, niti ti imaš neke veze sa Vojvođanima.
Tipičan plaćeni šiptarski provokator.
Ja sam Vojvođanin srpskog porekla.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji su 1751. iz Batanje prešli u severni Banat.Niti su Srbi bili 500 godina pod Turcima, niti ti imaš neke veze sa Vojvođanima.
Tipičan plaćeni šiptarski provokator.
Odmah bih tamo pobegao da se sklonim od tiranije BeogradaДа ли бисте се преселили у Бојбодину када би иста добила статус Републике?
Замислимо ситуацију у којој Бојбодина постаје Република, те сви српски либерали, бежећи од репресивног режима прелазе Дунав и Саву, као некада пре више векова,
а љубитељи патриотских песама Данице Црногорчевић и Баје Путовнице би изгегли из Бојбодине под налетом геноцида Ане Лалић и Динка Османовића прешли Саву и Дунав са ове стране, те би Ужа Србија (скраћено УжаС) била центар патриотизма, са 80 % подршке, док би Република Бојбодина била центар слободне, прозападне либералне мисли.
Znaci opet Sokostark92 prodana dusanisi odaqvde. na ptf politika sam običan drug član.
Nem Vajdaság hanem Délvidék.Vajdaság köztársaság!
Čas mađarska, čas komunistička, čas ustaška, a evo sada i islamska.Islamska republika Vojvodina
Da pomenemo i po zlu čuvenu novosadsku raciju kada su srpski fašisti pobili i u zaledjeni Dunav bacili 4000 Nemaca i Madjara!''Napadali na moj salaš vuci,
palili ga Nemci, Srbi i Turci''
Svaki put kada čujem ovaj stih naježim se i suza krene.
Nisu Nemci i Mađari stradali no Srbi i Jevreji.Da pomenemo i po zlu čuvenu novosadsku raciju kada su srpski fašisti pobili i u zaledjeni Dunav bacili 4000 Nemaca i Madjara!
Srbi stradali? Ma nemoguće!Nisu Nemci i Mađari stradali no Srbi i Jevreji.
Obrazuj se malo.
I nije to bio pretres javne kuće pa da je nazivaš racija, već masakr nad ljudim određenih nacionalnih pripadnosti.
Ili kada su Ljotićevci streljali nemačku decu u Shumaritzama pored GelzenkirhenaPa srpsko bombardovanje Berlina 6.aprila 1941...
Preseli se odmah da ne cekas u redu.Odmah bih tamo pobegao da se sklonim od tiranije Beograda
Ja ne vidim ni jedan razlog da Vojvodina uopste postoji kao provincija. Treba je ukinuti. Sve manjine imaju orava, niko ih ne ugrozava, nismo u bratstvu i jedinstvu vise pa da se prave sasave granice da se niko ne uvredi.
E sad da li bi nezavisna Vojvodina bila bogatija, to je tema za sebe, moze se onda o mnogim regionima pricati, al ako cemo nezavisnu Vojvodinu onda nek se vrati Vojvodini zapadni Srem, Baranja, itd
Ти си СРБИН, а Војвођанин је само географска одредница. Не постоји никаква војвођанска нацијаMoji su 1751. iz Batanje prešli u severni Banat.
Ja sam Vojvođanin srpskog porekla.
Zemun, Novi Beograd, Palilula, Borča...Ja ne vidim ni jedan razlog da Vojvodina uopste postoji kao provincija. Treba je ukinuti. Sve manjine imaju orava, niko ih ne ugrozava, nismo u bratstvu i jedinstvu vise pa da se prave sasave granice da se niko ne uvredi.
E sad da li bi nezavisna Vojvodina bila bogatija, to je tema za sebe, moze se onda o mnogim regionima pricati, al ako cemo nezavisnu Vojvodinu onda nek se vrati Vojvodini zapadni Srem, Baranja, itd
Брато, то хоће сепаратисти и потомци личких и црногорских комуњараJa ne vidim ni jedan razlog da Vojvodina uopste postoji kao provincija. Treba je ukinuti. Sve manjine imaju orava, niko ih ne ugrozava, nismo u bratstvu i jedinstvu vise pa da se prave sasave granice da se niko ne uvredi.
Ja mislim da sam ja Vojvođanin. Tako su mi moji rekli.Ти си СРБИН, а Војвођанин је само географска одредница. Не постоји никаква војвођанска нација
Питај да ли постоји војвођанска нацијаJa mislim da sam ja Vojvođanin. Tako su mi moji rekli.
Pitaću ih opet kada mi dođu u goste.