Republika Srpska-Zapadni Srbi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shvatio bih njegove stavove da rukovodstvo Srba u BiH nije napravilo istu stvar radi koje protestvuje.
U dogovoru sa Miloševićem, i oni su pustili krajiške Srbe niz vodu. Najpre su odbili ujedinjenje i stavljanje Vojske Republike Srpske i Vojske Republike Srpske Krajine pod jednu komandu, a predajom Glamoča i Grahova ustašama, doveli RSK u bezizlazan položaj, zaboravljajući nemerljiv doprinos oružanih snaga RSK u probijanju koridora života, kako su ga tad nazivali.
On bi sad da sarađuje sa hrvatima,.... opet:think:
Makedonija Crna Gora Kosovo i Metohija RSK.
Dosta je.Što kažu muslimančuge aferim.

Da malo osetite kako to izgleda kad niža vrsta nad tobom vlada.
Misliš da sada ne osećamo?

Lightsaber%2C_silver_hilt%2C_blue_blade.png

A?

Ја вам кажем да су Срби из Србије ЕВРОПЉАНИ и да је Србија поред Швице и Норвешке држава ЕУ која није у ЕУ и НАТО!!! Постоје државе попут Бугарске, Румуније, Хрватске, Литваније, Летоније и Естоније који су стратешки гурнуте у ЕУ а постоје државе које су природно у ЕУ али нису део ње.

Зато одлазимо у ЕУ. Свака птица своме јату лети а моју државу нико неће растурати а нарочито не неко ко није из ње. :D
U smislu liberalizma Srbija je Zapadna Evropa odavno. Kad kažem liberalizam mislim na liberalno ponašanje od korištenja lakih i teških droga,alkohola u većim količinama,rijaliti šou programa,kurvaluka itd... Ako lezba ne pogura Srbiju u EU preko veze,dzaba ste liberalili sve godine tj naguzili kad će biti ćorak.

Srbiju podeliti između bugarske mađarske hrvatske i šiptara.
Da malo osetite kako to izgleda kad niža vrsta nad tobom vlada.Zaboravili ste.Davno je bilo valja vam obnoviti gradivo.
Nabiguzičari.
To što vas danas podržava SNS i DS sa derivatima sutra bi to sve bile poturice.
Neko je spomenuo Dražinu taktiku čekanja da priroda odradi svoj posao! Tako će pasti manje krvi....

Đinđić i Tadić koji su rođeni u Bosni su direktni potomci vojnog bezbednjaka i oznaša pa shodno tome sam zaključi ko je i kako na njih uticao. Karijere su im bile nameštene po rođenju. A što se Vučića tiče, u njegovoj političkoj genezi zavičajni klan SRS je imao ključnu ulogu.

To što ne razumeš te relacije ti ne daje za pravo da negiraš njihovo postojanje.
To je istina. Kao što danas djeca sudija i advokata upisuju pravo jer znaju kad završe da će ih našeliti negdje da rade ,da li sud,tužilaštvo ili preuzeti advokatsku kancelariju ne bitno gdje ali karijera im zagarantovana.

To je istina. Kao što danas djeca sudija i advokata upisuju pravo jer znaju kad završe da će ih našeliti negdje da rade ,da li sud,tužilaštvo ili preuzeti advokatsku kancelariju ne bitno gdje ali karijera im zagarantovana.
Nepotizam nas unakažava do neprepoznatiljivosti.

U jednoj američkoj obaveštajnoj depeši je stajalo da će se istočni blok urušiti upravo pod teretom nepotizma. Tako i bi. Mi smo poseban slučaj jer smo odbivši da uočimo tu istinu nastavili da se urušavamo pod teretom sopstvene gluposti i sitnodušnosti.

U smislu liberalizma Srbija je Zapadna Evropa odavno. Kad kažem liberalizam mislim na liberalno ponašanje od korištenja lakih i teških droga,alkohola u većim količinama,rijaliti šou programa,kurvaluka itd... Ako lezba ne pogura Srbiju u EU preko veze,dzaba ste liberalili sve godine tj naguzili kad će biti ćorak.
Po alkoholu smo ISPRED mnogih EU članica! Tamo je alkohol skupi luksuz!

U jednoj američkoj obaveštajnoj depeši je stajalo da će se istočni blok urušiti upravo pod teretom nepotizma. Tako i bi. Mi smo poseban slučaj jer smo odbivši da uočimo tu istinu nastavili da se urušavamo pod teretom sopstvene gluposti i sitnodušnosti.
Kenjali su kvake! Muliti-kulti savezi kao SSSR i Jugoslavija su se raspale jer su to bile OKUPATORSKE tvorovine....

I kod Amera postoji štelovanja za radna mjesta. Šta misliš da će sin američkog sudije gurati kolica u Wallmartu i raditi na kasi? Ne budali Kraljeviću Borise.
Samo je razlika što kod njih ima posla na pretek pa ne moraju da svi završavaju fakultete da bi pristojno živjeli. I sa srednjom ili zanatom može se fino živjeti u USA.

I kod Amera postoji štelovanja za radna mjesta. Šta misliš da će sin američkog sudije gurati kolica u Wallmartu i raditi na kasi? Ne budali Kraljeviću Borise.
Samo je razlika što kod njih ima posla na pretek pa ne moraju da svi završavaju fakultete da bi pristojno živjeli. I sa srednjom ili zanatom može se fino živjeti u USA.
Ali sve manje! Mnogi rade i 2-3 posla da bi fino živeli američki san....

Kenjali su kvake! Muliti-kulti savezi kao SSSR i Jugoslavija su se raspale jer su to bile OKUPATORSKE tvorovine....
Ali su trajale decenijama. Nešto je moralo da ih sruši. A Ameri su ukapirali da taj sistem radi sam protiv sebe kako bi se odabrani bolje pozicionirali kad počne otimačina.

Takorekuć, sondirali su teren uništavanjem svega oko sebe kako bi mu cenu učinili pristupačnijom kako za sebe tako i za svoje mentore.

Njihovo štelovanje funkcioniše pa su jedna od najmoćnijih nacija na svetu. Kod nas se to radi na najgluplji moguć način pa smo pretposlednji u Evropi.

Ali su trajale decenijama. Nešto je moralo da ih sruši. A Ameri su ukapirali da taj sistem radi sam protiv sebe kako bi se odabrani bolje pozicionirali kad počne otimačina.

Takorekuć, sondirali su teren uništavanjem svega oko sebe kako bi mu cenu učinili pristupačnijom kako za sebe tako i za svoje mentore.
Srušili ih TRULI temelji! To je svakoj budali trebalo biti jasno nakon Mađarske 1956-e!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back