Republika Srpska, referendum o nezavisnosti od Bosne i Hercegovine 05.12.2020 godine.

Republika Srpska, referendum o nezavisnosti od Bosne i Hercegovine 05.12.2020 godine.

• Da.

glasova: 6 85,7%
  • Ne.

glasova: 1 14,3%

• Ukupno glasova
    7
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slobodni mislilac

Aktivan član
Poruka
1.941
Autorska tema.

Hipotetički.

Miloradu Dodiku je "pukao film", vidi čovek situacija unutar Bosne i Hercegovine za Republiku Srpsku je nepodnošljiva i konačno nakon godina najavljivanja referenduma o državno-pravnom statusu Republike Srpske unutar Bosne i Hercegovine (čitaj nezavisnosti) isti najavljuje za 05.decemar 2020 godine, odlučan da to provede u delo, "pa koliko košta neka košta, po svaku cenu" , ma koja bila. Čovek se više ne osvruće ni na apele Amerike, NATO pakta, apele Evropske unije, nikoga više ne "zarezuje ni za svu šljivu", čvrsto ubeđen u pravednost navedenog cilja (referenduma) i svoju "istorijsku misiju kojeg će srpski narod veličati kao novog Miloša Obrenovića", koji treba da donese slobodu i oslobođenje.

E sad , da stanemo i da vas pitam kolege komentatori šta mislite o svemu? Da ne bude "mi o vuku", kad ono stvarno "vuk"?

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.322
Hipotetički, kada bi mi isplatio 500 evra od opklade?

1480651_0401_ls-s.jpg

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
Pošalji mi račun na email slobodnimislilac@yahoo.com, isplatiću ti u roku tri meseca.

Nemam račun u banci, moraćeš da mi pošalješ preko Western Uniona. Imaš dve opcije: pošto si se konačno javio, ako mi pošalješ 100 evra u roku od nedelju dana (plus troškovi slanja), to je to. Ukoliko ne, onda čekam tri meseca 500 evra. Kako ti više odgovara?

KraNp

Poznat
Poruka
9.563
Иду на ту стару фору да изазивају сукоб јер мисле да је ово '92. и да је запад хомоген и јак. Ово је "Бре" сад друга димензија геополитичких односа у свету. Ако смо ми онда изгубили Крајину, пола Босне и Косово, данас би се вероватно они лоше провели.

Poruka
6.424
Dodik se igra sa buretom baruta.Ne bi me brinulo sta ce biti sa njima,u njihovoj drzavi,ali,to moze da potpali pozar na Balkanu. Svako ko nesto zna,
shvatice da u tom pozaru,vatra moze da obuhvati i druge cinioce.Pre pocetka drugog svetskog rata,u Jugoslaviji su bili napaljeni naci oficiri,koji su
27 Marta 1941 oborili Vladu Cvetkovic - Macek i napalili ludi narod u Srbiji,da urla "bolje rat,nego pakt".Rat je resenje samo za budale. Kako smo prosli
u tom ratu.zna se.Pola stanovnika je stradalo u tom suludom ratu.Dodik je veoma nezreo,i nepromisljen covek.Bojim se,da ce eventualni rat sa NATOM
opet da uvuce i nas,kao sto su nas srpski bosancerosi uvukli,devedesetih godina proslog veka !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.