kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Republika Srpska je jedna divna i slatka drzava koja voli sve narode sveta,
i postoji mogucnost da Rusi sa ovom investicijom od nje naprave balkanski Kuvajt.
A sto ce pospesiti njen ekonomski razvoj i konacnu samostalnost glede federacije i tako to.![]()
Lepo, nema shta, mislim da ce to u mnogome popraviti i onako dosta dobru poziciju R.Srpske u vezi Dejtona i ostalog. Kao shto sam rekao,.. treba
svakako intenzivno raditi na ujedinjenju RSspske i Srbije po sistemu jedna drzava dva sistema, a kasnije ako se ja pitam i ostalih teritorija bivse SFRJ
ili bar onih koje su nesto vise siromasne i daleko su jos uvek od EU, s tim sto bi nova drzava bila ustrojena na sasvim drugacijim principima od one bivse SFRJ, a mislim da savremeni kapitalizam nebi ni dozvolio onako
trulu tvorevinu kakva je bila SFRJ. Da me neko ne shvati pogreshno, dok se ne formira nova velika drzava koja ce nam svima pomoci da sacuvamo
svoje interese i odbranimo se od velikih kolonizatora a pre svih Turske i Rusije TACHNIJE turskih i ruskih politichara a u isto vreme zadrzimo
veliki ugled kod RUSKOG i TURSKOG NARODA odnosno iskazemo postovanje i srdacnost prema ova dva naroda, ja cu pre svega biti Srbin.
Dakle dok se oni drugi tj. ostali ne oslobode Anglo Saksonaca ili kako se vec pisu, Republika Srpska treba da se ujedini sa Srbijom.
Eto samo jos da dodam. Nemojte bas tako olako i slepo da se drzite Rusa, tacnije ruskih politicara, drzite se ruskog naroda a prema politicarima
sa velikim rezervama jer oni imaju mnogo bolji uvid u sitvaciju od naroda i moraju pre svega da gledaju svoj ali i ruski interes. Sto se Turaka tice,
dosta je bilo 350-500 godina(kako gde): kuluka, silovanja i slusanja odza sa minreta beogradskih dzamija(ne zaboravite da su Beograd 40 puta cini mi se rusili i ponovi zidali sto Turci sto Austrijanci, Beograd je do dolaska Austrijanaca bio najseverniji grad Osmanske carevine a u isto vreme
grad sa najmanje muslimana i najvise dzamija), hvala bogu toga vise nema i ne povratilo se
nikada a nece ako napravimo veliku drzavu koja ce moci da se tome odupre i ako se prikljuchimo EU naravno i tamo zajedno sa drugim malim narodima
stitimo svoje interese, ma da ako se ujedinimo vise necemo biti mali narod.