Quantcast

"Republika Srpska napušta BiH, neće nas ni SAD zaustaviti"

Seksi Gospodin

Domaćin
Poruka
3.845
https://www.rtvbn.com/3977646/kratko-je-trajala-nova-dodikova-doza-laznog-srbovanja

Kratko je trajala nova Dodikova doza lažnog srbovanja

- Znao sam da će nova Dodikova doza lažnog srbovanja i patriotizma trajati kratko, ali moram priznati da sam i sam iznenađen i da nisam očekivao da će biti kraća od 24 sata, poručuje Nebojša Vukanović u najnovijem tekstu, objavljenom na blogu

Pogledajte prilog 649609


14.02.2020 | 15:11

Bez pasoša više nigdje ne idem, stalno ga od sada držim u vozilu. Juče sam se pozdravio sa nekim bivšim kolegama u Sarajevu i rekao da se naredni put vidimo sa pasošima, jer je Dodik najavio razdvajanje u Federaciji pa da me ne iznenadi neka nova granica na Žegulji, Goraždu ili Trnovu


Šalu na stranu, ali opasno destruktivno ludilo šizogenih struktura prelazi sve granice. Sinoć sam na N1 najavio da će nova Dodikova doza lažnog srbovanja i patriotizma trajati kratko, ali moram priznati da sam i sam iznenađen i da nisam očekivao da će biti kraća od 24 sata. Već danas su kukavice cara Lazara, predvođene Nikolom Špirićem i Dušankom Majkić, podvile rep, glasale i učestvovale u radu Doma naroda BiH, iako su samo dan ranije tvrdili kako će prestati da učestvuju u radu i odlučivanju u zajedničkim BiH institucijama.

Kukavicama su jutros vidljivo bile istegnute i crvene uši, koje su im sinoć istegli mentori, ambasadori Kvinte i zapadnih zemalja. Nakon što je dao izjave u javnosti i po ko zna koji put najavio tobože raspad BiH i samostalnost Srpske, ambasadori su postrojili SNSD-ovce i pozvali na pokajanje u Predsjedništvo BiH u Sarajevu, a današnje glasanje delegata SNSD-a na sjednici Doma naroda PS BiH pokazuje kako je bilo sinoć na raportu.
Sram vas bilo kukavice cara Lazara što nas iz dana u dan sramotite, što nemate ni kičme, ni stida ni obraza. Jel mislite da smo svi mi maloumnici pa da nasjedamo na vaše podvale, priče kako glasanje protiv ne predstavlja povlačenje koje ste najavili!?


Čemu sad posebna sjednica Narodne skupštine, osim da potvrdimo još jednu izdaju i kapitulaciju, damo priliku izdajnicima da se još jednom sakriju iza odluka Narodne skupštine, koja je pretvorena u smokvin list za prikrivanje golotinje i sramote vlasti.Dodikove nekakve najave da na posebnoj sjednici neće govoriti svi poslanici, već samo šefovi klubova, što je nedopustivo i suprotno Poslovniku, govori koliki je strah i nemoć, jer ga još svrbe sjednice i rasprave o Pelješkom mostu i Deklaraciji SDA, saveznika i pobratima


Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana, do konačne pobjede i istinske slobode porobljenom narodu. Sve ove izdaje i kapitulacije na kraju će dovesti do sloma režima i kraja agonije koja predugo traje.
Sve to dogovoren cirkus

Vidim da je obrisana poruka lil moon oko prodaje imanja zarad dolaska u BG
I tu se prave veće budale nego što jesu.
Pa krke 4 sprata, doduše na Altini i sve zaboravili
Jedino je problem adaptacija, ovde ne može "po bosanski".
Mislim može dok imaš keš od prodaje, posle lupaju glavu šta će i kako će, a najviše se zivkaju medjusobno koja firma po BG možda toleriše primitivno i seljačko ponašanje.
 
Poslednja izmena:

комшија

Legenda
Poruka
50.986
https://www.rtvbn.com/3977663/dodik...adimiru-kovacevicu-i-novinarima-bn-televizije

Dodik ponovo stavlja metu na čelo Vladimiru Kovačeviću i novinarima BN televizije

BN TV najoštrije osuđuje današnji verbalni napad Milorada Dodika na novinara naše kuće Vladimira Kovačevića.

1581702959500.png


14.02.2020 | 18:06

Dodik je Kovačevića i BN TV nazvao izdajnicima samo zato sto su ga pitali da li je ova blokada ozbiljna i da li će ostati dosledan u svojim odlukama.

Dodikov verbalni napad na našeg novinara, potvrda kabadahijskog ponašanja Milorada Dodika, koji je još jednom ponizio sebe, ali i instituciju koju predstavlja.

Umjesto da uzme u zaštitu novinara i traži od nadležnih da pronađu nalogodavce, koji su pokušali da ubiju Vladimira Kovačevića, Milorad Dodik je danas osuo verbalnu "paljbu" na Kovačevića, koji je samo radio svoj posao.

Ovim užasnim činom, Dodik je svim zaposlenima u BN TV stavio metu na čelo i time pozvao na linč.

Sramno je da Dodik koji obavlja najvišu državnu funkciju nasrće na novinare koji samo rade svoj posao. Ovim je Dodik pokazao svoju nemoć, da nema odgovora na pitanja koja mu novinari BN TV postavljaju u ime javnosti.

BN TV koja stoji iza svojih novinara i dalje će insistirati na profesionalnom i objektivnom pristupu svim društvenim i političkim temama.


Dodik da ima morala i časti,kao i odgovornosti prema građanima ne bi se kabadahijski ponašao nego bi profesionalno i odgovorno radio posao, koji su mu građani povjerili, a koji je podložan kritici i sudu javnosti.


BN TV
 

комшија

Legenda
Poruka
50.986
https://www.rtvbn.com/3977664/pitanje-novinara-i-dodikov-primitivni-verbalni-atak

Pitanje novinara i Dodikov primitivni verbalni atak

Dodikov primitivni, vulgarni atak na novinara Kovačevića kojeg su, avgusta 2018., pokušali likvidirati vojnici Režima; Pokušavajući da ponizi Kovačevića ponizio je samo sebe

Pitanje novinara i Dodikov primitivni verbalni atak


Piše: Slobodan Vasković

14.02.2020 | 18:14

1.
Neljudski, degutantan i odvratan je verbalni nasrtaj Milorada Dodika na Vladu Kovačevića, novinara BN TV-a, koji je preživio pokušaj ubistva.


2.
Kovačevića, kojeg su pokušali ubiti 26.08.2018., krvnički ga udarajući metalnim šipkama u glavu, ispred zgrade u kojoj stanuje, Dodik je ponovo targetirao kao metu karakterišući ga kao izdajnika. Uz njega sve uposlene BNTV.


3.
Uhapšeni su napadači na Kovačevića, jedan od njih, Marko Čolić, presuđen na četiri godine zatvora; Drugi, Nedeljko Dukić, još uvijek nije osuđen, ali nikada nisu pronađeni naručioci ubistva.4.
I Čolić i Dukić su vojnici Dodikovih kumova, pripadnika Hunte, otuđene, nasilne Režimske kaste, a činjenica da nikada nisu ni pokušali naći naručioce ubistva više nego jasno ukazuje u kojim redovima se oni nalaze; Dodikovim, izvan svake razumne sumnje, i to je njemu itekako dobro poznato.


5.
Kao što mu je poznato i da je Dukić skrivan trinaest mjeseci, a da se nije krio. Kada se predao, nakon što je navodno prešao granicu, iako je za njim bila raspisana međunarodna potjernica, pojavio se direktno u KPZ Tunjice!!!


6.
Sve to govori da je pokušaj ubistva Kovačevića planiran pod svodovima nenarodnog Režima, koji ne preza ni od ubistava, kao ni javnog zataškavanja likvidacija, falsifikovanja dokaza, krađe ključnih dokaza, zaštite kriminalaca, progona onih koji se protive potpunom bezakonju. To je svakodnevnica u Dodikovom feudu.7.
Zato se Dodikov uličarski napad na Kovačevića može tumačiti samo na jedan način - da je dozvoljeno ponovo nasrnuti na novinara, koji je već preživio pokušaj likvidacije, i na sve one koji autokrati postave pitanje koje mu se ne dopada.


8.
Njegov poziv na razgovor “sa neistomišljenicima” izrečen netom prije gnusnog etiketiranja Kovačevića, je cinizam i malicioznost neviđenih razmjera; Bilo mu je potrebno svega par minuta da pokaže da njegov način vladanja nije nikada bio niti će biti dijalog, već isključivo sijanje mržnje, izazivanje straha i neuvijeni javni pozivi na linč. Jer, Dodik nema autentičnu politiku, te taj nadostatak nadopunjuje nasiljem.


9.
Razloga za Dodikov vulgarni napad na Kovačevića uopšte nije bilo, jer je pitanje bilo korektno, a i da nije bilo, to nije razlog da ga se nanišani kao pripadnika “izdajničke televizije”, karakterišući ga kao “instrument bošnjačke, bosanske, muslimanske politike”.10.
Međutim, Dodik je prenervozan, jer je zagazio u vrlo opasno polje blokade donošenja odluka na nivou BiH, što jeste blokada rada institucija.


11.
Sam Dodik je u svojim odgovorima potpuno kontradiktoran i tvrdi da će učestvovati u odlučivanju (makar ono bilo i glasanje protiv), a istovremeno i da je donešena odluka da se “ne učestvuje u odlučivanju”.


12.
Ne samo da je kontradiktoran, već i nedosljedan, jer je u samo 48 časova napravio zaokret od onoga što je dogovoreno na sastanku političkih stranaka iz RS, povodom odluke Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu, do toga da su delegati u Domu naroda BiH iz njegove stranke ODLUČIVALI glasajući protiv donošenja brojnih zakonskih rješenja.


13.
Za konfuziju u njegovoj glavi i odlukama ponajmanje je kriv Kovačević, bilo ko od novinara, već za to isključivu odgovornost snose upravo Dodik i njegovi megafoni koji su i u najnoviji proces pokušaja rasturanja BiH ušli dirigovano, a ne zbog svojih stavova, do kojih, opštepoznato je u proteklih četrnaest godina vladavine surovog Režima, upravo oni ponajmanje drže.


Ko to primijeti, može biti i likvidiran!


14.
Da je drugačije, ne bi u Narodnu skupštinu RS plasirali, 23.12.2019., falsifikovan dokument, prisilili parlament da falsifikat usvoji i tako ga zauvijek srušili.


15.
Nije Dodikovo nailničko ponašanje nikakvo iznenađenje, ako se ima u vidu da je na sastanku kod Željke Cvijanović, održanom 12.02.o.g., Dodikov mračni ideolog Slavko Mitrović tražio da se odmah proglasi nezavisnost RS, da pripadnici Režimske milicije izađu na međuentitetsku granicu, da svi zaposleni u institucijama BiH napuste svoja radna mjesta, kao i da se osnuje Fond iz kojeg bi im se isplaćivale plate!!!16.
Dodik je to prihvatio, ali se na kraju priklonio mišljenju opozicije da se blokiraju institucije tako što se neće učestvovati u odlučivanju; Na presu na kojem je bezočno, drsko i bezobrazno targetirao Kovačevića, Dodik je rekao da su njegovi i zahtjevi SNSD-a bili mnogo rigidniji, ali da su se odlučili da prihvate prijedlog opozicije.


17.
Čemu onda napad na Kovačevića, koji je postavio sasvim benigno pitanje? Zato što Dodik, autokrata koji je potpuno uništio institucije entiteta, a sada namjerava da dokusuri i institucije BiH, ne trpi nikakve drugačiji stavove od njegovih, još manje njihovo preispitivanje, koje je en puta u proteklom periodu pogazio; Njegovi pokušaji da besmislenom verbalnom gimnastikom “dokaže” da “neučestvovanje u odlučivanju” nije blokada su tragikomični i besmisleni, jer ako ste protiv svega onda, jasno, blokirate rad svih institucija u kojima odlučujete/ne učestvujete u odlučivanju.


18.
Dodik je pokušao i da ponizi Kovačevića, ukazujući na to da nosi naočale, iako ni sam ne može da čita bez njih.


Ponizio je samo sebe, pokazujući koliki je primitivac.


Kako god, Dodiku naočale nisu bile potrebne da čuje veoma oštre poruke zemalja članica KVINTE oko njegovog poslednjeg avanturističkog napada na BiH.


Možda mu ustrebaju kada bude čitao odluke…

Kovačevićevo pitanje i Dodikov primitivni verbalni atak.
 

Dekston

Domaćin
Poruka
3.223
Logički gledano opstanak RS u Bosni je neprihvatljiv, jer kao sto Hrvati i Muje nisu hteli da ostanu sa Srbima u YU zašto bi Srbi hteli da ostanu sa njima u Bosni jel ?

e ali logike nema jer je nema ni drugde u Evropi.

Npr zbog čega bi Holandjani živeli sa FrancuZima u vestackoj Belgiji koja funkcioniše u politickom smislu na aparatima jer eto tako neko hoće. Najverovatnije jer Francuska neće da ima granicu sa NL posto se boji da ovi ne paktiraju sa Enhlezima npr pa su žrtvovali deo svog naroda i napravili tampon zonu.

Svajcarska je isti primer jedini sto su oni puno bogatiji od Nemacke i Francuske i nikom se ne cepa kao kad bi u Bosni bio prosek 1500 evra ne bi se iselio ni jedan Hrvat ili bi RS htela da se prikljuci Srbiji
To za Belgiju je relativno istina. Mislim da je ipak Belgija produkt engleskih obavještajnih službi. Strah od Engleza da bi mogli biti na dohvat ruke Germanima preko Lamanša,a možda i Francuska želi neku tampon zonu te je stvoren Luxembourg i Belgija. Švajcarska je nastala kao izbjeglička kolonija protestanata iz okolnih zemalja. Čak su zabilježeni i dolazak Bogumila iz Bosne tokom 16 vijeka. Oni su do unazad 50 godina imali uglavnom vjersku podjelu protestanti vs katolici. Dolaskom Jugosa,Turaka,Bugara,Albanaca oni se međusobno zbližavaju. Kako ćemo se mi u Bosni zbližiti,kad nas je Ivo Andrić najbolje opisa ; " Mi mrzimo nešto sa druge strane avlijskog zida,a volimo nešto hiljadama kilometara daleko" . Mi smo jednostavno prokleta avlija.
 

Seksi Gospodin

Domaćin
Poruka
3.845
Logički gledano opstanak RS u Bosni je neprihvatljiv, jer kao sto Hrvati i Muje nisu hteli da ostanu sa Srbima u YU zašto bi Srbi hteli da ostanu sa njima u Bosni jel ?

e ali logike nema jer je nema ni drugde u Evropi.

Npr zbog čega bi Holandjani živeli sa FrancuZima u vestackoj Belgiji koja funkcioniše u politickom smislu na aparatima jer eto tako neko hoće. Najverovatnije jer Francuska neće da ima granicu sa NL posto se boji da ovi ne paktiraju sa Enhlezima npr pa su žrtvovali deo svog naroda i napravili tampon zonu.

Svajcarska je isti primer jedini sto su oni puno bogatiji od Nemacke i Francuske i nikom se ne cepa kao kad bi u Bosni bio prosek 1500 evra ne bi se iselio ni jedan Hrvat ili bi RS htela da se prikljuci Srbiji
YU je golem market a Republika&Federacija jok
Niti je Hrvatska željna svojih Bosanaca niti Srbija svojih, ali na isti kalup radite i po Zagrebu i po Beogradu.
Lako je dok stižu dolari za ladjenje muda i dok Mile može da muljavi sa svojih nekoliko volova.
Pred Amerikom je trenutak odluke kome da iebe mater, nema posle kukanja o pravdi i krivdi.
 

iig

Primećen član
Poruka
932
https://www.rtvbn.com/3977663/dodik...adimiru-kovacevicu-i-novinarima-bn-televizije

Dodik ponovo stavlja metu na čelo Vladimiru Kovačeviću i novinarima BN televizije

BN TV najoštrije osuđuje današnji verbalni napad Milorada Dodika na novinara naše kuće Vladimira Kovačevića.

Pogledajte prilog 649675

14.02.2020 | 18:06

Dodik je Kovačevića i BN TV nazvao izdajnicima samo zato sto su ga pitali da li je ova blokada ozbiljna i da li će ostati dosledan u svojim odlukama.

Dodikov verbalni napad na našeg novinara, potvrda kabadahijskog ponašanja Milorada Dodika, koji je još jednom ponizio sebe, ali i instituciju koju predstavlja.

Umjesto da uzme u zaštitu novinara i traži od nadležnih da pronađu nalogodavce, koji su pokušali da ubiju Vladimira Kovačevića, Milorad Dodik je danas osuo verbalnu "paljbu" na Kovačevića, koji je samo radio svoj posao.

Ovim užasnim činom, Dodik je svim zaposlenima u BN TV stavio metu na čelo i time pozvao na linč.

Sramno je da Dodik koji obavlja najvišu državnu funkciju nasrće na novinare koji samo rade svoj posao. Ovim je Dodik pokazao svoju nemoć, da nema odgovora na pitanja koja mu novinari BN TV postavljaju u ime javnosti.

BN TV koja stoji iza svojih novinara i dalje će insistirati na profesionalnom i objektivnom pristupu svim društvenim i političkim temama.


Dodik da ima morala i časti,kao i odgovornosti prema građanima ne bi se kabadahijski ponašao nego bi profesionalno i odgovorno radio posao, koji su mu građani povjerili, a koji je podložan kritici i sudu javnosti.


BN TV
...pa i novinari mogu biti izdajnici...
 

iig

Primećen član
Poruka
932
https://www.rtvbn.com/3977664/pitanje-novinara-i-dodikov-primitivni-verbalni-atak

Pitanje novinara i Dodikov primitivni verbalni atak

Dodikov primitivni, vulgarni atak na novinara Kovačevića kojeg su, avgusta 2018., pokušali likvidirati vojnici Režima; Pokušavajući da ponizi Kovačevića ponizio je samo sebe

Pitanje novinara i Dodikov primitivni verbalni atak


Piše: Slobodan Vasković

14.02.2020 | 18:14

1.
Neljudski, degutantan i odvratan je verbalni nasrtaj Milorada Dodika na Vladu Kovačevića, novinara BN TV-a, koji je preživio pokušaj ubistva.


2.
Kovačevića, kojeg su pokušali ubiti 26.08.2018., krvnički ga udarajući metalnim šipkama u glavu, ispred zgrade u kojoj stanuje, Dodik je ponovo targetirao kao metu karakterišući ga kao izdajnika. Uz njega sve uposlene BNTV.


3.
Uhapšeni su napadači na Kovačevića, jedan od njih, Marko Čolić, presuđen na četiri godine zatvora; Drugi, Nedeljko Dukić, još uvijek nije osuđen, ali nikada nisu pronađeni naručioci ubistva.4.
I Čolić i Dukić su vojnici Dodikovih kumova, pripadnika Hunte, otuđene, nasilne Režimske kaste, a činjenica da nikada nisu ni pokušali naći naručioce ubistva više nego jasno ukazuje u kojim redovima se oni nalaze; Dodikovim, izvan svake razumne sumnje, i to je njemu itekako dobro poznato.


5.
Kao što mu je poznato i da je Dukić skrivan trinaest mjeseci, a da se nije krio. Kada se predao, nakon što je navodno prešao granicu, iako je za njim bila raspisana međunarodna potjernica, pojavio se direktno u KPZ Tunjice!!!


6.
Sve to govori da je pokušaj ubistva Kovačevića planiran pod svodovima nenarodnog Režima, koji ne preza ni od ubistava, kao ni javnog zataškavanja likvidacija, falsifikovanja dokaza, krađe ključnih dokaza, zaštite kriminalaca, progona onih koji se protive potpunom bezakonju. To je svakodnevnica u Dodikovom feudu.7.
Zato se Dodikov uličarski napad na Kovačevića može tumačiti samo na jedan način - da je dozvoljeno ponovo nasrnuti na novinara, koji je već preživio pokušaj likvidacije, i na sve one koji autokrati postave pitanje koje mu se ne dopada.


8.
Njegov poziv na razgovor “sa neistomišljenicima” izrečen netom prije gnusnog etiketiranja Kovačevića, je cinizam i malicioznost neviđenih razmjera; Bilo mu je potrebno svega par minuta da pokaže da njegov način vladanja nije nikada bio niti će biti dijalog, već isključivo sijanje mržnje, izazivanje straha i neuvijeni javni pozivi na linč. Jer, Dodik nema autentičnu politiku, te taj nadostatak nadopunjuje nasiljem.


9.
Razloga za Dodikov vulgarni napad na Kovačevića uopšte nije bilo, jer je pitanje bilo korektno, a i da nije bilo, to nije razlog da ga se nanišani kao pripadnika “izdajničke televizije”, karakterišući ga kao “instrument bošnjačke, bosanske, muslimanske politike”.10.
Međutim, Dodik je prenervozan, jer je zagazio u vrlo opasno polje blokade donošenja odluka na nivou BiH, što jeste blokada rada institucija.


11.
Sam Dodik je u svojim odgovorima potpuno kontradiktoran i tvrdi da će učestvovati u odlučivanju (makar ono bilo i glasanje protiv), a istovremeno i da je donešena odluka da se “ne učestvuje u odlučivanju”.


12.
Ne samo da je kontradiktoran, već i nedosljedan, jer je u samo 48 časova napravio zaokret od onoga što je dogovoreno na sastanku političkih stranaka iz RS, povodom odluke Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu, do toga da su delegati u Domu naroda BiH iz njegove stranke ODLUČIVALI glasajući protiv donošenja brojnih zakonskih rješenja.


13.
Za konfuziju u njegovoj glavi i odlukama ponajmanje je kriv Kovačević, bilo ko od novinara, već za to isključivu odgovornost snose upravo Dodik i njegovi megafoni koji su i u najnoviji proces pokušaja rasturanja BiH ušli dirigovano, a ne zbog svojih stavova, do kojih, opštepoznato je u proteklih četrnaest godina vladavine surovog Režima, upravo oni ponajmanje drže.


Ko to primijeti, može biti i likvidiran!


14.
Da je drugačije, ne bi u Narodnu skupštinu RS plasirali, 23.12.2019., falsifikovan dokument, prisilili parlament da falsifikat usvoji i tako ga zauvijek srušili.


15.
Nije Dodikovo nailničko ponašanje nikakvo iznenađenje, ako se ima u vidu da je na sastanku kod Željke Cvijanović, održanom 12.02.o.g., Dodikov mračni ideolog Slavko Mitrović tražio da se odmah proglasi nezavisnost RS, da pripadnici Režimske milicije izađu na međuentitetsku granicu, da svi zaposleni u institucijama BiH napuste svoja radna mjesta, kao i da se osnuje Fond iz kojeg bi im se isplaćivale plate!!!16.
Dodik je to prihvatio, ali se na kraju priklonio mišljenju opozicije da se blokiraju institucije tako što se neće učestvovati u odlučivanju; Na presu na kojem je bezočno, drsko i bezobrazno targetirao Kovačevića, Dodik je rekao da su njegovi i zahtjevi SNSD-a bili mnogo rigidniji, ali da su se odlučili da prihvate prijedlog opozicije.


17.
Čemu onda napad na Kovačevića, koji je postavio sasvim benigno pitanje? Zato što Dodik, autokrata koji je potpuno uništio institucije entiteta, a sada namjerava da dokusuri i institucije BiH, ne trpi nikakve drugačiji stavove od njegovih, još manje njihovo preispitivanje, koje je en puta u proteklom periodu pogazio; Njegovi pokušaji da besmislenom verbalnom gimnastikom “dokaže” da “neučestvovanje u odlučivanju” nije blokada su tragikomični i besmisleni, jer ako ste protiv svega onda, jasno, blokirate rad svih institucija u kojima odlučujete/ne učestvujete u odlučivanju.


18.
Dodik je pokušao i da ponizi Kovačevića, ukazujući na to da nosi naočale, iako ni sam ne može da čita bez njih.


Ponizio je samo sebe, pokazujući koliki je primitivac.


Kako god, Dodiku naočale nisu bile potrebne da čuje veoma oštre poruke zemalja članica KVINTE oko njegovog poslednjeg avanturističkog napada na BiH.


Možda mu ustrebaju kada bude čitao odluke…

Kovačevićevo pitanje i Dodikov primitivni verbalni atak.
...da su ga htjeli ubiti roknuli bi mu olovo u želudac a ne šipkama po glavi...uostalom kad bi ti bio srbin i ti bi bio izdajnik...
 

luciuss

Ističe se
Poruka
2.631
Blizu si.

Zapravo će ostati Unitarna nato zemlja zauvek.
I Hitler je stvorio NDH i kao ti mislio da ce ona ostati zauvek nemacki satelit.Kad ono prc. I da nece nikad biti izgradjen Juzni tok,kad ono eno ga sa imenom Turski tok,i da nece biti Severni tok 2 a eno ga uradjen 97%. I da Turci nece kupiti S-400. A prica se godinama kako Asad diktator samo sto nije pao. I da ce Severna Koreja biti unistena.
 

luciuss

Ističe se
Poruka
2.631
hm...a da pođeš nešto niže pa da vidimo kako se flamanci i valonci u belgiji druže...ili u sjevernu irsku da vidimo ta civilizovana anglo saksonska plemena kako ljubav šire...
Za razvoj civilizacije izmislili su gasne komore i giljotinu,a vekovima im nije bilo strano spaljivanje na lomaci.Jos i danas postoje dobro sacuvane razne sprave za mucenje,to je vekovima bila cista nauka i umetnost kako su na hiljade nacina umeli da muce coveka.
 

luciuss

Ističe se
Poruka
2.631
Istina boli, prava smo divljacka plemena.
Nije on uopšte iskompleksiran.
Ti govori u svoje ime. Ti jesi divljak pa mislis da ce to da ti se oprosti sto priznajes. propaganda je od vas napravila mentalne invalide ,da se posipate pepelom pa tu zarazu hocete da sirite na sve nas.Ja nisam nista manje vredan od Nemca ili Svedjanina i ne bih se menjao sa njima.
 

комшија

Legenda
Poruka
50.986
http://nebojsavukanovic.info/kukavice-cara-lazara-sa-istegnutim-usima/

Kukavice cara Lazara sa istegnutim ušima

691007_milorad-dodik_ls-1-810x539[1].jpg


14.02.2020.

Bez pasoša više nigde ne polazim, stalno ga od sada držim u vozilu. Juče sam se pozdravio sa nekim bivšim kolegama u Sarajevu i rekao da se naredni put vidimo sa pasošima, jer je Dodik najavio razdvajanje od Federacije pa da me ne iznenadi neka nova granica na Žegulji, Goraždu ili Trnovu.


alu na stranu, ali opasno destruktivno ludilo šizogenih struktura prelazi sve granice. Sinoć sam na N1 najavio da će nova Dodikova doza lažnog srbovanja i patriotizma trajati kratko, ali moram priznati da sam i sam iznenađen i da nisam očekivao da će biti kraća od 24 sata. Već danas su kukavice cara Lazara, predvođene Nikolom Špirićem i Dušankom Majkić, podvile rep, glasale i učestvovale u radu Doma naroda BiH, iako su samo dan ranije tvrdili kako će prestati da učestvuju u radu i odlučivanju u zajedničkim BiH institucijama.

Kukavivama su jutros vidljivo bile istegnute i crvene uši, koje su im sinoć istegli mentori, ambasadori Kvinte i zapadnih zemalja. Nakon što je dao izjave u javnosti i po ko zna koji put najavio tobože raspad BiH i samostalnost Srpske, ambasadori su postrojili SNSD-ovce i pozvali na pokajanje u Predsjedništvo BiH u Sarajevu, a današnje glasanje delegata SNSD-a na sjednici Doma naroda PS BiH pokazuje kako je bilo sinoć na raportu.

Sram vas bilo kukavice cara Lazara što nas iz dana u dan sramotite, što nemate ni kičme, ni stida ni obraza. Jel mislite da smo svi mi maloumnici pa da nasjedamo na vaše podvale, priče kako glasanje protiv ne predstavlja povlačenje koje ste najavili!? Čemu sad posebna sjednica Narodne skupštine, osim da potvrdimo još jednu izdaju i kapitulaciju, damo priliku izdajnicima da se još jednom sakriju iza odluka Narodne skupštine, koja je pretvorena u smokvin list za prikrivanje golotinje i sramote vlasti.


Dodikove nekakve najave da na posebnoj sjednici neće govoriti svi poslanici, već samo šefovi klubova, što je nedopustivo i suprotno Poslovniku, govori koliki je strah i nemoć, jer ga još svrbe sjednice i rasprave o Pelješkom mostu i Deklaraciji SDA, saveznika i pobratima

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana, do konačne pobjede i istinske slobode porobljenom narodu. Sve ove izdaje i kapitulacije na kraju će dovesti do sloma režima i kraja agonije koja predugo traje.


Nebojša Vukanović
 

Commie

Buduća legenda
Poruka
42.381
Ti govori u svoje ime. Ti jesi divljak pa mislis da ce to da ti se oprosti sto priznajes. propaganda je od vas napravila mentalne invalide ,da se posipate pepelom pa tu zarazu hocete da sirite na sve nas.Ja nisam nista manje vredan od Nemca ili Svedjanina i ne bih se menjao sa njima.
Aman divljacka plemena ovde na Balkanu bi samo neke ratove i da se mrzi onaj drugi.
To su tužne činjenice a debili uporno glasaju za te opcije koje šire mrznju.
Ako si slep i ne vidiš kako je kod drugih onda se ne blamiraj.
Mi o ratovima i teritoriji a pametni ljudi o tome kako da poboljšaju svoj standard.
Balkanski PTSD.
 

комшија

Legenda
Poruka
50.986
1581750560200.pngNOVI ŠOK ZA DODIKA; OBJAVLJENA ZAJEDNIČKA IZJAVA ZEMALJA KVINTE: Odluke Ustavnog suda BiH su konačne i obavezujuće, i MORAJU SE IMPLEMENTIRATI!

Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Njemačke i Italije i Delegacije Evropske unije/Ureda specijalnog predstavnika EU u Bosni i Hercegovini dali su zajedničku izjavu o posljednjim dešavanjima a nakon odluke stranaka iz entiteta Republika Srpska da ne učestvuju u odlučivanju na nivou Bosne i Hercegovine.

1581750586400.png


Prije 10h


"Naš cilj je stabilna, funkcionalna i prosperitetna Bosna i Hercegovina, u kojoj će svi biti zadovoljni i uživati potpunu zaštitu zakona. Jednostrano povlačenje iz institucija ili blokiranje procesa donošenja odluka u njima, je neprihvatljivo i kontraproduktivno bez obzira sa koje strane dolazi i može samo oslabiti upravo ona poboljšanja i napredak koji građani žele da vide. Oni su ti koji osjećaju stvarne posljedice odnosa koje BiH ima sa drugim zemljama i međunarodnom zajednicom. To također šalje negativnu poruku investitorima, kao i građanima BiH, koji odlučuju da napuste zemlju", poručuju u saopćenju.

Odluke Ustavnog suda BiH, kao i odluke Ustavnog suda u bilo kojoj zemlji, su konačne i obavezujuće, i moraju se implementirati - naveli su i dodali:

"Prečesto to nije bio slučaj. Rješenje pitanja sastava Ustavnog suda je moguće u sklopu propisanih procedura i zajedno sa širim reformama koje je EU predložila za proces pristupanja, kao što su posljednje Mišljenje i Priebeov izvještaj", navode u saopćenju.

U saopštenju su naveli i to da je razgovor o takvim mogućnostima između političkih stranaka i u Parlamentu, putem kompromisa i dijaloga, je najbolji način da se ojača vladavina prava i da se zemlja dovede do stadija u kojem više, zahvaljujući postojanju neovisnog pravosuđa i jasne podjele vlasti, neće biti potrebna međunarodna supervizija.

Na kraju se navodi da Kvinta ostaje na raspolaganju da podrži sve iskrene napore sa ciljem pozitivnog iskoraka.

(Vijesti.ba/ SB)
 

luciuss

Ističe se
Poruka
2.631
Aman divljacka plemena ovde na Balkanu bi samo neke ratove i da se mrzi onaj drugi.
To su tužne činjenice a debili uporno glasaju za te opcije koje šire mrznju.
Ako si slep i ne vidiš kako je kod drugih onda se ne blamiraj.
Mi o ratovima i teritoriji a pametni ljudi o tome kako da poboljšaju svoj standard.
Balkanski PTSD.
Ti si sve pobrkao. Ratove na nasim prostorima pravi i izaziva bas taj civilizovani Zapad. Ko je ovde zapoceo dva svetska rata? 1914 i 1941 jesmo li mi okupirali Nemacku ili ona nas? Zapad je agresor na Balkanu vec vekovima, i ne samo na Balkanu vec svuda po svetu. Sta njih briga kako mi zivimo i sta radimo, ni mi se ne mesamo u njihove drzavne poslove.Ti si slepac i ogranicenog duha, kladim se kad bi moglo da se uporedi,da IQ tvog djeda je daleko veci nego kod tebe. Ko je u opste vodio i zapoceo oba svetska rata nego vodece zapadne zemlje,od Britanije preko Nemacke, Francuske i Amerike. Ko je bacio dve atomske bombe nego Amerika.Ko je ubijao Jevreje na nacin kakav istorija jos ne pamti.I Zapad nije ubijao Jevreje samo 1941 vec vekovima.
 

luciuss

Ističe se
Poruka
2.631
Pogledajte prilog 649828


NOVI ŠOK ZA DODIKA; OBJAVLJENA ZAJEDNIČKA IZJAVA ZEMALJA KVINTE: Odluke Ustavnog suda BiH su konačne i obavezujuće, i MORAJU SE IMPLEMENTIRATI!

Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Njemačke i Italije i Delegacije Evropske unije/Ureda specijalnog predstavnika EU u Bosni i Hercegovini dali su zajedničku izjavu o posljednjim dešavanjima a nakon odluke stranaka iz entiteta Republika Srpska da ne učestvuju u odlučivanju na nivou Bosne i Hercegovine.

Pogledajte prilog 649829


Prije 10h

"Naš cilj je stabilna, funkcionalna i prosperitetna Bosna i Hercegovina, u kojoj će svi biti zadovoljni i uživati potpunu zaštitu zakona. Jednostrano povlačenje iz institucija ili blokiranje procesa donošenja odluka u njima, je neprihvatljivo i kontraproduktivno bez obzira sa koje strane dolazi i može samo oslabiti upravo ona poboljšanja i napredak koji građani žele da vide. Oni su ti koji osjećaju stvarne posljedice odnosa koje BiH ima sa drugim zemljama i međunarodnom zajednicom. To također šalje negativnu poruku investitorima, kao i građanima BiH, koji odlučuju da napuste zemlju", poručuju u saopćenju.

Odluke Ustavnog suda BiH, kao i odluke Ustavnog suda u bilo kojoj zemlji, su konačne i obavezujuće, i moraju se implementirati - naveli su i dodali:

"Prečesto to nije bio slučaj. Rješenje pitanja sastava Ustavnog suda je moguće u sklopu propisanih procedura i zajedno sa širim reformama koje je EU predložila za proces pristupanja, kao što su posljednje Mišljenje i Priebeov izvještaj", navode u saopćenju.

U saopštenju su naveli i to da je razgovor o takvim mogućnostima između političkih stranaka i u Parlamentu, putem kompromisa i dijaloga, je najbolji način da se ojača vladavina prava i da se zemlja dovede do stadija u kojem više, zahvaljujući postojanju neovisnog pravosuđa i jasne podjele vlasti, neće biti potrebna međunarodna supervizija.

Na kraju se navodi da Kvinta ostaje na raspolaganju da podrži sve iskrene napore sa ciljem pozitivnog iskoraka.

(Vijesti.ba/ SB)
Tako su pricali i 1992 pa vidis sta se desilo posle.
 

комшија

Legenda
Poruka
50.986
1581752125000.png


IZETBEGOVIĆ IMA JASNU PORUKU ZA DODIKA: "Nećemo pristati na ultimatume i slabljenje državnih institucija"

Tek smo izašli iz jedne krize i zastoja koji je voljom Milorada Dodika trajao godinu, a on nas, evo, uvodi u novi problem s neizvjesnim ishodom i trajanjem. Pretjerano, čak i od njega. Kaže ovo u razgovoru za „Dnevni avaz“ Bakir Izetbegović, nakon ucjena iz RS da će blokirati rad državnih institucija dok se ne izglasa novi zakon o Ustavnom sudu, u čijem sastavu neće biti stranih sudija.

1581752185700.png


Izetbegović je rekao da se boji da se radi o političkom i svakom drugom mentalitetu koji funkcionira na konfliktu i koji nije u stanju postaviti stvari i odnose na bazi jednakopravnosti, bez pokušaja dominacije i ultimatuma.

- U konkretnom slučaju, Ustavni sud je, po apelaciji grupe poslanika NSRS, zaustavio pokušaj otimačine zemlje povratnika. Ne samo da režim u RS ne poštuje odluku Suda, već od nas ultimativno traži da promijenimo sastav Suda na način da se slične otimačine ubuduće ne mogu zaustaviti! I u tu svrhu se upušta u protuzakonitu blokadu rada institucija BiH, koja će napraviti ogromne štete državi i narodu – smatra Izetbegović.

Na pitanje jesu li ovakvi potezi Dodika atak na Ustav i očekuje li odlučniju reakciju međunarodne zajednice, Izetbegović nam je odgovorio:

- Ovo je pokušaj tihog državnog udara, nastavak ubijanja države i njene ekonomije neizvršavanjem obaveza. Međunarodna zajednica, prije svega OHR, ali i Tužilaštvo BiH, trebali su odavno djelovati konkretno i odlučno. Upravo njihova neodlučnost, ziheraštvo i kukavičluk su ohrabrili ovako štetno i bahato ponašanje. Flagrantno, nedvosmisleno i drsko suprotstavljanje, pa i izrugivanje presuda Ustavnog suda i autoriteta OHR-a je prošlo bez sankcija i pravog odgovora i dovelo nas u ovu situaciju - smatra Izetbegović.

Dugotrajna kriza

Lider SDA vjeruje da patriotski blok u državi, okupljen oko DF-a, SBB-a i SDA, može zaustaviti sve nasrtaje na državu.

- Upravo takav front je zaustavio i riješio sve krize i napade na BiH koji s različitim intenzitetima traju decenijama. Ukoliko Tužilaštvo BiH i OHR ponovo pobjegnu od odgovornosti, morat ćemo biti spremni na dugotrajnu krizu koja će, nažalost, izmarati zemlju, ali će najviše izmoriti i koštati one koji ovakve krize uporno izazivaju. Neće doći do raspada BiH, koji priželjkuju, nećemo pristati na ultimatume i slabljenje državnih institucija, neće postići ništa osim slabljenja ekonomije koje će pogoditi sve, ali najteže one koji krize izazivaju. Jer, ekonomija Federacije je bitno jača od one u RS - kaže Izetbegović.

Stavovi SDA i HDZ udaljeni

Kada je u pitanju formiranje Vlade FBiH, kojim se uvjetuje izmjena Izbornog zakona, Izetbegović kaže da su stavovi još veoma udaljeni i da SDA i HDZ za sada nisu našli model koji bi mogli ponuditi koalicionim partnerima.

- Tako da preostaje da se konačno krene u formiranje nove strukture vlasti u Federaciji, a da se razgovori o izmjenama Izbornog zakona nastave. Kada govorim o modelu za kojim tragamo, mislim na jedno kompleksno rješenje koje će uzeti u obzir hrvatska i bošnjačka nezadovoljstva i očekivanja, ali i očekivanja građanskih stranaka, zatim očekivanja apelanata koji su dobili pozitivne presude Evropskog suda za ljudska prava, kao i očekivanja Evropske komisije da se te presude hitno implementiraju - kaže Izetbegović.

HDZ ima dva puta

On kaže da HDZ ima svoje ranije zahtjeve u vezi s izmjenama Izbornog zakona i može izabrati dva puta u pokušaju da dio tih zahtjeva zaista i riješi.

Kako kaže, prvi je da stane uz probosanske snage i „zajedno s nama i predstavnicima međunarodne zajednice stabilizira prilike u zemlji“

- Time bi se snažno relaksirali odnosi Hrvata i Bošnjaka i otvorio prostor za hrabrije kompromise. Drugi put je saradnja s onima koji generiraju krizu s nadom da će takav pritisak prisiliti patriotski blok da popusti i HDZ-u da koncesije koje se očekuju. Ovaj pristup može samo suziti prostor za dogovor i kompromis i nadam se da HDZ neće krenuti u tom smjeru. Uostalom, imamo veoma jasna historijska iskustva s oba ova modela i puta – tvrdi lider SDA.

(Vijesti.ba)
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.